AaB’s trup til braget mod FC Midtjylland

2. november 2019 kl. 13:09 af Brian Andersen

AaB er også selv inde i en stærk periode og kan i morgen vinde den fjerde kamp på stribe i 3F Superligaen, hvilket i givet fald vil være første gang siden november-december 2015.

Efter lørdagens træningspas er følgende 18 spillere inklusive 11 egenudviklede folk fra AaB Talent og 11 af AaB’s partnerklubber udtaget:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt og 32 Kasper Pedersen.

Mikkel Kaufmann, Tom van Weert og Anders Bærtelsen er ukampdygtige.

Der er kickoff kl. 16.00, og billetter kan i forsalg købes her. Eller i billethusene på Aalborg Portland Park fra kl. 15.00.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets første seks hjemmekampe allerede er sikret en donation på 74.868 kr.

Tags på denne nyhed

Tegn sæsonkortabonnement og få tre kampe i første måned

2. november 2019 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Tegner du et sæsonkortabonnement inden 3F Superligaopgøret mod FC Midtjylland i morgen, får du tre 3F Superligahjemmekampe i den første måned.

Priserne for et sæsonkort starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn, så tegner du det AaB-FC Midtjylland, får du adgang til tre kampe i den første måned fra 85 kr. 

De tre 3F Superligakampe er AaB-FC Midtjylland 3. november, AaB-AC Horsens 24. november og AaB-Hobro I.K. 1. december. Tegn et sæsonkortabonnement her. 

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Af øvrige fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s 3F Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10 procent rabat. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC Midtjylland…?

1. november 2019 kl. 12:29 af Rasmus Estrup

- det er 3F Superligakamp nummer 58 mellem AaB og FC Midtjylland. Statistikken siger 22 sejre til AaB, otte uafgjorte og 27 nederlag samt en målscore på 72-84 set med AaB’s øjne.

- AaB vandt det seneste 3F Superligaopgør på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland, da scoringer af Rasmus Thellufsen og Jannik Pohl sikrede en AaB-sejr på 2-1 20. juli 2018. Søndagens dommer, Mads-Kristoffer Kristoffersen, styrede også fløjten i det opgør.

- AaB har vundet de tre seneste 3F Superligakampe mod henholdsvis Hobro I.K., OB og SønderjyskE. Hvis det bliver til sejr mod FC Midtjylland, vil det være første gang i knap fire år, siden november-december 2015, at AaB tager fire sejre i træk i 3F Superligaen.

- AaB kun har tabt en af de seneste fem 3F Superligahjemmekampe mod FC Midtjylland. De øvrige er endt med en sejr og tre uafgjorte.

- AaB generelt har haft det svært mod FC Midtjylland i de senere år, idet det kun er blevet til en sejr i de 14 seneste indbyrdes opgør i 3F Superligaen.

- AaB har tabt de to seneste 3F Superligakampe mod FC Midtjylland; begge i Herning. Men det er ikke blevet til tre nederlag i træk mod FC Midtjylland siden november 2014-august 2015.

- AaB og FC Midtjylland ikke har for vane at spille uafgjort ret ofte, idet det kun været kampens udfald i godt 14 procent af kampene. Dog har der i Aalborg været en større andel af uafgjorte, knap hver femte kamp, men kun en enkelt har været helt uden scoringer.

- AaB ikke har spillet uafgjort siden anden spillerunde mod SønderjyskE. Den igangværende serie på 12 kampe uden uafgjort er AaB’s længste siden de 17 kampe uden pointdeling i perioden juli-december 2015.

- ud af de 57 tidligere 3F Superligakampe mod FC Midtjylland har AaB scoret først i 23 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 33 tilfælde, hvilket har givet AaB fem sejre, fire uafgjorte og 24 nederlag.

- ingen af AaB’s spillere er i karantæne til kampen mod FC Midtjylland. Til den efterfølgende kamp mod Randers FC risikerer Jakob Ahlmann, Jores Okore, Patrick Olsen og Frederik Børsting karantæne i tilfælde af et gult kort mod FC Midtjylland, hvilket også gælder for Lucas Andersen ved et gult kort til seks strafpoint.

- AaB (22 mål) har scoret flere mål end FC Midtjylland (20) i denne 3F Superligasæson. Flere end halvdelen af AaB’s mål er scoret i første halvleg, mens FC Midtjylland har scoret 70 procent af deres mål i anden halvleg.

