KMD Cup gentages 10. januar

23. oktober 2019 kl. 11:31 af Rasmus Estrup

I januar vandt AaB indendørsstævnet KMD Cup 2019 i Aarhus, og 10. januar næste år skal Hele Nordjyllands Hold forsøge at forsvare titlen i Jyske Bank Arena i Odense.

De deltagende klubber til KMD Cup 2020 er AGF, Brøndby I.F., AaB, OB og Øens Hold, der er et hold sammensat af spillere fra de syv bedst rangerede seniorhold på Fyn: Boldklubben Marienlyst, Dalum IF, Middelfart MG&BK, Næsby BK, Otterup B&IK, SFB-Oure FA og Tarup/Paarup IF.

Fakta om KMD Cup 2020

  • KMD Cup 2020 afvikles fredag den 10. januar i Jyske Bank Arena i Odense. Dørene åbnes kl. 17.
  • Billetterne til bliver sat til salg fra mandag d. 11. november og kan købes via klubbernes normale billetudbydere.
  • Billetterne koster 150,- for voksne og 100,- for børn. Billetterne er unummererede. Fans fra de fire Superliga-klubber vil få tildelt hver deres sektion i Jyske Bank Arena. 

Fakta om KMD
KMD er den største danske it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD-koncernen har dattervirksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder fra den offentlige og private sektor, heraf cirka 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på omkring 5,3 mia. kr. og har cirka 3.200 ansatte. KMD er et datterselskab af NEC Corporation, der er globalt førende inden for integration af it- og netværksteknologier. Læs mere på www.kmd.dk.

Tags på denne nyhed

Uafgjort i U/19 Ligaen mod SønderjyskE

23. oktober 2019 kl. 08:26 af Rasmus Estrup

Tirsdag drog AaB’s U/19-ligahold inklusive blandt andre Søren Tengstedt og Oliver Klitten mod Haderslev, da AaB og SønderjyskE tørnede sammen i U/19 Ligaen.

På grund af en landskampspause og en rolle som oversidder i turneringen var det AaB’s første U/19-ligakamp i over en måned, og det kunne ses på spillet.

AaB lagde dog rigtig godt ud og kunne i det første kvarter have været foran 3-0. Men med to redninger på stregen fra SønderjyskE-defensiven måtte AaB nøjes med en føring på 1-0.

Målet blev scoret i det niende minut, da et hjørnespark fra Jeppe Pedersen havnede hos Marcus Serup Hannesbo, som fik nettet til at blafre.

Efter det første kvarter faldt AaB i kadence, og SønderjyskE kom bedre med i et opgør, der for den resterende del var jævnbyrdig.

Efter en times spil udlignede det sønderjyske hjemmehold til 1-1, da de lyseblå brød igennem i AaB’s højreside og fik mulighed for at score tæt under mål.

I de døende minutter pressede AaB hårdt på for et sejrsmål, men de to hold endte med at tage et point hver.

- Man kunne se, at vi ikke havde spillet en kamp i over en måned. I det første kvarter spillede vi rigtig godt, men derfra faldt vores spil fra hinanden, og det var tydeligt, at vi manglede kamptræning, for vores timing var væk. Bortset fra det første kvarter, hvor vi burde have ført større, er 1-1 et fair resultat, siger U/19-ligatræner David Olsen.

AaB ligger med det ene point på en sjetteplads med 10 point efter syv kampe i U/19 Ligaen. Næste kamp spilles på lørdag kl. 15.15 på udebane mod AGF.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Skoleklasser på besøg

22. oktober 2019 kl. 15:25 af Rasmus Estrup

Magnus Christensen, Andreas Hansen, Patrick Olsen og Anders Bærtelsen havde mandag eftermiddag fået besøg på Aalborg Portland Park af to klasser fra henholdsvis Byplanvejens Skole og Vesterkærets Skole. 

Tre gange halvårligt arrangerer AaB nemlig i samarbejde med Aalborg kommune skolebesøg for nogle af de ældste folkeskoleklasser.  

