Lesniak udlejes til Silkeborg I.F.


12. juli 2019 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Filip Lesniak støder til Silkeborg I.F.’s trup i dag, og den midtjyske klub tager ligesom AaB hul på 3F Superligaen på søndag.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Filip fik en god start i AaB og spillede næsten alle kampe i sin første sæson i klubben. Siden har det ikke udviklet sig, som hverken vi eller Filip havde håbet. Derfor ser vi lejemålet til Silkeborg I.F. som den rigtige løsning, for Filip har brug for at spille førsteholdsfodbold, og det havde han ikke udsigt til i AaB. 

- Selvom Filip ikke har fået meget spilletid på det seneste, har han hele vejen igennem været topprofessionel, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Allan Gaarde. 

23-årige Filip Lesniak har spillet otte U/21-landskampe for Slovakiet og kom i sommeren 2017 til AaB efter fem år i Tottenham Hotspur.

- Jeg vil gerne sige tak til alle i AaB. Ikke mindst holdkammeraterne, trænerstaben og administrationen. Jeg havde en god begyndelse i klubben, og selvom det har været hårdt ikke at spille i det seneste halve års tid, har jeg været glad for at være en del af klubben, og jeg ønsker AaB alt det bedste, siger Filip Lesniak. 

Filip Lesniak opnåede 44 officielle kampe og to mål for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Tegn abonnement og få tre kampe i første måned

11. juli 2019 kl. 12:05 af Rasmus Estrup

Tegner du et sæsonkortabonnement fra i dag og frem til sæsonens første hjemmekamp 21. juli, får du adgang til tre 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park i den første måned. Det gælder AaB-SønderjyskE 21. juli kl. 14.00, AaB-Silkeborg I.F. 29. juli kl. 19.00 og AaB-Esbjerg fB 11. august kl. 14.00. 

Prisen for et sæsonkortabonnement starter ved 85 kr. for voksne på 3F Tribunen og Spar Nord Tribunen. Det er besparelse på 55 procent sammenlignet med løssalg af ståpladsbilletter til voksne. 

Et sæsonkortabonnement til børn koster kun 45 kr. uanset tribune. Dette tilbud gælder dermed også i Thedors Familiezone i blok A og blok B på Weber Tribunen, hvor der allerede fra sæsonens første hjemmekamp vil en masse aktiviteter, så børnene får rig mulighed for at børnene kan komme i den helt rette stemning inden kampen. 

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Af fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s 3F Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet. Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10% rabat. 

Læs mere om sæsonkortabonnementet her.

Tags på denne nyhed

Stor interesse for sæsonkort

10. juli 2019 kl. 13:09 af Rasmus Estrup

De 2.396 sæsonkort, der er solgt enten som sæsonkortabonnement eller et sæsonkort specifikt for sæsonen 2019/20, viser allerede nu en stigning på 5% flere end før første hjemmekamp i den seneste sæson. 

- Vi glæder os meget over, at salget af sæsonkort indtil videre er strøget af sted, og vi håber, at mange af vores fans vil fortsætte med at sikre sig en fast plads til den kommende sæson, så vi som minimum kan komme over 2.500 sæsonkortholdere inden sæsonstart, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- I seneste sæson blev der solgt flere end 300 sæsonkort i løbet af sæsonen, og sker det igen, kan vi måske begynde at nærme os antallet af sæsonkortholdere fra 2014/15, hvor flere end 3.000 havde fast adgangstegn efter mesterskabssæsonen 2013/14, lyder det videre fra Thomas Bælum, der især peger på sæsonkortabonnementet, og flere nye tiltag omkring kampoplevelsen, som en positiv faktor i stigningen af sæsonkortholdere.  

- Mange af vores fans har taget godt imod abonnementsløsningen, fordi de ser fordelene i, at de slipper for aktivt at skulle gentegne fra sæson til sæson og automatisk fastholder deres nuværende pladser, ligesom vi har flere spændende ting i støbeskeen med hensyn til at løfte den generelle kampoplevelse, siger Thomas Bælum. 

Abonnementsløsningen blev lanceret i marts 2018 og har gjort det muligt for fans at få adgang til alle AaB’s hjemmekampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen med en fast månedlig betaling fremfor en større engangsbetaling hver sommer. Samtidig har man mulighed for at tegne et abonnement løbende i sæsonen og ikke kun ved sæsonstarten.  

Majoriteten af sæsonkortholdere og sæsonkortabonnenter har plads på Weber Tribunen, hvor der i blok A og blok B kommer til at være Theodors Familiezone fra denne sæson. Den største stigning af sæsonkortholdere finder man dog på Spar Nord Tribunen.  

- At der er sket en markant stigning af sæsonkortholdere på Spar Nord Tribunen er rigtig glædeligt for os. Spar Nord Tribunen er vores stemningstribune, og jo flere vi har bag mål, jo bedre bliver støtten til spillerne på banen, samt den totale stadionoplevelse, siger Thomas Bælum. 