- AaB kun har indkasseret fem mål på Aalborg Portland Park i denne sæson. Kun søndagens gæster, FC Midtjylland (4) har lukket færre ind på hjemmebane.

- Kasper Kusk scorede sit første officielle mål for AaB mod netop FC Midtjylland 4. april 2012. Foruden Kasper Kusk (3 mål) har også Tom van Weert (1) og Frederik Børsting (1) tidligere været på tavlen i en 3F Superligakamp mod FC Midtjylland.

- AaB’s seneste 3F Superligakamp på datoen 2. November var i 204, hvor AaB vandt 2-0 over Silkeborg I.F. på Aalborg Portland Park. Kasper Pedersen er den eneste fra den nuværende AaB-trup, der var på banen i det opgør. 

- AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets første fem hjemmekampe allerede er sikret en donation på 74.868 kr. Køb billetter til kampen her eller i billethusene på Aalborg Portland Park på søndag fra kl. 15.00.

(Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Complea bliver ny tribunesponsor

1. november 2019 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

De tre store og traditionsrige organisationer Spar Nord, A. Enggaard og 3F får nyt og ungt selskab i gruppen af tribunesponsorer på Aalborg Portland Park.

IT-virksomheden Complea, der blev grundlagt i 2010 af Morten Hovaldt og har hovedkontor i Nørresundby, er således ny tribunesponsor for den nordlige langside på Aalborg Portland Park.

- Vi er stolte af at få en ny, nordjysk vækstvirksomhed som Complea ind som tribunesponsor for den ene langside på Aalborg Portland Park. At Complea dermed blander sig med tre store og traditionsrige tribunesponsorer som Spar Nord, A. Enggaard og 3F vidner om, at Complea er en virksomhed, der har oplevet markant vækst de seneste år, og allerede er blevet en rigtig stor spiller inden for IT- og digitaliseringsløsninger, udtaler AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum.

Complea har i flere år været en af vores partnere, og vi glæder os meget til et øget samarbejde med Complea, der som en vækstende IT-virksomhed tydeligt viser, at Aalborg udvikler sig som vidensby, udtaler Thomas Bælum.

Complea er en komplet IT-virksomhed, der tilbyder værdiskabende IT-, telefoni- og ERP-løsninger til nationale og internationale virksomheder.

Compleas vækstrejse har blandt andet budt på ”regionsvinder af Gazelle” samt udnævnelse til ”Entrepreneur of the year”, hvilket i dag har gjort at firmaet beskæftiger flere end 40 medarbejdere.

AaB’s strategi ”Nordkraften” sender et signal om hårdt arbejde og talentudvikling, og det er tanker, vi kan spejle os selv i, udtaler Morten Hovaldt, direktør i Complea

Derfor er vi glade for, at vi kan øge samarbejdet med AaB omkring dette tribunesponsorat, så vi kan støtte AaB og samtidig udbrede kendskabet til Complea, siger Morten Hovaldt.

Tribuneskiltene vil være under opførsel til søndagskampen mod FC Midtjylland. Den færdigudsmykkede tribune lader vente på sig til hjemmekampen mod AC Horsens 24. november 2019.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i oktober

1. november 2019 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Seks scoringer kandiderer til at blive månedens mål i oktober. Se scoringerne i videoen øverst eller via linket nederst og stem på din favorit. 

Afgiver du din stemme er du nemlig med i lodtrækningen om Mikkel Kaufmanns kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra sidste sæson samt FIFA 20 AaB Limited Edition signeret af anfører Lucas Andersen. 

De seks kandidater til månedens må er: 

1: Patrick Olsen, 1-0 mod Hobro I.K., 5. oktober 2019
2: Iver Fossum, 2-0 mod Hobro I.K., 5. oktober 2019
3: Lucas Andersen, 1-0 mod OB, 18. oktober 2019
4: Mikkel Kaufmann 1-1 mod SønderjyskE, 27. oktober 2019
5: Kasper Kusk, 2-1 mod SønderjyskE, 27. oktober 2019
6: Mikkel Kaufmann, 3-2 mod SønderjyskE, 27. oktober 2019 

Konkurrencen løber frem til morgenen søndag 3. november, og vinderen offentliggøres umiddelbart. Vinderen af lodtrækningen får direkte besked pr. mail af AaB. 

Tags på denne nyhed