AaB TV: Kasper Pedersen foran farvel

4. maj 2019 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

Efter Europa Playoff-kampen mod AGF i morgen kl. 12.00 bliver der taget afsked med fem spillere på grønsværen, da det ikke vides, om der venter flere hjemmekampe i denne sæson. 

En af de fem spillere er Kasper Pedersen, der begyndte i partnerklubben Aabybro I.F. og via en anden partnerklub, Jetsmark I.F., kom til AaB som 12-årig. 

1. marts 2013 debuterede Kasper Pedersen og kampen var blot to minutter gammel, før han fandt vej til netmaskerne. 

Den efterfølgende sæson spillede han blandt andet i pokalfinalesejren over FC København samt i sæsonens sidste kamp mod AGF, hvor han også kom på måltavlen. 

Hidtil har han spillet 143 kampe for Hele Nordjyllands Hold og scoret 13 mål. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre om hans tanker omkring afskeden samt indtrykket af tiden i AaB. 

Udover Kasper Pedersen tages der i morgen afsked med Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Michael Lansing og Philipp Ochs. 

Du kan købe billetter til kampen mod AGF her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i april

3. maj 2019 kl. 13:30 af Rasmus Estrup

Da Kasper Risgård i seneste hjemmekamp mod Hobro I.K. scorede sit 50. AaB-mål, leverede han også månedens mål i april. 

Det har AaB's fans besluttet, for gennem en afstemning blev Kasper Risgårds mål kåret som vinder med hele 84 procent af stemmerne. 

Målet kan ses øverst. 

AaB takker alle der har stemt og samtidig deltaget i lodtrækningen om Kasper Risgårds kampbrugte og signerede håndsrækningsdragt i sølv. Vinderen af præmien blev Natasja, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og AGF…

3. maj 2019 kl. 11:17 af Brian Andersen

- at den forestående dyst er Superligakamp nummer 81 mellem AaB og AGF. Statistikken siger 36 sejre til AaB, 20 uafgjorte og 24 nederlag samt en målscore på 128-112 i AaB’s favør.

- at AaB og AGF spiller over to kampe (runde 33-34) om retten til at møde vinderen af Randers FC og SønderjyskE over to kampe (runde 35-36) om en playoffkamp om en europæisk plads (runde 37). Bliver det til et samlet nederlag mod AGF, spiller AaB ikke flere kampe efter de to kampe mod AGF.

- at AaB har fået point i 12 ud af de seneste 14 Superligakampe mod AGF, der er endt med syv sejre, fem uafgjorte og to nederlag. På Aalborg Portland Park er det ikke blevet til nederlag mod AGF siden december 2012, hvor de efterfølgende syv kampe er endt med fire sejre til AaB og tre uafgjorte.

- at klubbernes seneste indbyrdes møde i Aalborg foregik 17. marts 2019, hvor Kasper Pedersen, Patrick Kristensen og Lucas Andersen scorede i AaB’s 3-1 sejr.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Pedersen (2 mål), Lucas Andersen (1) og Patrick Kristensen (1) også Kasper Kusk (2 mål), Wessam Abou Ali (1), Magnus Christensen (1) og Kasper Risgård (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod AGF.

- at ud af de 80 tidligere indbyrdes Superligakampe har AaB scoret først i 33 tilfælde, hvilket har resulteret i 27 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har AGF scoret kampens første mål i 41 tilfælde, hvilket dog har givet AaB ni sejre, 11 uafgjorte og 21 nederlag.

- at AaB har scoret i hver af de seks seneste Superliga-hjemmekampe, i alt ti scoringer. Hvis det bliver til scoring mod AGF, vil det være første gang siden april-november 2011, at AaB scorer i syv Superligakampe på Aalborg Portland Park i træk.

- at AaB har spillet uafgjort 1-1 i de to seneste Superliga-hjemmekampe. Hvis kampen mod AGF også ender uden vinder, vil det være første gang siden december 2017-marts 2018, at AaB spiller uafgjort i tre hjemmekampe i træk.

- at anfører Rasmus Würtz og viceanfører Kasper Risgård begge kan spille deres sidste officielle kamp for AaB på Aalborg Portland Park. For førstnævntes vedkommende er det knap 17 år efter debuten for AaB, mens det for Kasper Risgård er godt 16 år siden hans debut for AaB.

- at søndagens dommer er Michael Tykggaard, og at AaB kun har vundet én ud af de seneste ti Superligakampe med Michael Tykgaard som dommer (1V-2U-7T). Han har blot dømt AaB mod AGF i Superligaen ved én tidligere lejlighed, marts 2014, hvor kampen endte med de noget usædvanlige cifre 2-5 (sejr til AaB i Aarhus). Her scorede Kasper Kusk (2), Rasmus Jönsson, Kasper Risgård og Nicolaj Thomsen for AaB.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 71.228 kr.

- at du kan købe billet til mødet med AGF i billethusene på Aalborg Portland Park søndag fra kl. 11.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Hør Rød Aalborgs podcast med Würtz og Risgård

3. maj 2019 kl. 10:27 af Rasmus Estrup

AaB Support Clubs egen podcast, Rød Aalborg, har haft både Kasper Risgård og Rasmus Würtz i tale i forbindelse med de to spilleres forestående karrierestop. 

Podcasten med Kasper Risgård kan høres her, mens podcasten med Rasmus Würtz kan høres her. 

De to spillere holder afskedskamp på søndag, når AaB på hjemmebane tager i mod AGF kl. 12.00 på Aalborg Portland Park i første opgør i Europa Playoff. 

Efter kampen bliver der på banen taget afsked med Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Michael Lansing og Philipp Ochs. 

Efterfølgende er der afskedsseance med de to spillere i Stadionhal 2. Du kan læse mere om aktiviteterne i forbindelse med kampen her. 

Køb dine billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed

Træk din gratis billet inden kampstart søndag

3. maj 2019 kl. 09:10

Du kan som sæsonkortholder tage en ven med gratis til kampen mod AGF. Så er du sæsonkortholder, er alt du skal gøre at følge nedenstående trin. 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Superligakampen mod AGF og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen "aktiver gratis billet" for at reducere prisen til nul kroner.

Bemærk venligst, at billetten skal hentes online inden kl. 12.00 søndag. Det er ikke muligt at trække en gratis billet som sæsonkortholder i billethusene på Aalborg Portland Park. 

Er du ikke sæsonkortholder, kan du købe din billet kampen mod AGF her.

Der er i forbindelse med kampen i lang række aktiviteter, hvor vi blandt andet tager afsked med AaB-drengene Rasmus Würtz, Kasper Risgård og Kasper Pedersen. Læs mere om programmet her.

Tags på denne nyhed
'