AaB TV: Klubbesøg i IF Fremad Nørhalne

21. marts 2019 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Det vrimlede med unge, talentfulde spillere, da Hele Nordjyllands Hold onsdag lagde vejen forbi IF Fremad Nørhalne. 

Her fik de unge spillere fra Nørhalne, Biersted og Vadum mulighed for at træne og spille kamp med Superligaspillerne, inden der selvfølgelig var autografer og goodiebags til de unge. 

Se AaB TV's indslag fra klubbesøget i videoen ovenfor. 

Tags på denne nyhed

Store nederlag i eSuperligaen

21. marts 2019 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

AaB-Vejle Boldklub 3-7

I første duel mod Vejle Boldklub var Anders “Hansi” Hansen oppe imod MrLillelys. Vejle-spilleren bragte sig hurtigt foran 1-0 efter ni minutter. 10 minutter senere fik “Hansi” et straffespark, men misbrugte muligheden forat udligne. I stedet scorede Vejle Boldklub til både 2-0 og 3-0 inden pausen. 

Kort inde i anden halvleg scorede MrLillelys også til 4-0, men mellem 71. minut og 79. minut viste “Hansi” sin skarphed to gange og fik reduceret til 4-2. 

Det resultatet tvang AaB-kaptajn Jacob Krageund frem i offensiven, men efter 18 minutter blev han straffet i en omstilling af Vejle-spiller LordHjorth, der kvitterede til 1-0. 

Kragelund kom først selv på tavlen med en udligning efter 65 minutter, men mod slutningen af kampen lukkede LordHjorth opgøret med først en scoring til 2-1 og i tillægstiden gjorde han det til 3-1.

Dermed tabte AaB samlet 7-3. 

 

AaB-FC Helsingør 2-5

Udgangspunktet efter første kamp var bedre, da AaB onsdag mødte topholdet FC Helsingør. Daniel “Shoppen” Mogensen spillede på udebane imod KAZ. Efter en målløs første halvleg bragte KAZ sig foran 1-0 efter 58 minutter, men “Shoppen” svarede igen mindre end ti minutter senere med udligningen til 1-1. 

I returopgøret spillede Jacob Kragelund mod FifaÜstun, og her var det Kragelund, der først fandt vej til netmaskerne efter 13 minutter. 

FifaÜstun udlignede dog til 1-1 efter 30 minutter, og inden pausefløjtet var FC Helsingør foran i opgøret med 3-1. 

Efter pausen fik Kragelund ikke gang i sit spil, og FifaÜstun brændte flere store chancer, heriblandt et straffespark, inden han med et kvarter igen lukkede kampen med et vanvittigt hovedstødsmål til 4-1 og en samlet FC Helsingør-sejr på 5-2. 

AaB ligger nu på ottendepladsen med 12 point efter otte runder, og spiller i næste uge mod Randers FC på tirsdag kl. 21.45 og Esbjerg fB på onsdag kl. 21.45. 

 

Tags på denne nyhed

Kaufmann dobbelt målscorer mod Grækenland

20. marts 2019 kl. 20:40 af Rasmus Estrup

Hele fire AaB-spillere var med i startopstillingen, da U/19-landsholdet i dag tog hul på Elite Round, der er sidste del af kvalifikationen frem mod EM-slutrunden til sommer. 

Mathias Ross, Oliver Klitten, Lukas Klitten og Mikkel Kaufmann var således med fra start mod Grækenland, og det var grækerne der fik den bedste start på opgøret, da de scorede på et straffespark efter 19 minutter. Efter 37 minutter blev den græske føring udbygget til 2-0. 

Lige inden pausefløjtet fik Oliver Klitten en god mulighed, men en fodparade fra den græske keeper kom i vejen. 

Efter en times spil var Oliver Klitten på spil igen. Denne gang som oplægger. På højrekanten afdriblede han sin direkte modstander, og sendte bolden indover til holdkammerat Mikkel Kaufmann der scorede sit første mål i kampen. 

Udligningen til 2-2 scorede Mikkel Kaufmann efter 72 minutter, og AaB-angriberen måtte efterfølgende forlade banen med en skade. 

Opgøret sluttede 2-2, og Danmark har nu to kampe tilbage i Elite Round. Lørdag spiller Danmark mod Tjekkiet og tirsdag gælder det et opgør mod England. Kun førstepladsen i puljen går videre til EM-slutrunden. 

Det danske U/21-landshold spillede i dag testkamp mod Belgien og med to overtidsscoringer vandt danskerne 3-2 i Slagelse. Oliver Abildgaard så hele kampen fra bænken, mens den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle var med fra start. 

Abou Ali udtaget til U/20-landsholdet

20. marts 2019 kl. 11:05 af Rasmus Estrup

Wessam Abou Ali er med i flyet, når det danske U/20-landshold i morgen rejser til Marbella i Spanien forud for mandagens U/20-landskamp mod Rumænien. 

AaB-angriberen har otte ungdomslandskampe med i bagagen, men har endnu ikke optrådt på U/20-landsholdet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Kom på AaB Fodboldskole til sommer

20. marts 2019 kl. 10:44 af Rasmus Estrup

Til sommer kan drenge og piger mellem 6 år og 13 år komme på AaB Fodboldskole i både Brønderslev, Hirtshals og Aalborg. I Både Hirtshals og Brønderslev vil AaB Fodboldskole finde sted i uge 27 (1. juli til 5. juli), mens AaB's anlæg på Hornevej danner ramme om AaB Fodboldskole i uge 31 (29. juli til 2. august). 

Når man deltager på AaB Fodboldskole, kan man se frem til en uge, som virkelig står i fodboldens tegn. AaB Fodboldskole er for alle - men er absolut også for de bedste, da de også skal udfordres. 

Man behøver ikke at være medlem i de tre klubber, som afholder AaB Fodboldskole, for at deltage. 

Det får du på AaB Fodboldskole:

  • 30 timers lærerig og sjov fodboldtræning
  • Tøjpakke med t-shirt, shorts og strømper
  • En fodbold
  • Drikkedunk og taske
  • Gratis digitalt holdbillede
  • Billetter til Superligakamp
  • Diplom for deltagelse
  • Evaluering af træner og trænerleder
  • Formiddags- og eftermiddagsfrugt

Læs mere om AaB Fodboldskole her. Der er allerede åbent for tilmelding. 

Tags på denne nyhed
'