Aalborg Portland Park danner ramme om sæsonens første hjemmekamp søndag 21. juli kl. 14.00 mod SønderjyskE. 

Ønsker du at købe et sæsonkort eller tegne et sæsonkortabonnement, kan du gøre det her.

Tags på denne nyhed

Reservenederlag trods mål af Tengstedt og Safranko

9. juli 2019 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

AaB indledte tirsdag eftermiddag Reserveligaen, hvor det hjemme på Hornevej desværre blev til et nederlag på 3-2 mod AGF. 

AGF var bedst i første halvleg, hvor gæsternes Jon Dagur Thorsteinsson blandt andet ramte træværket, mens Jacob Rinne også måtte hive en fin redning ud af ærmet. 

I den anden ende af banen kom AaB's bedste forsøg i første halvleg efter et fint opspil, der endte med et indlæg fra Lukas Klitten til Wessam Abou Ali, som med en kringlet afslutning fik sendt læderet forbi mål. 

Fem minutter før pausefløjtet scorede AGF til 1-0, da et kantfrispark fra Youssef Toutouh fik lov til at gå uberørt gennem AaB-feltet og ind i netmaskerne ved fjerneste opstander. 

Efter pausen kom AaB bedre ind i opgøret, og syv minutter inde i anden halvleg udlignede Søren Tengstedt til 1-1. Mikkel Kaufmann vandt bolden midt på gæsternes banehalvdel og lagde læderet ud til Wessam Abou Ali, der med en afslutning tvang en ripost ud af AGF-keeperen. Riposten faldt hen til Søren Tengstedt, der sikkert kunne prikke bolden over stregen. 

Søren Tnegstedt og Oliver Klitten havde begge nogle nærgående forsøg, inden AGF efter 65 minutter scorede til 2-1 ved Jon Dagur Thorsteinsson, der sendte et langskud ind langs stolpen uden for Jacob Rinnes rækkevidde. 

Indskiftede Pavol Safranko viste tænder to minutter senere, og med et kvarter tilbage udlignede slovakken til 2-2, da Rasmus Thellufsen med et hurtigt frispark tog fusen på AGF-defensiven og spillede Pavol Safranko fri i straffesparksfeltet. 

I 90. minut slukkede AGF's Jon Dagur Thorsteinsson AaB's håb om point, da han modtog et indlæg ganske frit i feltet og ubekymret kunne sparke bolden op i målhjørnet til slutresultatet 3-2. 

- I første halvleg var vi meget usammenhængende, men det blev lidt bedre i den første halve time af anden halvleg. Derefter kunne man godt se, at vi havde mange spillere med, som ikke har spillet 90 minutter i meget lang tid, så det endte næsten med ren overlevelse til sidst, siger assistenttræner Lasse Stensgaard, der dog glæder sig over, at mange spillere fik vigtige minutter i benene inden Superligastarten på søndag. 

- Det var helt vildt vigtigt, at de spillere, der ikke har spillet meget på det seneste, fik mange minutter i dag, så vi har så mange spillere som muligt, der er oppe i gear til sæsonstarten, siger Lasse Stensgaard, der sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt følgende startopstilling: 

Jacob Rinne
Kingsley Fobi (gæstespiller), Kristoffer Pallesen, Jakob Blåbjerg, Lukas Klitten
Rasmus Thellufsen, Robert Kakeeto, Oliver Abildgaard
Søren Tengstedt, Mikkel Kaufmann, Wessam Abou Ali

Fra anden halvlegs start blev Jakob Blåbjerg erstattet af Filip Lesniak. 10 minutter senere kom Oliver Klitten og gæstespiller Mike Vestergård på banen i stedet for Wessam Abou Ali og gæstespiller Kingsley Fobi, og efter 64 minutter blev Mikkel Kaufmann udskiftet med Pavol Safranko. 

AaB's næste reserveligakamp spilles på Hornevej mandag 12. august kl. 13.00 mod Hobro I.K. 

 

Tags på denne nyhed

Startopstilling til reserveholdskamp mod AGF

9. juli 2019 kl. 08:11 af Rasmus Estrup

AaB's anlæg på Hornevej danner i dag ramme om første runde i Reserveligaen, når AaB møder AGF kl. 14.00. 

Til dagens kamp har trænerstaben valgt følgende statopstilling: 

Jacob Rinne
Kingsley Fobi (gæstespiller), Kristoffer Pallesen, Jakob Blåbjerg, Lukas Klitten
Rasmus Thellufsen, Robert Kakeeto, Oliver Abildgaard
Søren Tengstedt, Mikkel Kaufmann, Wessam Abou Ali

På bænken sidder Andreas Hansen, Oliver Klitten, Filip Lesniak, Pavol Safranko og Mike Vestergård (gæstespiller).

Det er som sædvanligt gratis at overvære reserveholdskampen på Hornevej. 

Tags på denne nyhed
'