Med henblik på kapitaludvidelse indkalder AaB til ekstraordinær generalforsamling

18. november 2019 kl. 09:38 af Brian Andersen

AaB anmoder aktionærerne om, at bemyndigelsen gælder for en femårig periode.

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler: 

- En bemyndigelse til kapitaludvidelse kan først og fremmest betragtes som rettidig omhu. Dernæst er vores vision uforandret at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen, og den del kræver i dag mere og mere kapital.

- Flere af vores konkurrenter opruster, og vores ambition er fremdeles at være en fast del af Top 6 i 3F Superligaen, hvorfor vi har brug for et større økonomisk råderum, påpeger Torben Fristrup.

- Nordkraften, vores strategiplan for de kommende år, har oplevelse som kommercielt fokus. Altså den totaloplevelse det skal være at gå til fodbold i Aalborg eller være samarbejdspartner i AaB. Ligeledes vil udvikling af egne talenter og spillersalg altid være hjørnesten i vores forretning og klub, og også af disse grunde er det afgørende for os at vi på alle parametre er konkurrencedygtige, siger Torben Fristrup.

Den ekstraordinære generalforsamling holdes tirsdag 10. december kl. 16.00 på Aalborg Portland Park.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Aalborg Boldspilklub A/S

18. november 2019 kl. 09:33 af Brian Andersen

Dagsorden fremgår her.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

Tags på denne nyhed

Ravn fik fuld spilletid i U/17-sejr over Tjekkiet

18. november 2019 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold vandt søndag andet opgør i en miniurnering i England, da Danmark besejrede Tjekkiet med 3-1, som også var cifrene i fredagens kamp mod England. De to sejre gav også Danmark en samlet triumf i turneringen. 

Mens Christoffer Ravn Jensen fra AaB Talent fik 10 minutters spilletid mod England fredag, blev det til fuld spilletid mod Tjekkiet i går, og AaB-backen kvitterede med en assist til 3-1-scoringen et kvarter før tid. 

Christoffer Ravn Jensen har nu 13 ungdomslandskampe bag sig, heraf er fire af dem for U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Mikkel Kaufmann ind- og udskiftet i sejr over Færøerne

17. november 2019 kl. 11:04 af Martin Stigaard Skammelsen

Mikkel Kaufmann startede lørdag aften på bænken, da det danske U/19-landshold vandt 2-0 over Færøerne i den anden EM-kvalifikationskamp på få dage.

Kaufmann blev indskiftet midtvejs i anden halvleg, men måtte udgå småskadet efter blot 11 minutters spil. Dette betyder samtidig at Kaufmann søndag forlader U/19-landsholdstruppen og vender retur til AaB.

Mathias Ross var ikke i kamp for Danmark i opgøret, men har muligheden igen når det tirsdag aften gælder den afgørende kamp mod Frankrig, som Danmark skal vinde for at gå videre.

Tags på denne nyhed

Fossum på pletten for Norge

16. november 2019 kl. 09:29 af Martin Stigaard Skammelsen

I sin 13. landskamp for Norge kom Iver Fossum for første gang i karrieren på måltavlen for det norske A-landshold, da han efter blot otte minutters spil Norges andet mål i kampen mod Færøerne, en scoring der bragte Norge i front 2-0.

Nordmændene vandt kampen med de sikre sejrscifre 4-0, og er nu placeret på fjerdepladsen i EM-kvalifikationspulje F med 14 point for ni kampe.

 

På det danske U/21-landshold var Søren Tengstedt ikke med i truppen, da Danmark på udebane mod Ukraine sejrede med 3-2, mens Christoffer Ravn fik de sidste 10 minutter på banen i U/17-landsholdets 3-1 sejr over England.

'