Se U/21-landsholdet på Aalborg Portland Park i aften

19. november 2019 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

Det danske U/21-landshold med Søren Tengstedt i truppen står i aften over for Malta i femte EM-kvalifikationskamp.

Danmark har hidtil vundet de fire forrige kampe og indtager dermed førstepladsen i gruppen med maksimumpoint, mens aftenens modstander, der blot har spillet tre kampe i EM-kvalifikationen, står med et point på kontoen. 

Hvis Søren Tengstedt skulle få spilletid i aften, vil det være hans første optræden i landsholdsdragten. 

Aftenens kamp spilles på Aalborg Portland Park, og der er kampstart kl. 18.00. Det er gratis entré for alle interesserede. 

Tags på denne nyhed

Fossum i ny norsk sejr

19. november 2019 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

For anden landskamp i træk var der fuld spilletid til AaB-spilleren Iver Fossum, da Norge i går vandt sin sidste EM-kvalifikationskamp med 2-1 på udebane mod Malta. For 23-årige Iver Fossum var det hans 14. A-landskamp. 

Norge, der kun tabte en af sine EM-kvalifikationskampe, endte dermed på tredjepladsen i gruppen efter Spanien og Sverige. Dermed er Norge ikke kvalificeret til EM gennem EM-kvalifikationen. Men nordmændene har stadig mulighed for at spille sig til næste års EM via Nations League i foråret. 

Norge vandt nemlig sin pulje i Nations League og skal dermed spille semifinale mod Serbien 24. marts på Ullevaal i Oslo. Vinderen af den duel går videre til Nations League-finalen, som spilles 31. marts, og vinderen af det opgør får en EM-billet. 

Tags på denne nyhed

Få tre kampe i første måned med sæsonkortabonnement

18. november 2019 kl. 14:59 af Rasmus Estrup

Hvis du tegner et sæsonkortabonnement inden AaB's næste hjemmekamp mod AC Horsens på søndag, få du adgang til tre 3F Superligahjemmekampe i den første måned. Det gælder AaB-AC Horsens 24. november, AaB-Hobro I.K. 1. december og AaB-FC Nordsjælland 13. december. 

Priserne for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn, så tegner du inden på søndag, får du adgang til tre kampe i den første måned fra 85 kr. 

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Af øvrige fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s 3F Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10 procent rabat. 

Tags på denne nyhed

Med henblik på kapitaludvidelse indkalder AaB til ekstraordinær generalforsamling

18. november 2019 kl. 09:38 af Brian Andersen

AaB anmoder aktionærerne om, at bemyndigelsen gælder for en femårig periode.

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler: 

- En bemyndigelse til kapitaludvidelse kan først og fremmest betragtes som rettidig omhu. Dernæst er vores vision uforandret at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen, og den del kræver i dag mere og mere kapital.

- Flere af vores konkurrenter opruster, og vores ambition er fremdeles at være en fast del af Top 6 i 3F Superligaen, hvorfor vi har brug for et større økonomisk råderum, påpeger Torben Fristrup.

- Nordkraften, vores strategiplan for de kommende år, har oplevelse som kommercielt fokus. Altså den totaloplevelse det skal være at gå til fodbold i Aalborg eller være samarbejdspartner i AaB. Ligeledes vil udvikling af egne talenter og spillersalg altid være hjørnesten i vores forretning og klub, og også af disse grunde er det afgørende for os at vi på alle parametre er konkurrencedygtige, siger Torben Fristrup.

Den ekstraordinære generalforsamling holdes tirsdag 10. december kl. 16.00 på Aalborg Portland Park.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Aalborg Boldspilklub A/S

18. november 2019 kl. 09:33 af Brian Andersen

Dagsorden fremgår her.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

Tags på denne nyhed