Se Spillerforeningens tv-indslag med Rasmus Würtz

29. marts 2019 kl. 14:40 af Rasmus Estrup

For en uge siden annoncerede AaB-anfører Rasmus Würtz, at han efter denne sæson lægger støvlerne på hylden. 

Gennem tre interviews fra 2017 og til nu har Spillerforeningen talt med Rasmus Würtz om overvejelserne bag beslutningen. 

Du kan se hele interviewet via YouTube her. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Randers FC...

29. marts 2019 kl. 12:27 af Rasmus Estrup

- at det er 39. Superligakamp mellem AaB og Randers FC. Statistikken siger 16 sejre til AaB, 11 uafgjorte og 11 nederlag samt en målscore på 62-50 set med AaB’s øjne.

- at Lucas Andersen, der fik comeback i AaB-trøjen mod netop Randers FC i september, har scoret i hver af AaB’s fire seneste Superligakampe. Hvis det lykkes ham at score for femte kamp i træk, vil han tangere den bedste præstation af en AaB-spiller i Superligaen. Fem mål i træk er tidligere præsteret af Thomas Enevoldsen i 2015, Morten 'Duncan' Rasmussen i 2011 og Frank Strandli i 2001.

- at Kasper Kusk med syv mål i sine ni tidligere AaB-kampe mod Randers FC er den mest scorende spiller i indbyrdes Superligakampe mellem AaB og Randers FC. Det er dog ikke lykkedes ham at få bolden i nettet i de to seneste opgør.

- at ud over Kasper Kusk (7 mål) har også Rasmus Würtz (2), Rasmus Thellufsen (2), Frederik Børsting (2), Kasper Risgård (2), Oliver Abildgaard (1), Kasper Pedersen (1) og Jakob Ahlmann (1) tidligere scoret Superligamål for AaB mod Randers FC.

- at opgør mellem AaB og Randers FC traditionelt er målrige, idet der i de 38 tidligere kampe er scoret 112 mål, hvilket svarer til et gennemsnit på knap tre mål pr. kamp.

- at anfører Rasmus Würtz, der netop har annonceret sit karrierestop efter denne sæson, har repræsenteret AaB i mere end 40.000 spilleminutter i Superligaen siden debuten i juli 2002. Det svarer rundt regnet til, at han har spillet hvert sekund i en hel februar måned med 28 dage.

- at AaB's seneste nederlag på Aalborg Portland Park var i februar 2019, hvor modstanderen netop var Randers FC. Efterfølgende er det blevet til to sejre og én uafgjort, og AaB kan med en sejr på søndag tage to hjemmesejre i træk for første gang siden juli-august 2018.

- at søndagens gæster har tabt de tre seneste Superliga-udekampe, hvilket klubben ikke har præsteret værre siden november 2016-marts 2017. Omvendt er AaB uden nederlag i de tre seneste Superliga-hjemmekampe, hvilket er AaB’s bedste serie i Aalborg siden april-august 2018.

- at det første mål i opgør mellem AaB og Randers FC typisk er afgørende for kampens resultat. AaB har scoret først i 22 tilfælde, hvilket har resulteret i 15 sejre, fem uafgjorte og to nederlag, mens Randers FC har scoret kampens første mål i 13 tilfælde, hvilket har givet AaB en sejr, tre uafgjorte og ni nederlag.

- at dommerne har dømt seks straffespark og givet ni røde kort i de 38 tidligere Superligaopgør mellem AaB og Randers FC. AaB har haft en overvægt i begge situationer, altså både flest tilkendte straffespark og udviste spillere.

- at ingen af AaB's spillere er i karantæne mod Randers FC. Kun Rasmus Thellufsen er i karantænefare til kampen mod Hobro I.K. i tilfælde af et gult kort. 

- at dommer Mikkel Redder dømmer sin 11. Superligakamp, der samtidig bliver den første med deltagelse af AaB. I hans 10 tidligere kampe i Superligaen har det kun været nødvendigt at dømme to straffespark og udvise en spiller.

- at AaB ikke har de bedste erfaringer med divisionskampe på datoen 31. marts, hvor det i otte tidligere kampe kun er blevet til en sejr (1-0 over BK Fremad Valby i 1983). 

- at AaB med en sejr over Randers FC vil have 39 point og dermed ligge godt placeret i forhold til at slutte blandt de to bedste klubber i puljen, da Vendsyssel F.F. og Hobro I.K. maksimalt kan nå henholdsvis 40 og 39 point.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk) 

Tags på denne nyhed

Støt AaB i jagten på Europa søndag

28. marts 2019 kl. 13:45 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 27
Spilledato: Søndag 31. marts 2019
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner kl. 13.00
Dommer: Mikkel Redder

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 13.00 på søndag. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tegn sæsonkortabonnement

Tegner du et sæsonkortabonnement inden på søndag, får du adgang til alle AaB's tre gruppespilshjemmekampe i første måned. Altså både kampen på søndag mod Randers FC samt hjemmekampene mod Vendsyssel F.F. og Hobro I.K. 

Priser for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn. 

Læs mere om fordelene ved et sæsonkortabonnement her. 

Tilhængere fra Randers FC

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.    

Specialøl i boden på Spar Nord Tribunen

Igen på søndag kan der ligesom i seneste hjemmekamp mod AGF købes specialøl i Bod 10, som ligger i Spar Nord Tribunen i det sydvestlige hjørne. 

Specialøllene koster 50 kr. 

 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBRFC – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Nederlag sender AaB på niendeplads i eSuperligaen

28. marts 2019 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

AaB-Randers FC 3-5

AaB begyndte eSuperligaugen på den store scene med en kamp mod Randers FC, der blandt andet har den tidligere verdensmester Al-Bacha på holdkortet. 

AaB-kaptajn Jacob Kragelund sad over for netop Al-Bacha i første kamp, og efter mindre end ti minutter kom Al-Bacha foran 1-0. Trods en stor chance til "Kragelund" i slutningen af første halvleg, endte kampen 1-0 til Randers FC. 

I returopgøret tabte Daniel "Shoppen" Mogensen 4-3 til HassanPlayer. "Shoppen" kom ellers foran tidligt, men HassanPlayer svarede straks tilbage og var foran 2-1 midt i første halvleg. Herefter brændte "Shoppen" et straffespark, inden han efter lidt over en halv time udlignede til 2-2. Desværre svarede HassanPlayer hurtigt tilbage med målet til 3-2. 

Randers FC kom også foran 4-2 efter 60 minutter, inden "Shoppen" mod slutningen reducerede til 4-3, der blev kampens resultatet, og dermed gav et samlet AaB-nederlag på 5-3. 

AaB-Esbjerg fB 5-6

Onsdag spillede AaB to tætte og målrige kampe mod Esbjerg fB, der desværre igen endte med et samlet nederlag. 

Jacob Kragelund var igen første duellant for AaB. Efter en tidlig føring til Esbjerg fB's Bækkelund, svarede "Kragelund" tilbage, men han måtte alligevel gå til pausen bagud 2-1. Han fik dog rettet op på stillingen i anden halvleg, inden Esbjerg fB kom foran 3-2. Men i tillægstiden scorede "Kragelund" flot til 3-3. 

Dermed var alt åbent inden Daniel "Shoppen" Mogensens kamp mod Qack, som kom foran efter 38 minutter. Lige efter pausen udlignede "Shoppen" til 1-1. Herefter fulgte to scoringer til Esbjerg fB, inden "Shoppen" mod slutningen reducerede til 3-2, der desværre betød endnu et nederlag til AaB. 

AaB ligger nu på niendepladsen i eSuperligaen med tre point færre end Hobro I.K., der indtager den ottendeplads, der efter grundspillet giver en plads i eSuperliga Finals. I næste uge venter opgør mod Lyngby Boldklub og AGF. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Lucas Andersen nærmer sig topniveau

27. marts 2019 kl. 15:41 af Rasmus Estrup

AaB TV har talt med brandvarme Lucas Andersen, der har scoret fire mål i de seneste fire Superligakampe og for nylig indgik en femårig aftale med Hele Nordjyllands Hold fra til sommer. 

I interviewet kommer Lucas Andersen blandt andet ind på sin nuværende form, hvor han føler, at han nærmer sig sit absolutte topniveau.

Han taler også om den genvundne spilleglæde på Hornevej og ikke mindst potentialet i truppen, der giver forhåbninger for det forestående gruppespil, hvor der er en plads om Europa på spil. 

Se interviewet i indslaget øverst, og køb billet til første kamp i gruppespillet mod Randers FC her. 

Tags på denne nyhed
'