Dansk klubfodbold laver historisk medieaftale

18. juni 2019 kl. 11:03 af Martin Stigaard Skammelsen

Superligaen, NordicBet Liga og Sydbank Pokalen fortsætter med at kunne ses hos de nuværende rettighedshavere – også efter sommeren 2021. Det betyder, at NENT kommer til at sende Superligaens første, tredje, fjerde og sjette valg, mens andet og femtevalget ligesom nu bliver sendt på Discoverys platforme. Sydbank Pokalen fortsætter hos NENT, der også vil sende fra NordicBet Liga. DR fortsætter med at vise highlights og sende radio fra dansk klubfodbold.

- Det er fantastisk, at vi kan fortsætte samarbejdet med vores nuværende rettighedshavere. NENT, Discovery og DR har været meget stærke medspillere i udviklingen af dansk fodbold. Vi vil forsat levere Superliga, Sydbank Pokal og NordicBet Liga fodbold til danske fodboldfans som formentlig den mest tilgængelige liga i Europa produceret på højt internationalt niveau. Aftalen er historisk god og viser en stærk Superliga i fremgang. Vi er også glade for, at aftalerne tilgodeser et ønske fra fans og klubber om færre kampdage, lyder det fra direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen.

- Dansk fodbold har styrket produktet de seneste år med strukturændringer, der har givet flere kampe med noget på spil. Klubberne investerer i det sportslige setup og i forbedring af faciliteter, og det matcher perfekt vores mål om fortsat at levere et tv-produkt af højeste kvalitet, så vi ser frem til de næste mange års samarbejde, siger Kim Mikkelsen, Group Head of Sports i Nordic Entertainment Group.

- Superligaen er en attraktiv sportsrettighed, som fortsat nyder stor popularitet hos danskerne. Så vi er meget tilfredse med at have forlænget aftalen frem til 2024. Aftalen giver os og seerne ro om rettigheden de næste 5 år. Det giver os mulighed for at tænke langsigtet i vores dækning af Superligaen, så vi kan styrke Discoverys tilbud til seerne endnu mere i de kommende år. Derfor glæder vi os til fortsat at dække Superligaen med den store kærlighed til sporten og faglige tyngde, som kendetegner vores hold af eksperter med blandt andre Morten Bruun, Lars Jacobsen, Thomas Gravesen, Mikkel Bischoff og Flemming Povlsen. Derudover ser vi også frem til at fortsætte vores gode samarbejde med Divisionsforeningen, siger Anders Antonsen, nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

- I DR er vi meget glade for, at rettighederne til transmission på radio og til nyhedsklip på TV og net fra dansk klubfodbold nu er sikret helt frem til 2024. Dansk klubfodbold er et grundstof i DR’s sportsdækning på tværs af platformene. Vi er glade for, at vi også fremover kan sikre, at lytterne kan følge kampene i programmet Liga direkte i deres radio, mens vi i Danmarks mest sete sportsprogram, DR1’s Fodboldmagasinet søndag aften og på dr.dk kan tilbyde seere og brugere at se alle højdepunkterne fra kampene, siger Publiceringschef i DR, Peter Rosberg. 

I den nye kontraktperiode er det udgangspunktet, at kampene fordeles med fem kampe på fire tidspunkter søndag, og så spilles den sjette og sidste kamp mandag aften. Men allerede i den kommende sæson bliver der dog lavet om på spilletidspunkterne. Det faste lørdagstidspunkt byttes ud med en ekstra søndagskamp Og fra sæsonen 2020/21, hvor der kun er 12 hold i Superligaen, spilles alle kampene søndag og mandag.

Tags på denne nyhed

Sæsonkortpladser er nu frigivet i åbent salg

18. juni 2019 kl. 09:00 af Simon Vangsgaard Jensen

I skrivende stund har 2.306 fans allerede sæsonkort til den kommende sæson. 75% af disse har valgt sæsonkortabonnement, som er en løsning, hvor man slipper for at gentegne efter hver sæson for at beholde sin vanlige plads. 

