AaB TV: Afrejsen til træningslejren i Holland

27. juni 2019 kl. 08:22 af Rasmus Estrup

I går aftes drog AaB's Superligatrup fra Aalborg til Doorwerth i Holland, hvor holdet frem til lørdagens testkamp mod Ajax Amsterdam er på træningslejr. 

I videoen øverst kan du følge turen gennem AaB TV's linse. 

Tags på denne nyhed

AaB-truppen på plads i Holland

26. juni 2019 kl. 22:44 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter afrejse fra Aalborg Lufthavn tidligt onsdag aften ankom AaB's Superliga-trup , via transfer fra lufthavnen i Amsterdam, planmæssigt til Fletcher Hotel i Doorwerth i det centrale Holland sidst på aftenen.

Her har truppen base de kommende tre dage. Torsdag byder på to træningspas, mens fredagens program byder på en træning i stedet for den ellers planlagte reserveholdskamp mod Maccabi Haifa, der med kort varsel er blevet aflyst. 

Lørdag kl. 12.00 gælder det så testkampen mod Ajax Amsterdam, et opgør der spilles i byen Oldenzaal tæt på den tyske grænse, inden der sent lørdag aften er hjemrejse til Aalborg.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Patrick Olsen - ny AaB-spiller

26. juni 2019 kl. 12:30 af Rasmus Estrup

Den centrale midtbanespiller Patrick Olsen har skrevet en treårig aftale med Hele Nordjyllands Hold. 

AaB TV har talt med det 25-årige nyindkøb om skiftet og har ligeledes fået sportsdirektør Allan Gaardes syn på Patrick Olsens kvaliteter. 

Se det hele i indslaget øverst, hvor du også kan høre, hvilken rolle Lucas Andersen har spillet i skiftet. 

Tags på denne nyhed

AaB skriver kontrakt med Patrick Olsen

26. juni 2019 kl. 08:58 af Brian Andersen

Patrick Olsen har senest optrådt i FC Helsingør, og tidligere er den i dag 25-årige teknisk dygtige midtbanemotor noteret for hele 58 ungdomslandskampe for Danmark.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Patrick blev allerede som ungdomsspiller solgt fra Brøndby I.F. til den italienske storklub Inter, og efterfølgende har han høstet erfaring i både norsk og fransk fodbold og spillet sammen med Lucas Andersen i Grasshopper Club Zurich.

- Vi har tidligere haft Patrick Olsen på blokken i AaB, men ikke før nu har det passet ind i vores puslespil, hvor vi ser, at Patrick kan bidrage på den centrale midtbane med hans store løbekapacitet og fine blik for spillet, siger Allan Gaarde.

- Patrick vil helt sikkert tilføre vores hold nogle kompetencer som vores nuværende trup ikke besidder, og dertil har Patrick en god alder, konstaterer Allan Gaarde.

- Ligeledes har vi haft for øje, at Patrick bringer en anden personlighed end mange af vores nordjyske drenge, så vi udtryks- og mentalitetsmæssigt får en god blanding i vores trup, slutter Allan Gaarde.     

Patrick Olsen, der får trøje nummer 21 i AaB, ser frem til sin nye udfordring:

- Jeg er stolt af at have skrevet en treårig kontrakt med AaB, som hurtigt blev min førsteprioritet blandt øvrige muligheder for mig i Superligaen.  

- Det skyldes ikke mindst klubbens omdømme og positive tilgang til spillet, og Jacob Friis (AaB’s cheftræner, red.) har blot bekræftet dette indtryk ved mine samtaler med ham i forhold til min rolle i truppen, fortæller Patrick Olsen.

- Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til at blive genforenet med Lucas (Andersen, red.), som jeg både på og uden for banen har et rigtig fint forhold til, og så ser jeg frem til et flerårigt og kontinuerligt forløb, hvor jeg kan give alt for AaB, lyder det fra Patrick Olsen.

Patrick Olsen træner allerede med AaB onsdag kl. 12.30 og rejser senere på dagen med Superligatruppen på træningslejr i Holland.

Tags på denne nyhed

Billetsalget starter 5. juli

25. juni 2019 kl. 17:48 af Rasmus Estrup

AaB har hjemmebanepremiere i den nye sæson søndag 21. juli kl. 14.00 mod SønderjyskE, og fredag 5. juli åbner billetsalget på billet.aabsport.dk, hvor du kan købe billetter til sæsonens tre første hjemmekampe mod SønderjyskE, Silkeborg I.F. og Esbjerg fB. 

Selvom vi i dag kender kampprogrammet, har vi valgt at skubbe billetsalget til 5. juli af hensyn til nye sæsonkortkøbere, som dermed har en længere frist til at vælge deres foretrukne siddepladser, inden vi åbner for billetsalget til enkelte kampe. Det forholder sig nemlig sådan, at når der sælges en siddeplads til en given kamp, er den plads låst og kan dermed ikke sælges som sæsonkort.

Ønsker du at købe et sæsonkort eller tegne et sæsonkortabonnement, kan du gøre det her. 

AaB's kampprogram for de første otte spillerunder ser således ud: 

3F Superligaen, 1. spillerunde – Søndag 14. juli kl. 14.00 – Lyngby Boldklub-AaB

2. runde – Søndag 21. juli kl. 14.00 – AaB-SønderjyskE

3. runde – Mandag 29. juli kl. 19.00 – AaB-Silkeborg I.F.


4. runde – Søndag 4. august kl. 18.00 – FC Midtjylland-AaB

5. runde – Søndag 11. august kl. 14.00 – AaB-Esbjerg fB

6. runde – Søndag 18. august kl. 18.00 – Brøndby I.F.-AaB

7. runde – Mandag 26. august kl. 19.00 – AC Horsens-AaB

8. runde – Søndag 1. september kl. 16.00 – AaB-FC København 

Tags på denne nyhed
'