3F bliver ny hovedsponsor for Superligaen

27. marts 2019 kl. 14:19 af Rasmus Estrup

Med en ny hovedsponsor følger et nyt navn og et nyt logo, men fodboldfans får lidt tid til at vænne sig til overgangen. Fra dags dato er 3F hovedsponsor for Danmarks absolut største sportsturnering, men navnesponsoratet træder først i kraft fra starten af 2019/20 sæsonen, hvor navnet dermed bliver 3F Superliga.

- Vi er stolte over at kunne præsentere 3F som ny hovedsponsor for Superligaen. Danmarks største fagforening er en perfekt partner for Danmarks største sportsturnering. Det er et unikt samarbejde, vi tager hul på, hvor 3F bidrager til at øge stemningen på stadion ved at få endnu flere fans på lægterne, lyder det fra direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen. 

- 3F og dansk fodbold er det perfekte match. Nøjagtigt som 3F skaber fodbold fællesskab og sammenhold. Uanset om det er på banen, på lægterne eller foran tv’et, så kan fodbold samle danskerne på tværs af alder, fag og indtægt. Derfor har 3F længe været engageret i dansk fodbold - både på damesiden og i langt de fleste Superliga-klubber. Nu styrker vi engagementet i dansk fodbold endnu mere. Vi er glade og stolte over fremover at være navnesponsor for Danmarks største fodboldrække, siger forbundsformand for 3F, Per Christensen.

- Når vi i 3F indgår en stor sponsoraftale, så er det, fordi den kommer medlemmer til gode. Fra næste sæson kan alle medlemmer af 3F derfor hente en billet til alle de kampe, de har lyst til samt købe en ledsagerbillet med rabat. Det eneste, de selv skal betale for, er den varme pølse og drikkevarerne, siger Per Christensen.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Brøndby!

27. marts 2019 kl. 10:55 af Simon Vangsgaard Jensen

Området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion blev i 2017 optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1400
Placering udebaneafsnit: J. Jensen-tribunen

Billetpriser i forsalg: 
u/16 år: 20,- 
Voksen: 110,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag: 
u/16 år: 45,- 
Voksen: 135,-

Transport til og fra Brøndby

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer tur. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30 
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport:

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Læs mere om udebaneafsnittet på Brøndby Stadion her. 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Tegn abonnement og få alle gruppespilskampe i første måned

27. marts 2019 kl. 08:21 af Rasmus Estrup

På søndag tager AaB fat på gruppespillet, hvor der venter opgør mod Randers FC, Vendsyssel F.F. og Hobro I.K.

AaB kæmper i gruppespillet om en plads i Europa, og søndagskampen på Aalborg Portland Park kl. 14.00 mod Randers FC er en direkte duel om førstepladsen i gruppen.

Hvis du inden kampen tegner et sæsonkortabonnement, får du alle gruppespillets tre hjemmekampe i den første måned. Priserne for et sæsonkort starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn. 

De to andre Superligakampe i den første måned af dit abonnement vil være AaB-Vendsyssel F.F. 17. april kl. 18.00 og AaB-Hobro I.K. 26. april kl. 19.00. 

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Af øvrige fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet, ligesom du i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får 10% rabat.

Du kan læse mere om et sæsonkortabonnement her. 

Tags på denne nyhed

Fire AaB-talenter i U/19-remis mod England

26. marts 2019 kl. 17:48 af Rasmus Estrup

Mathias Ross, Lukas Klitten og Oliver Klitten var for tredje kamp i streg i startopstillingen, da Danmark i dag spillede 2-2 mod England ved Elite Round. Mikkel Kaufmann, der var med fra start i de to forrige kampe, blev skiftet ind efter 67 minutter. 

Selvom danskerne med blot et point efter de to første kampe ved Elite Round i England havde misset muligheden for en plads ved EM-slutrunden til sommer, gik danskerne friskt ind til opgaven mod værtsnationen, der med en sejr kunne spille sig til sommerens slutrunde. Men den mulighed forpurrede danskerne. 

Danmark kom foran 1-0 i slutningen af første halvleg, men efter lidt over en times spil blev der bragt balance i stillingen. Danmark kom dog igen foran efter 70 minutter, inden englænderne tre minutter senere atter udlignede. 

Mod slutningen jagtede England det sejrsmål, der kunne sende dem til EM-slutrunden, men stolpen kom blandt andet i vejen for hjemmeholdet, og dermed endte opgøret 2-2. 

Resultatet betyder, at Danmark ender på fjerde- og sidstepladsen ved Elite Round efter England og Grækenland, der med fire point også misser en plads ved slutrunden. Førstepladsen tog Tjekkiet, som dermed er videre til sommerens EM-slutrunde, der spilles i Armenien i juli. 

Efter de tre Elite Round-kampe er Lukas Klitten oppe på 18 U/19-landskampe, Oliver Klitten følger trop med 14 U/19-landskampe, mens Mikkel Kaufmann er noteret for 11 U/19-landskampe og Mathias Ross har ti U/19-landsholdsoptrædener bag sig. 

eSuperliga Finals spilles i KB Hallen

26. marts 2019 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Når vinderen af denne sæson af eSuperligaen skal findes, bliver det afgjort i KB Hallen onsdag 17. april. Her afholdes eSuperliga Finals, hvor de otte bedst placerede hold fra eSuperligaens grundspil mødes. 

Der er plads til ca. 2000 tilskuere, og du kan allerede nu sikre dig en plads til eSuperliga Finals her. 

Værterne til eSuperliga Finals er Signe Amtoft og Simon Egeskov, og programmet for arrangementet er som følger:

12.30: Dørene åbner
13.00: Show-start
13.15: Kvartfinale 1
14.15: Kvartfinale 2
15.15: Kvartfinale 3
16.15: Kvartfinale 4
17.30: Semifinale 1
18.30: Semifinale 2
20.00: Grand Final
22.00: Farvel og tak

Som noget nyt skal de fire bedst placerede hold fra grundspillet skiftes til at vælge en modstander til kvartfinalerne. Både kvartfinaler og semifinaler spilles bedst-af-to som i grundspillet, mens finalen afgøres gennem bedst-af-tre. 

AaB ligger på nuværende tidspunkt på ottendepladsen i eSuperligaen, og der resterer syv runder af grundspillet. 

Tags på denne nyhed