Reservenederlag trods mål af Tengstedt og Safranko

9. juli 2019 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

AaB indledte tirsdag eftermiddag Reserveligaen, hvor det hjemme på Hornevej desværre blev til et nederlag på 3-2 mod AGF. 

AGF var bedst i første halvleg, hvor gæsternes Jon Dagur Thorsteinsson blandt andet ramte træværket, mens Jacob Rinne også måtte hive en fin redning ud af ærmet. 

I den anden ende af banen kom AaB's bedste forsøg i første halvleg efter et fint opspil, der endte med et indlæg fra Lukas Klitten til Wessam Abou Ali, som med en kringlet afslutning fik sendt læderet forbi mål. 

Fem minutter før pausefløjtet scorede AGF til 1-0, da et kantfrispark fra Youssef Toutouh fik lov til at gå uberørt gennem AaB-feltet og ind i netmaskerne ved fjerneste opstander. 

Efter pausen kom AaB bedre ind i opgøret, og syv minutter inde i anden halvleg udlignede Søren Tengstedt til 1-1. Mikkel Kaufmann vandt bolden midt på gæsternes banehalvdel og lagde læderet ud til Wessam Abou Ali, der med en afslutning tvang en ripost ud af AGF-keeperen. Riposten faldt hen til Søren Tengstedt, der sikkert kunne prikke bolden over stregen. 

Søren Tnegstedt og Oliver Klitten havde begge nogle nærgående forsøg, inden AGF efter 65 minutter scorede til 2-1 ved Jon Dagur Thorsteinsson, der sendte et langskud ind langs stolpen uden for Jacob Rinnes rækkevidde. 

Indskiftede Pavol Safranko viste tænder to minutter senere, og med et kvarter tilbage udlignede slovakken til 2-2, da Rasmus Thellufsen med et hurtigt frispark tog fusen på AGF-defensiven og spillede Pavol Safranko fri i straffesparksfeltet. 

I 90. minut slukkede AGF's Jon Dagur Thorsteinsson AaB's håb om point, da han modtog et indlæg ganske frit i feltet og ubekymret kunne sparke bolden op i målhjørnet til slutresultatet 3-2. 

- I første halvleg var vi meget usammenhængende, men det blev lidt bedre i den første halve time af anden halvleg. Derefter kunne man godt se, at vi havde mange spillere med, som ikke har spillet 90 minutter i meget lang tid, så det endte næsten med ren overlevelse til sidst, siger assistenttræner Lasse Stensgaard, der dog glæder sig over, at mange spillere fik vigtige minutter i benene inden Superligastarten på søndag. 

- Det var helt vildt vigtigt, at de spillere, der ikke har spillet meget på det seneste, fik mange minutter i dag, så vi har så mange spillere som muligt, der er oppe i gear til sæsonstarten, siger Lasse Stensgaard, der sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt følgende startopstilling: 

Jacob Rinne
Kingsley Fobi (gæstespiller), Kristoffer Pallesen, Jakob Blåbjerg, Lukas Klitten
Rasmus Thellufsen, Robert Kakeeto, Oliver Abildgaard
Søren Tengstedt, Mikkel Kaufmann, Wessam Abou Ali

Fra anden halvlegs start blev Jakob Blåbjerg erstattet af Filip Lesniak. 10 minutter senere kom Oliver Klitten og gæstespiller Mike Vestergård på banen i stedet for Wessam Abou Ali og gæstespiller Kingsley Fobi, og efter 64 minutter blev Mikkel Kaufmann udskiftet med Pavol Safranko. 

AaB's næste reserveligakamp spilles på Hornevej mandag 12. august kl. 13.00 mod Hobro I.K. 

 

Tags på denne nyhed

Startopstilling til reserveholdskamp mod AGF

9. juli 2019 kl. 08:11 af Rasmus Estrup

AaB's anlæg på Hornevej danner i dag ramme om første runde i Reserveligaen, når AaB møder AGF kl. 14.00. 

Til dagens kamp har trænerstaben valgt følgende statopstilling: 

Jacob Rinne
Kingsley Fobi (gæstespiller), Kristoffer Pallesen, Jakob Blåbjerg, Lukas Klitten
Rasmus Thellufsen, Robert Kakeeto, Oliver Abildgaard
Søren Tengstedt, Mikkel Kaufmann, Wessam Abou Ali

På bænken sidder Andreas Hansen, Oliver Klitten, Filip Lesniak, Pavol Safranko og Mike Vestergård (gæstespiller).

Det er som sædvanligt gratis at overvære reserveholdskampen på Hornevej. 

Tags på denne nyhed

AaB skyder gang i Reserveligaen i morgen

8. juli 2019 kl. 13:10 af Rasmus Estrup

På søndag begynder 3F Superligaen for AaB’s vedkommende med en udekamp mod Lyngby Boldklub. Men allerede i morgen skal det bolsjestribede mandskab i aktion.