Endnu flere eftertragtede pladser er blevet frigivet
Pladserne tæt på midten af Weber Tribunen er meget eftertragtede. Og netop nu er der frigivet et større antal pladser i D Øvre på Weber Tribunen, som er den midterste sektion. Du har dermed nu mulighed for at sikre dig din egen faste plads i det eftertragtede område af Weber Tribunen. Derudover er der stadig masser af gode pladser ledige på den resterende del af Weber Tribunen.

Den bedste stemning til halv pris
På Spar Nord Tribunen syder og koger det til hjemmekampene på Aalborg Portland Park. Og med et sæsonkortabonnement for voksne til kun 85 kr., kan du være en del af stemningen og samtidig spare 55% i forhold til billetter købt i løssalg.

Samme tilbud gælder også på 3F Tribunen, hvor du kan få adgang til unummererede siddepladser. 

Du kan læse mere om sæsonkortabonnement her, ligesom vi er klar ved telefonen på 96 35 59 00, så vi kan guide dig frem til lige præcis den plads og den løsning, du foretrækker.

Tags på denne nyhed

Abildgaard indskiftet i åbningskamp

18. juni 2019 kl. 08:28 af Brian Andersen

På det tidspunkt var danskerne allerede bagud 3-0, hvorfor Oliver Abildgaard personligt kunne glæde sig over at vinde sin periode på banen med 1-0.

Således fik FC Københavns Robert Skov reduceret til 3-1 efter 73 minutter, men tæt på point kom Danmark aldrig i Oliver Abildgaards 13. U-landskamp.

7.131 tilskuere overværede opgøret i Udine, hvor den tidligere AaB’er Joakim Mæhle så hele kampen fra bænken.

Næste opgave venter torsdag aften mod Østrig, hvor Danmark skal vinde, hvis forhåbningen om en plads i semifinalen skal bevares.

Tags på denne nyhed

Friis og trænerstaben vil forbedre truppens kapacitet

17. juni 2019 kl. 13:03 af Brian Andersen

Forberedelserne til sæsonen 2019/2020 er således kun et par dage væk, og allerede fra første stund vil spillerne blive testet.

- Under kyndig vejledning af vores fysiske træner Ashley Tootle og vores fysioterapeutteam anført af Morten Skjoldager indleder vi med en række tests på forskellige parametre, så vi kan se, hvor spillerne står i forhold til tidligere, fortæller Jacob Friis til aabsport.dk.

- Generelt vil vi i opstartsfasen have meget fokus på at øge vores fysiske kapacitet som hold, så vi bedre kan praktisere den spillestil, vi ønsker såvel defensivt som offensivt.

Allerede på fredag aften og lørdag eftermiddag venter der to opvisningskampe mod henholdsvis Thorup Klim Boldklub og Veddum I.F.

- Selvom der er tale om to opvisningskampe, så vil udover fysikken havde fokus på den taktiske del, og vi tager som udgangspunkt alle 22 spillere, der er til rådighed, med til begge opgør, siger Jacob Friis.

Pavol Safranko, der sluttede sit lejeophold hos skotske Dundee United senere end AaB’s sæson, møder ind 1. juli, ligesom U/21-landsholdsspiller Oliver Abildgaard qua den igangværende EM-slutrunde ligeledes først er tilbage på anlægget på Hornevej i begyndelsen af juli.

Onsdagens træningspas er planlagt til at blive igangsat kl. 10.30.

Tags på denne nyhed

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019

16. juni 2019 kl. 13:48 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland. Siden efteråret 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

I dette forår gik Hele Nordjyllands Håndsrækning til foreningen SKYGGEBØRN, som modtog 83.880 kr. Nu skal der findes en ny modtager til efteråret 2019. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Ønsker du at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning eller kender du en forening, en organisation eller et andet godt formål, der kunne have fordel af en håndsrækning, kan du søge via knappen nedenfor. 

Der er ansøgningsfrist for at blive efterårets modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning 3. juli. 

Det er et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen, direktør i Skyggebørn Jes Dige og AaB's anfører, der vil gennemgå ansøgninger og udvælge tre kandidater, der herefter kommer til afstemning på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019 forventes offentliggjort i dagene op til sæsonens første hjemmekamp.

Læs mere om Hele Nordjyllands Håndsrækning her. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

SKYGGEBØRN - forår 2019 - 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Ønskeland - efterår 2018 - 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31. 249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed