Fire AaB-talenter i U/19-remis mod England

26. marts 2019 kl. 17:48 af Rasmus Estrup

Mathias Ross, Lukas Klitten og Oliver Klitten var for tredje kamp i streg i startopstillingen, da Danmark i dag spillede 2-2 mod England ved Elite Round. Mikkel Kaufmann, der var med fra start i de to forrige kampe, blev skiftet ind efter 67 minutter. 

Selvom danskerne med blot et point efter de to første kampe ved Elite Round i England havde misset muligheden for en plads ved EM-slutrunden til sommer, gik danskerne friskt ind til opgaven mod værtsnationen, der med en sejr kunne spille sig til sommerens slutrunde. Men den mulighed forpurrede danskerne. 

Danmark kom foran 1-0 i slutningen af første halvleg, men efter lidt over en times spil blev der bragt balance i stillingen. Danmark kom dog igen foran efter 70 minutter, inden englænderne tre minutter senere atter udlignede. 

Mod slutningen jagtede England det sejrsmål, der kunne sende dem til EM-slutrunden, men stolpen kom blandt andet i vejen for hjemmeholdet, og dermed endte opgøret 2-2. 

Resultatet betyder, at Danmark ender på fjerde- og sidstepladsen ved Elite Round efter England og Grækenland, der med fire point også misser en plads ved slutrunden. Førstepladsen tog Tjekkiet, som dermed er videre til sommerens EM-slutrunde, der spilles i Armenien i juli. 

Efter de tre Elite Round-kampe er Lukas Klitten oppe på 18 U/19-landskampe, Oliver Klitten følger trop med 14 U/19-landskampe, mens Mikkel Kaufmann er noteret for 11 U/19-landskampe og Mathias Ross har ti U/19-landsholdsoptrædener bag sig. 

eSuperliga Finals spilles i KB Hallen

26. marts 2019 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Når vinderen af denne sæson af eSuperligaen skal findes, bliver det afgjort i KB Hallen onsdag 17. april. Her afholdes eSuperliga Finals, hvor de otte bedst placerede hold fra eSuperligaens grundspil mødes. 

Der er plads til ca. 2000 tilskuere, og du kan allerede nu sikre dig en plads til eSuperliga Finals her. 

Værterne til eSuperliga Finals er Signe Amtoft og Simon Egeskov, og programmet for arrangementet er som følger:

12.30: Dørene åbner
13.00: Show-start
13.15: Kvartfinale 1
14.15: Kvartfinale 2
15.15: Kvartfinale 3
16.15: Kvartfinale 4
17.30: Semifinale 1
18.30: Semifinale 2
20.00: Grand Final
22.00: Farvel og tak

Som noget nyt skal de fire bedst placerede hold fra grundspillet skiftes til at vælge en modstander til kvartfinalerne. Både kvartfinaler og semifinaler spilles bedst-af-to som i grundspillet, mens finalen afgøres gennem bedst-af-tre. 

AaB ligger på nuværende tidspunkt på ottendepladsen i eSuperligaen, og der resterer syv runder af grundspillet. 

Tags på denne nyhed

Abou Ali indskiftet for U/20-landsholdet

26. marts 2019 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

Mandag aften tabte Danmarks U/20-landshold 1-0 til Rumæniens U/21-landshold i Marbella i Spanien.

Rumænien kom foran lige inden pausen, og fra anden halvlegs start blev AaB's Wessam Abou Ali indskiftet til sin U/20-landsholdsdebut. 

Danskerne fik dog ikke ændret på resultatet og måtte dermed se sig slået. 

Wessam Abou Ali er efter sin optræden noteret for ni ungdomslandskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

Nederlag i forårets første Danmarksseriekamp

25. marts 2019 kl. 09:37 af Rasmus Estrup

Mens hverken U/19-ligaholdet eller U/17-ligaholdet var i aktion i weekenden, tabte AaB forårets første kamp i Danmarksserien med 3-1 til topholdet Nørresundby FB.

AaB's taktik gik på at stå lavt, og det lykkedes fint i den første halve time, indtil den tidligere AaB-spiller Rolf Toft blev spillet fri med en lang bold, og fra 30 meter udplacerede Nørresundby-angriberen AaB's keeper og gjorde det til 1-0.

AaB svarede dog hurtigt igen, da Ali Darvishani på et indlæg fra Ebrima Ceesay sendte læderet i mål via både stolpen og overliggeren. Dermed var stillingen 1-1 med ti minutter tilbage af første halvleg. 

Kort før pausen fik gæsterne fra Nørresundby FB et straffespark, som Rolf Toft igen udnyttede med sin scoring til 2-1. 

Efter pausen var der lidt muligheder i begge ender, inden AaB med ti minutter tilbage smed folk frem i håb om en udligning. Desværre for de bolsjestribede gav det Nørresundby FB en målgivende omstilling tre minutter før tid, hvor Christian Kjeldsen Jensen scorede til slutresultatet 3-1. 

- Det var rart at komme i gang med turneringen igen, og vi har også meget ære af kampen, da vi langt hen ad vejen fik presset topholdet. Men det er selvfølgelig ærgerligt at tabe første kamp i foråret - især også når to af vores nærmeste konkurrenter i nedrykningskampen vandt deres kampe og dermed overhaler os, siger den spillende danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB ligger efter weekenden på niendepladsen ud af ti hold og har to point op til sjettepladsen. Næste kamp spilles på udebane mod FC Djursland på lørdag kl. 15.00. FC Djursland ligger på syvendepladsen med et enkelt point mere end AaB. 

Tags på denne nyhed

Abildgaard matchvinder mod Frankrig

25. marts 2019 kl. 07:23 af Rasmus Estrup

Det danske U/21-landshold vandt søndag aften 1-0 på udebane over Frankrig på et sejrsmål af AaB's Oliver Abildgaard. 

Daskerne havde i første halvleg flere gode muligheder, mens Frankrig i samme halvleg også havde et skud på overliggeren. 

Kort inde i anden halvleg scorede AaB's Oliver Abildgaard, der desuden startede inde i opgøret. Et hjørnespark blev slået mod bageste stolpe, hvor den høje AaB-midtbanespiller steg til vejrs og stangede kampens eneste mål i nettet. 

Magnus Christensen blev skiftet ind med 28 minutter tilbage, og den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle blev sendt på banen i tillægstiden. 

Med sejren vandt U/21-landsholdet begge sine test i denne samling, og Magnus Christensen kan nu bryste sig af syv U/21-optrædener, mens Oliver Abildgaard har spillet ti U/21-landskampe og scoret to mål. 

'