Superligaen har valgt VAR-leverandør

22. november 2019 kl. 10:53 af Rasmus Estrup

Det bliver en partner med meget stort kendskab til dansk fodbold, som skal levere VAR til 3F Superliga fra sæsonen 2020/21 og fire år frem. NEP står for OB-produktioner i flere end 80 lande – og firmaets danske afdeling har siden 1998 produceret størstedelen af kampene i den bedste danske fodboldrække. Løsningen NEP kommer til at levere til 3F Superliga bliver sammen med firmaet EVS, hvis VAR-system allerede bruges i blandt andet La Liga, den portugisiske og den polske fodboldliga samt af FIFA.

- Vi er rigtig glade for, at det bliver NEP og EVS, der skal levere VAR-teknikken til 3F Superliga. Vi synes, det er en optimal kombination med NEP, der kender dansk fodbold allerbedst, i samarbejde med EVS, der er FIFA autoriseret og har stor erfaring fra udlandet. Det bliver rigtig godt, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen.

Arbejdet med at blive klar til næste sæson er i fuld gang. Her i november er der taget hul på uddannelsen af dommerne og operatører både med teoretisk og praktisk træning i simulatorer. Det følges op i slutningen af januar med en uges indendørs træningslejr, hvor der laves live-træning i kampsituationer. I februar sendes dommerne på græs, hvor der arrangeres hele træningskampe på stadions i Danmark. I sidste ende skal alt være klar til sæsonstart i juli 2020.

- Vi har nu haft de første samlinger, og jeg kan mærke stor entusiasme hos dommerne. Både de erfarne og hos de helt nye i dommerteamet, der udover dem på banen vil bestå af de tre personer i VAR-vognen; VAR, AVAR og replay-operatøren. Det bliver et intenst uddannelsesforløb, men vi har lavet en grundig og realistisk plan, og vi er rigtig glade for at være i gang, siger Michael Johansen, der er formand for dommerudvalget og VAR-instruktør. 

VAR UDTRYK:
VAR – Video Assistant Referee. Hjælper kampens dommer ved fire afgrænsede situationer. Mål, rødt kort, straffe og forkert identitet. Opgaven er at tjekke for klare og tydelige fejl i de fire situationer.

AVAR – Assistant Video Assistant Referee. Hjælper VAR, særligt med at holde øje med kampen, imens VAR gennemgår en situation.

RO – Replay Operator.  Hjælper VAR med at finde de bedste klip og vinkler for at bevise eller modbevise en afgørelse.

Tags på denne nyhed

A. Enggaard A/S forlænger tribunesponsorat

22. november 2019 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Siden 2010 har den ene langside på Aalborg Portland Park heddet A. Enggaard Tribunen. Og tribunen, der blandt andet rummer hovedindgangen, lounger og skyboxe på Aalborg Portland Park, hedder også A. Enggaard Tribunen frem til i hvert fald udgangen af 2022.

Entreprenørvirksomheden, der blev grundlagt i Aalborg i 1943 og har været sponsor i AaB gennem mange år, har således forlænget sit tribunesponsorat med tre år. 

- Det glæder os, at en stor og trofast samarbejdspartner som A. Enggaard A/S ønsker at fortsætte samarbejdet omkring vores sponsortribune på Aalborg Portland Park. A. Enggaard A/S har med et nu årti langt tribunesponsorat vist stor støtte til AaB, og det er glædeligt for os, at samarbejdet fortsætter ind i næste årti, udtaler AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum. 

A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. De seneste mange år har virksomheden været med til at udvikle en række af de store danske byer, herunder naturligvis hjembyen Aalborg, med store projekter bl.a. på Østre Havn og Godsbanen, og nu også Stigsborg i Nørresundby samt Spritten i Aalborg Vestby. 

I netop Aalborg Vestby har Aalborg Portland Park næste år haft sit hjemsted i 100 år.

- Vi vil gerne bakke op om fællesskabet og om AaB, som er en vigtig del af Aalborgs DNA. Det er derfor naturligt for os, at vi sponsorerer en af tribunerne på Aalborg Portland Park, der er et vartegn for Aalborg. Netop vartegn og fællesskab er vigtige for en by, og det er derfor også noget, som vi tænker ind i vores projekter som eksempelvis på Spritten, hvor en ny bydel præget af kulturarv, kunst, arkitektur og gastronomi er i gang med at skyde op. Endvidere er der den lidt pudsige kobling, at grunden til Aalborg Portland Park er skænket af Harald Jensen, der var brændevinsbrænder på netop Spritten, siger Anders Mejlholm Larsen, økonomichef ved A. Enggaard A/S. 

- Som det fremgår i AaB’s strategi Nordkraften, er det i Nordjylland alene muligt at skabe succeser gennem flid, fællesskab og samarbejde. Det ved vi, og det ved AaB.  AaB er et vigtigt kulturelt samlingspunkt og fællesskab for mange nordjyder, og det bakker vi naturligvis gerne op om.  Derfor er vi glade for, at vores samarbejde fortsætter yderligere tre år, siger Anders Mejlholm Larsen.

Tags på denne nyhed

Støt AaB på søndag mod AC Horsens

21. november 2019 kl. 09:34 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 17
Spilledato: Søndag 24. november 2019
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner kl. 13.00
Dommer: Michael Tykgaard

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på søndag på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 13.00.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Complea Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Køb sæsonkortabonnement og få tre kampe i første måned

Inden på søndag kan du med fordel tegne et sæsonkortabonnement, for gør du det inden søndagskampen mod AC Horsens får du tre 3F Superligahjemmekampe i den første måned. Prisen for et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden. Læs mere her. 

Kom til julehygge i Theodors Familiezone

Børn og barnlige sjæle kan inden kickoff være med til at pynte Theodors juletræ i Theodors Familiezone på Complea Tribunen fra kl. 13.00.

Laver man et stykke julepynt til juletræet, får man lov til at dreje på Theodors lykkehjul, hvor man kan vinde en række forskellige præmier. 

Derudover kan man som altid blive ansigtsmalet, tegne en tegning eller skrive et brev til Theodors postkasse, og hygge med Theodors venner i familiezonen.

Der er også mulighed for at låne et af Theodors venneflag, købe en AaB-slikkepind eller slushice i familieboden og meget mere.

Køb to nye AaB-halstørklæder for 150 kr.

Til seneste hjemmekamp blev tre nye AaB-halstørklæder lanceret, og de nye halstørklæder er igen på søndag på tilbud til 150 kr. for to halstørklæder i både AaB Fanshop og AaB Souvenirbod. 

AaB Fanshop og AaB Souvenirbod åbner kl. 12.00 på søndag. 

Opvarmning i fanområdet fra kl. 12.00

Der er som sædvanlig mulighed for at varme op til kampen ved AaB Tyren foran Complea Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Øl i fanområdet før kampen koster kun 35 kr., og desuden sælges der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store grill.  

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagskampen er #AaBACH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Complea Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB X Streetammo

20. november 2019 kl. 14:00 af Simon Vangsgaard Jensen

AaB og Streetammo er gået sammen om at lave merchandise i et begrænset oplag, kaldet AaB X Streetammo, hvor kollektionen, som lanceres, kaldes Allez Allez – Limited Edition. Kollektionen består af T-shirt, hoodie, trackjacket og trackpants. Udtrykket Allez Allez er et velkendt udtryk på den aalborgensiske fanscene, som oftest kan høres i sangene, der bliver sunget på tribunerne rundt om i landet. Udtrykket er fransk og betyder marchér og/eller fremad march.

Støtte til fanscenen
Designet er udviklet sammen med udvalgte personer fra AaB’s aktive fanscene, og for hvert stykke tøj, der sælges fra kollektionen, doneres 50 kroner ubeskåret til AaB Tifo Kaos. - Vi har, siden Streetammo så dagens lys, bidraget til det aalborgensiske miljø, og vi er derfor meget glade for sammen med AaB at bidrage til den aalborgensiske fanscene gennem vores kollektion af merchandise og støtten til AaB Tifo Kaos lyder det fra stifter og medejer af Streetammo Mark Urban.

Lanceringsfest inden AaB-Hobro I.K.
Når AaB søndag d. 1. december kl. 18.00 møder Hobro I.K., vil der i Streetammos butik på Boulevarden 32, 9000 Aalborg være lanceringsfest fra 14.00-15.00 som optakt til det vigtige opgør. Her vil der være mulighed for at købe tøjet fra den nye Allez Allez – Limited Edition-kollektion, vinde præmier på AaB lykkehjulet fra Streetammo, Bar Røv og AaB samt få slukket tørsten over en øl, som i anledningen er gratis. Efter kl. 15.00 fortsætter opvarmningen i rød-hvide rammer på fanbaren Bar Røv.

Kom til julehygge i Theodors Familiezone søndag

20. november 2019 kl. 11:40 af Martin Stigaard Skammelsen

Når AaB på søndag tager i mod AC Horsens kl. 14.00 på Aalborg Portland Park, er der masser af aktiviteter i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor man også kan være med til at pynte Theodors juletræ.

Laver man et stykke julepynt til juletræet, får man lov til at dreje på Theodors lykkehjul, hvor man kan vinde en række forskellige præmier. 

Derudover kan man som altid blive ansigtsmalet, tegne en tegning eller skrive et brev til Theodors postkasse, og hygge med Theodors venner i familiezonen.

Der er også mulighed for at låne et af Theodors venneflag, købe en AaB-slikkepind eller slushice i familieboden og meget mere.

Theodor glæder sig til at se rigtig mange børn og deres forældre i familiezonen søndag fra kl. 13.00, hvor dørene til Aalborg Portland Park åbner.

Køb billet til AaB-AC Horsens her. 

Tags på denne nyhed