Abou Ali indskiftet for U/20-landsholdet

26. marts 2019 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

Mandag aften tabte Danmarks U/20-landshold 1-0 til Rumæniens U/21-landshold i Marbella i Spanien.

Rumænien kom foran lige inden pausen, og fra anden halvlegs start blev AaB's Wessam Abou Ali indskiftet til sin U/20-landsholdsdebut. 

Danskerne fik dog ikke ændret på resultatet og måtte dermed se sig slået. 

Wessam Abou Ali er efter sin optræden noteret for ni ungdomslandskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

Nederlag i forårets første Danmarksseriekamp

25. marts 2019 kl. 09:37 af Rasmus Estrup

Mens hverken U/19-ligaholdet eller U/17-ligaholdet var i aktion i weekenden, tabte AaB forårets første kamp i Danmarksserien med 3-1 til topholdet Nørresundby FB.

AaB's taktik gik på at stå lavt, og det lykkedes fint i den første halve time, indtil den tidligere AaB-spiller Rolf Toft blev spillet fri med en lang bold, og fra 30 meter udplacerede Nørresundby-angriberen AaB's keeper og gjorde det til 1-0.

AaB svarede dog hurtigt igen, da Ali Darvishani på et indlæg fra Ebrima Ceesay sendte læderet i mål via både stolpen og overliggeren. Dermed var stillingen 1-1 med ti minutter tilbage af første halvleg. 

Kort før pausen fik gæsterne fra Nørresundby FB et straffespark, som Rolf Toft igen udnyttede med sin scoring til 2-1. 

Efter pausen var der lidt muligheder i begge ender, inden AaB med ti minutter tilbage smed folk frem i håb om en udligning. Desværre for de bolsjestribede gav det Nørresundby FB en målgivende omstilling tre minutter før tid, hvor Christian Kjeldsen Jensen scorede til slutresultatet 3-1. 

- Det var rart at komme i gang med turneringen igen, og vi har også meget ære af kampen, da vi langt hen ad vejen fik presset topholdet. Men det er selvfølgelig ærgerligt at tabe første kamp i foråret - især også når to af vores nærmeste konkurrenter i nedrykningskampen vandt deres kampe og dermed overhaler os, siger den spillende danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB ligger efter weekenden på niendepladsen ud af ti hold og har to point op til sjettepladsen. Næste kamp spilles på udebane mod FC Djursland på lørdag kl. 15.00. FC Djursland ligger på syvendepladsen med et enkelt point mere end AaB. 

Tags på denne nyhed

Abildgaard matchvinder mod Frankrig

25. marts 2019 kl. 07:23 af Rasmus Estrup

Det danske U/21-landshold vandt søndag aften 1-0 på udebane over Frankrig på et sejrsmål af AaB's Oliver Abildgaard. 

Daskerne havde i første halvleg flere gode muligheder, mens Frankrig i samme halvleg også havde et skud på overliggeren. 

Kort inde i anden halvleg scorede AaB's Oliver Abildgaard, der desuden startede inde i opgøret. Et hjørnespark blev slået mod bageste stolpe, hvor den høje AaB-midtbanespiller steg til vejrs og stangede kampens eneste mål i nettet. 

Magnus Christensen blev skiftet ind med 28 minutter tilbage, og den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle blev sendt på banen i tillægstiden. 

Med sejren vandt U/21-landsholdet begge sine test i denne samling, og Magnus Christensen kan nu bryste sig af syv U/21-optrædener, mens Oliver Abildgaard har spillet ti U/21-landskampe og scoret to mål. 

Fire AaB'ere startede i U/19-nederlag til Tjekkiet

24. marts 2019 kl. 13:20 af Rasmus Estrup

Ligesom i opgøret mod Grækenland var de fire AaB-talenter, Mathias Ross, Oliver Klitten, Lukas Klitten og Mikkel Kaufmann, i startopstillingen, da Danmarks U/19-landshold i går tabte 3-1 til Tjekkiet i andet opgør ved Elite Round. 

Trods flere gode muligheder til Danmark, heriblandt en chance til Mikkel Kaufmann, kunne tjekkerne gå til pausen foran 1-0. 

Tidligt i anden halvleg gjorde Tjekkiet det også til 2-0, inden Danmark efter 58 minutter reducerede til 2-1. Fem minutter før tid lukkede tjekkerne kampen med opgørets sidste scoring til 3-1. 

I løbet af anden halvleg blev Lukas Klitten og Mikkel Kaufmann i øvrigt udskiftet. 

Nederlaget betyder, at Danmark ikke har mulighed for at spille sig videre til EM-slutrunden til sommer. Der mangler dog fortsat en kamp ved Elite Round, som Danmark på tirsdag spiller mod England. 

AaB TV: Sammendrag af AaB-Odds Ballklubb

23. marts 2019 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se AaB TV's fyldige sammendrag af fredagens testkamp mod norske Odds Ballklubb. En testkamp, der endte med et nordjysk nederlag på 2-0. 

AaB sad på indledningen af kampen, men gæsterne kom bedre og bedre med i opgøret, og kort inde i anden halvleg bragte Elbasan Rashani Odds Ballklubb på 1-0. 

2-0-scoringen til nordmændene blev scoret cirka fem minutter før tid af Markus Kaasa. 

Udover et sammendrag kan du også høre Jacob Friis' vurdering af fredagens test i ovenstående indslag. 

Tags på denne nyhed