I morgen kl. 14.00 på Hornevej tager AaB imod AGF i første spillerunde af Reserveligaen. Det er som sædvanlig gratis at overvære reserveholdets kampe. 

Programmet for efterårets kampe i Reserveligaen ser således ud: 

1. runde - Tirsdag 9. juli kl. 14.00 - AaB-AGF

2. runde - Mandag 12. august kl. 13.00 - AaB-Hobro I.K.

3. runde - Tirsdag 20. august kl. 14.00 - AGF-AaB

4. runde - Mandag 16. september kl. 14.00 - AaB-Randers FC

5. runde - Torsdag 10. oktober kl. 12.00 - Hobro I.K.-AaB

6. runde - Torsdag 14. november kl. 14.00 - Randers FC-AaB

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i kampprogrammet afhængig af kampplanlægningen i 3F Superligaen. 

 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Lyngby!

8. juli 2019 kl. 09:00 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Lyngby Stadion
Kapacitet: 10.100
Kapacitet udebaneafsnit: 500
Placering udebaneafsnit: Ståpladser Syd

Bemærk at udebaneafsnittet til søndagens kamp er flyttet til Ståpladser Syd. Du skal fortsat købe billet til udebaneafsnittet, som fremhæver Jetbull-Tribune, som giver adgang til udebaneafsnittet til kampen.

Billetpriser i forsalg: 
Børn u/14 år: 70,- 
Studerende: 70,-
Pensionist: 70,-
Voksen: 100,-
Køb din billet her.

Billetpriser ved stadion: 
Børn u/14 år: 100,- 
Studerende: 100,-
Pensionist: 100,-
Voksen: 130,-
Køb din billet her.

Ønsker du en handicapplads til opgøret, kan du kontakte ansvarlige ved Lyngby Boldklub her.

Transport til og fra Lyngby

Fælles: 

ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her.
Vesttribunen arrangerer tur. Læs mere og bestil her.

På egen hånd:

Adresse:
Lundtoftevej 53, 2800 Kongens Lyngby

Lige meget om man kommer nord eller syd fra, bør man dreje fra Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, (Lyngby C). Følg dernæst Klampenborgvej mod Lyngby Centrum i ca. 1 kilometer og drej i lyskrydset til højre ad Sorgenfrigårdsvej. Følg Sorgenfrigårdsvej indtil det første lyskryds og drej her til højre ad Lundtoftevej. Derefter har man Lyngby Stadion på venstre hånd.

Parkerings-mulighederne ved stadion er ofte begrænset, hvorfor publikum opfordres til også at benytte parkeringen ved DTU, et lille stykke længere henne ad Lundtoftevej.

Offentlig transport:

Tog
Fra Lyngby Station
S-Togs linje B og E standser ved Lyngby Station. Herfra kan man tage bus til stadion (se forneden)
Det er også muligt at gå fra Lyngby Station - det tager cirka 25-30 minutter.

Fra Lyngby Lokalstation
Det er også muligt at benytte Nærumbanen (Jægersborg-Nærum), der stopper ved Lyngby Lokalstation. Derfra er der cirka 500m til stadion og alternativt kan bus 353 benyttes.

Bus
Bus 300S (mod Ishøj eller Nærum) og bus 353 (mod Lyngby st. eller Helsingør st.) stopper ved stoppestedet "Lyngby Svømmehal", der ligger lige ved indkørslen til Lyngby Stadion.

Bus 182 og 183 kan også benyttes - begge busser betjener stoppestedet "Sorgenfrigårdsvej/Nørregade", der ligger tæt på stadion.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane. 

Tags på denne nyhed

Børnebilletter til kun 10 kr. mod SønderjyskE

7. juli 2019 kl. 11:35 af Rasmus Estrup

Kun 10 kr. koster børnebilletter til Aalborg Portland Park, når AaB har hjemmebanepremiere i den nye sæson af 3F Superligaen 21. juli kl. 14.00 mod SønderjyskE. Der vil desuden også være halv pris på sodavand hjemmebanepremieren. 

Til kampen indvies Theodors Familiezone, der fra denne sæson kommer til at ligge i blok A og blok B på Weber Tribunen. Her vil der være rig mulighed for, at børnene kan komme i den helt rigtige AaB-stemning inden kampstart. 

Efter kampen vil AaB’s Superligaspillere gå rundt til hver tribune og skrive autografer til de fremmødte børn. 

Så mød op til kampen iklædt rødt-hvidt tøj og vær med til at fylde Aalborg Portland Park med de rigtige farver, når 3F Superligaen skydes i gang på hjemmebane 21. juli kl. 14.00. 

Tags på denne nyhed