Vidste du om Næstved Boldklub og AaB…

12. marts 2019 kl. 11:29 af Brian Andersen

- at AaB ved flere tidligere lejligheder har mødt Næstved Boldklub i Sydbank Pokalen. Hidtil er det blevet til tre sejre og to nederlag samt en annulleret kamp, som AaB oprindeligt vandt, men tabte i omkampen 14 dage senere.

- at således var stillingen i oktober 1955 2-2 mellem Næstved I.F. og AaB efter ordinær og forlænget spilletid, hvorefter AaB vandt 4-3 på straffespark. Kampen blev efterfølgende annulleret og ny kamp fastsat, da AaB havde forbrudt sig mod reglerne for afvikling af straffesparkskonkurrencen.

- at AaB har mødt Næstved Boldklub i to tidligere kvartfinaler i pokalturneringen; 1969/1970 og 2002/2003. Begge kvartfinaler endte med sejr til AaB efter præcis fire scoringer af AaB i hver af kvartfinalerne.

- at AaB ikke har tabt til Næstved Boldklub i de seneste 21 indbyrdes opgør mellem de to klubber. Seneste nederlag var i efteråret 1989, hvorefter AaB har vundet 11 kampe og spillet otte uafgjorte opgør i den bedste række samt vundet pokalkampene i 2003 og 2010

- at AaB senest mødte Næstved Boldklub i en betydende kamp i september 2010, hvor det blev til en spinkel sejr på 1-0 i pokalturneringen. Sejrsmålet blev scoret af Dennis Marshall, der på tragisk vis mistede livet i en bilulykke ni måneder senere.

- at AaB spiller sin sjette kvartfinale i træk i pokalturneringen, hvor det i to af de fem tidligere tilfælde er blevet til videre avancement til semifinalen. Næstved Boldklub spiller sin anden kvartfinale på tre år, men er ikke kommet videre til semifinalen siden den tabte pokalfinale i 1994.

- at AaB’s nyligt afgående assistenttræner Thomas Augustinussen næsten egenhændigt i april 2003 sørgede for at spille AaB i semifinalen, da han scorede hattrick mod Næstved Boldklub. Han skulle bruge knap 50 minutter på de tre scoringer fordelt med én i første halvleg og to i anden halvleg.

- at AaB altid har vundet en pokalkamp mod Næstved Boldklub, når AaB har spillet i en bedre række end Næstved. Sidste år gik det imidlertid galt, da AaB i kvartfinalen på udebane med FC Fredericia fra 1. division tabte med 3-1.

- at der er endnu ikke scoret mod AaB i indeværende sæson af pokalturneringen, hvor det er blevet til to sejre på sammenlagt 6-0 mod AC Horsens og FC Roskilde. De seks scoringer er krediteret Kasper Risgård (2), Wessam Abou Ali (2), Tom van Weert samt et selvmål.

- at Næstved Boldklub kvalificerede sig til kvartfinalen ved at besejre AGF 2-1.

- at Næstved-mandskabet har åbnet foråret i 1. division med to kampe på eget græs; 1-0 over Viborg F.F. og 0-0 mod Silkeborg I.F.

- at Næstved Boldklub efter 21 spillerunder er placeret på en øjeblikkelig femteplads i 1. division med blot to point op til rækkens førsteplads.

- at AaB tre gange har vundet pokaltitlen – i 2014, 1970 og 1966 – og yderligere har deltaget i finalen otte andre gange.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Gratis Lucas-tryk på spillertrøje

12. marts 2019 kl. 10:30 af Maiken Andersen

AaB har sikret sig Lucas Andersen på femårig aftale indtil 30. juni 2024. I den forbindelse kan du i denne uge få gratis Lucas Andersen-tryk, når du køber AaB's hjemmebanetrøje. Trykket har en værdi af 150 kr.

Tilbuddet gælder til og med søndag i AaB Webshop eller i AaB Fanshop til kampen søndag mod AGF og så længe lager haves.

Tags på denne nyhed

Abildgaard udtaget til U/21-landsholdet

11. marts 2019 kl. 13:38 af Rasmus Estrup

Niels Frederiksen har Oliver Abildgaard med i U/21-landsholdets trup til to testkampe i marts. 20. marts spiller Danmark mod Belgien i Slagelse, mens danskerne møder Frankrig 24. marts i Brest. 

AaB-midtbanespilleren har inden de to testkampe ni U/21-landskampe bag sig med et mål til følge. 

Foruden Oliver Abildgaard er blandt andre også den tidligere AaB-spiler Joakim Mæhle med i U/21-landsholdstruppen, mens Henrik Dalsgaard er at finde i A-landsholdstruppen frem mod testkampene mod Kosovo og Schweiz. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Næstved!

11. marts 2019 kl. 12:50

Navn: ProfaGroupPark
Kapacitet: 10.000

Billetpriser i forsalg: 
Almindelig: 100,-
Pensionist: 50,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag: 
Almindelig: 120,-
Pensionist: 60,-

Information omkring udebaneafsnit
Udebaneafsnittet på ProfaGroupPark er består udelukkende af ståpladser og er ikke overdækket.

Transport til og fra Næstved

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her. 

Adresse:
Rolighedsvej 25, 4700 Næstved

Billedet til højre viser henholdvis udebaneafsnittets placering samt anbefalet parkeringspladser til AaB-fans. For at komme frem til parkeringspladsen ved udebaneafsnittet, skal adressen Rolighedsvej 25, 4700 Næstved benyttes.  

Kørselsvejledning til og fra Næstved Stadion findes her.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed
'