Würtz bliver en del af staben i AaB

13. juni 2019 kl. 10:40 af Brian Andersen

35-årige Rasmus Würtz er i øjeblikket i gang med sin uddannelse inden for ledelse og coaching, ligesom den nu forhenværende anfører snarest indleder et uddannelsesforløb omkring mentaltræning.

Og det er netop i forbindelse med den mentale del, at Rasmus Würtz er tiltænkt en rolle, fortæller AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde:

- Både Rasmus Würtz og vi har været meget interesserede i at fortsætte samarbejdet, og vi har i noget tid været enige om, at rollen som mental sparringspartner for vores trup vil være en optimal løsning, hvor Rasmus både kan bidrage og udvikle sig.

- Rasmus’ menneskelige kvaliteter kender vi, og så skal han i gang med en uddannelse inden for faget og oveni kommer hans enorme erfaring og lederegenskaber fra banen naturligvis som et kæmpe plus at have tilknyttet omkring holdet og truppen, fastslår Allan Gaarde.

Aftalen med Rasmus Würtz gælder foreløbig for den kommende sæson, men begge parter har en intention om, at samarbejdet skal fortsætte udover den periode.

- Jeg har i et stykke tid været sporet ind på, at den mentale del har en særlig interesse for mig, og jeg har jo selv prøvet på min egen krop, hvor vigtigt det mentale aspekt er for at kunne præstere, siger Rasmus Würtz og tilføjer: 

- Jeg har i en længere periode drøftet rollen sammen med Allan Gaarde og Jacob Friis (AaB’s cheftræner, red.), og jeg glæder mig helt enormt over min nye udfordring og at kunne fortsætte i AaB, hvor jeg ser frem til at indgå i staben og bidrage bedst muligt til holdet og den enkeltes udvikling og succes.

- AaB har været stærkt medvirkende til at udvikle mig som menneske, og nu skal jeg så bidrage på en ny måde, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang, lyder det fra Rasmus Würtz.

AaB’s Superligatrup indleder træningen til den nye sæson onsdag den 19. juni.

Abildgaard i aktion i dansk U/21-nederlag

13. juni 2019 kl. 09:47 af Brian Andersen

AaB’s Oliver Abildgaard var med fra første fløjt i sin 11. U/21-landskamp og 12. U-landskamp i alt.

Den forhenværende AaB’er Joakim Mæhle blev skiftet ind i anden halvleg, hvor kroaterne sikrede sejren i sidste minut.

På mandag indleder danskerne EM-slutrunden i en kamp mod Tyskland i italienske Udine.

Tags på denne nyhed

Gentegning af sæsonkort slutter fredag

12. juni 2019 kl. 15:12

Som sæsonkortholder i den netop afsluttede sæson, kan du til og med fredag gentegne dit sæsonkort og fastholde din vanlige fast plads på Aalborg Portland Park i endnu en sæson. Dette gælder kun personer, som købte sæsonkort specifikt for Superligasæsonen 18/19. Læs her hvordan, du skal forholde dig til gentegning.

Sæsonkortabonnenter slipper for at gentegne år efter år
Har du i dag et sæsonkortabonnement, er det ikke nødvendigt at gentegne. Sæsonkortabonnementet er fortløbende indtil det opsiges af den enkelte sæsonkortholder. Abonnementet stopper således ikke ved slutningen af en sæson, men fortsætter blot videre til den kommende sæson, uden at man behøver at gøre yderligere. For et nytegnet sæsonkortabonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Uanset om du har et sæsonkortabonnement eller et sæsonkort til sæsonen 19/20, har du de samme fordele. Læs mere om fordelene her.

Tags på denne nyhed

AaB-legender på banen i Nibe fredag aften

12. juni 2019 kl. 13:51 af Brian Andersen

På Old Boys-landsholdet vil blandt andre optræde John Sivebæk, Stig Tøfting, Per Krøldrup, Jesper Christiansen, Peter Graulund, Martin Albrechtsen, Kim Daugaard og ikke mindst AaB’s Thomas Augustinussen.

Over for ovennævnte vil man kunne opleve et AaB-mandskab med Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Allan Gaarde, Thomas Gaardsøe, Henrik Rasmussen, Lars Thomsen, Calle Facius, Thomas Gill, Jens-Kristian Sørensen med flere.

Stadionspeaker denne aften bliver Hans Peter Rytter, der i en årrække kommenterede alle AaB’s kampe på ANR.

Poul Erik Andreasen, der stod i spidsen for AaB, da det første danske mesterskab blev vundet 1995, indledte sin trænerkarriere i netop Nibe Boldklub i 1979.

Fredag aftens opgør på Nibe Stadion sættes i gang kl. 18.30.

Tags på denne nyhed

Fem AaB-talenter rykkes op i Superligatruppen

11. juni 2019 kl. 12:06 af Brian Andersen

Fra samme kuld er Mathias Ross i forvejen i oktober 2018 avanceret til Superligatruppen, og den 18-årige midterforsvarer står således allerede noteret for ti officielle kampe for AaB’s bedste mandskab, ligesom kontrakten gælder til 30. juni 2023.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Det er en absolut sjældenhed, hvis ikke minimum én spiller fra hver årgang formår at avancere til vores Superligatrup, men det er nogle år siden, at vi senest har haft så mange fra samme årgang, der byder sig til.

- Jeg kan i den forbindelse kun rose vores trænere og ledere i AaB talent for deres dygtige arbejde, ligesom samarbejdet med vores flere end 120 partnerklubber er uvurderligt, siger Allan Gaarde.

AaB’s talentchef Anders Damgaard sætter disse ord på de fem talenter:

Lukas Klitten #15, 18 år, 29 U-landskampe og tre mål, fire officielle kampe for AaB, kontrakt indtil 30. juni 2021, oprindeligt fra Skalborg Sportsklub og Aalborg Freja.
Boldsikker og meget dynamisk venstreforsvarer. Hans store force er gennembrudsspillet offensivt.

Oliver Klitten #20, 18 år, 15 U-landskampe og to mål, tre officielle kampe for AaB, kontrakt indtil 30. juni 2021, oprindeligt fra Skalborg Sportsklub og Aalborg Freja.
Teknisk dygtig højrebenet kant/angriber. Kan spille i begge sider. Meget chanceskabende og gennembrudshidsig.

Søren Tengstedt #27, 18 år, kontrakt indtil 30. juni 2020, oprindeligt fra Nibe Boldklub og Aalborg Freja.
Venstrebenet kant/angriber. Teknisk stærk med gode driblinger og et godt spark.

Mikkel Kaufmann #29, 18 år, 19 U-landskampe og fem mål, ni officielle kampe og et mål for AaB, kontrakt indtil 30. juni 2023, oprindeligt fra Hjørring I.F.
Talentfuld og stærk angriber med målnæse. Fysisk meget stærk og med et godt spark.

Anders Bærtelsen #34, 19 år, 30 U-landskampe og to mål, én officiel kamp for AaB, kontrakt indtil 30. juni 2021, oprindeligt fra Støvring I.F.
Midterforsvarer med fornemt blik for spillet. Anfører for U/19 Ligaholdet.

AaB og cheftræner Jacob Friis indleder forberedelserne til den nye sæson onsdag den 19. juni.

Den nuværende Superligatrup består af 24 spillere, hvoraf hele 17 har spillet ungdomsfodbold i AaB.

'