Her fortæller spillerne blandt andet om, hvor vigtigt det er at få den rette kost og den rette søvn, hvis man vil være professionel fodboldspiller. Derudover taler de fire spiller blandt andet også om det forventningspres, der er, når man er på AaB's Superligahold. 

Endelig får eleverne også en rundvisning på Aalborg Portland Park. Rundvisningen kommer blandt andet forbi omklædningsrummet og udskiftningsbænken. 

Du kan se, hvordan skolebesøget mandag eftermiddag forløb i dette indslag fra AaB TV. 

Tags på denne nyhed

Sejre sender AaB på tredjeplads i eSuperligaen

22. oktober 2019 kl. 13:14 af Rasmus Estrup

Runde 3: FC Helsingør-AaB 1-3

Søndag aften debuterede AaB’s Oliver Ledet i eSuperligaen i første duel mod FC Helsingør, og der gik mindre end et kvarter, før han kom på måltavlen, da han scorede til 1-0. 

En ellers fin kamp af Oliver Ledet endte 1-1, da FC Helsingørs Saka udlignede til slutresultatet 1-1 midt i første halvleg. 

I anden duel sad Daniel “Shoppen” Mogensen over for MakezCR. I opgørets tiende minut bragte “Shoppen” AaB på sejrskurs med en straffesparksscoring, og tidligt i anden halvleg sikrede han en AaB-sejr med det afgørende mål til 2-0, der altså sikrede en samlet sejr på 3-1. 

Runde 4: AaB-Esbjerg fB 4-1

Mandag aften var “Shoppen” oppe imod Bækkelund i første opgør, og AaB-spilleren scorede midtvejs i første halvleg til 1-0. 

Kort før tid blev spillet afbrudt af en teknisk fejl, men opgøret bød ikke på flere scoringer, da kampen efter nogle minutters forsinkelse blev genoptaget, og dermed vandt AaB første kamp 1-0. 

I returopgøret mødte Jacob Kragelund Esbjerg fB’s Qack, og AaB-kaptajnen viste storspil. 

Efter en målløs første halvleg var Kragelund den første på måltavlen i starten af anden halvleg, og inden opgøret havde rundet 60 minutter var AaB-kaptajnen foran 2-0. 

Med et kvarter tilbage blev AaB’s føring udvidet til 3-0 med et flot mål, inden Qack i tillægstiden reducerede til 3-1, hvilket betød en samlet AaB-sejr på 4-1. 

De to sejre betyder, at AaB nu ligger på tredjepladsen i eSuperligaen med ni point efter fire runder. I næste weekend skal AaB søndag spille mod FC Midtjylland, mens nordjyderne mandag møder FC København. 

Tags på denne nyhed

AaB ændrer i direktionen

22. oktober 2019 kl. 10:28 af Brian Andersen

Allan Gaarde tiltrådte i AaB i juni 2013. 

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler:

- Allan Gaarde skal blandt andet huskes for sin medvirken til vores historiske The Double i 2014 med såvel et dansk mesterskab og en pokaltitel samt AaB’s største spillersalg nogensinde i form af Christian Bassogog i 2017, og vi har været glade for at have Allan som sportsdirektør. 

- Efter drøftelser mellem bestyrelsen og direktionen omkring den fremtidige struktur i vores sportslige afdeling er vi imidlertid enige om, at revurdere vores sportslige setup. Bestyrelsen vil snarest sætte sig sammen og beslutte den fremtidige struktur, oplyser Torben Fristrup.

Allan Gaarde supplerer:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB med mange unikke udfordringer og oplevelser, men tiden er kommet til at søge nye udfordringer, og jeg ønsker kun klubben alt det bedste fremover.

I første omgang fordeles Allan Gaardes opgaver imellem administrerende direktør Thomas Bælum og cheftræner Jacob Friis. 

AaB’s direktion består pr. dags dato af Thomas Bælum.

AaB’s ledelse består udover Thomas Bælum af presse- og kommunikationschef Brian Andersen, salgschef Lotte Hedegaard og oplevelseschef Martin Stigaard Skammelsen.

Tags på denne nyhed
'