Masser af aktiviteter til jubilæumskampen

31. august 2019 kl. 16:53 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 8
Spilledato: Søndag 1. september 2019
Kick-off: Kl. 16.00
Dørene åbner kl. 15.00
Dommer: Jakob Kehlet

Billetter

Da vi på søndag markerer 20 års-jubilæet for mesterskabet i 1999 koster billetter på Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen kun 19 kr. for børn og pensionister og 99 kr. for voksne. 

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på søndag på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 15.00.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra FC København

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Varm op til kampen fra kl. 14.00

Fra kl. 14.00 kan du varme op til kampen ved AaB Tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Øl i fanzonen før kampen koster kun 35 kr., og desuden sælges der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill. 

I fanområdet bag Weber Tribunen vil der på søndag helt eksklusivt være en foodtruck i området, hvor der kan købes pommes frites og pølsemix. 

20-års jubilæumsfest for mesterskabet i 1999

På søndag markerer vi, at der er 20-års jubilæum for AaB's andet danske mesterskab i 1999, og allerede kl. 15.00 vil der være mulighed for at møde en række af profilerne fra mesterholdet i 1999. 

Kl. 15.00 bliver guldholdet således præsenteret og interviewet på en scene ved AaB Tyren bag Weber Tribunen. 

I pausen af AaB-FC København vil mesterholdet så blive hyldet på grønsværen, og her vil der være gensyn med 18 af profilerne fra dengang. Heriblandt Søren Frederiksen, Henrik Rasmussen, Lars Thomsen, Torben Boye, Frank Strandli, Jozo Matovac, anfører Jens Jessen og cheftræner Hans Backe. 

Fanmosaik af sæsonkortholdere præsenteres kl. 15.15

I umiddelbar forlængelse af præsentation af - og interviews med mesterholdet i 1999 vil der ved AaB Tyren blive præsenteret den nye fanmosaik på AaB Tyren.

Fanmosaikken er en hyldest fra Aalborg Portland til AaB's sæsonkortholdere. Og det er netop sæsonkortholdere, der udgør fanmosaikken, som vil sidde på soklen af AaB Tyren ligesom den tidlgere fanmosaik, der blev præsenteret sidste år. 

Det er udvalgte spillere fra guldholdet i 1999, der først deltager i en quiz, inden de afslører den nye fanmosaik kl. 15.15. 

Musik fra 1999

Udover et gensyn med mesterholdet i 1999 bliver det også til et genhør med musikken fra dengang. Således er det kun musik fra musikåret 1999, der spilles inden kampen og i pausen på søndag. 

Cheerleaders i pausen

Et andet element fra 1999, som igen får en plads til kampen på søndag, er cheerleadere. I pausen vil der således være optræden af cheerleadere fra Dance Action i Aalborg. 

Pauseunderholdning fra Aalborg Portland og 3F

Udover hyldesten af mesterholdet fra 1999 og optræden fra cheerleadere er der på søndag også to andre pauseaktivteter. 

Kampsponsor Aalborg Portland vil nemlig sparke en masse fodbolde ud til tilskuerne på Aalborg Portland Park. 

Derudover afholder 3F en målkonkurrence ved målet foran Spar Nord Tribunen, så der bliver nok at holde øje med, mens spillerne får dessiner i pausen. 

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagskampen er #AaBFCK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Patrick Kristensen foran fornemt jubilæum

31. august 2019 kl. 14:31 af Brian Andersen

I morgen markeres også 20-års jubilæet for det danske mesterskab i 1999, hvilket sker med en række aktiviteter, som der kan læses om her.

Efter lørdagens træningspas har cheftræner Jacob Friis udtaget følgende 18 spillere inklusive ti egenudviklede folk fra AaB Talent og AaB’s partnerklubber:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 29 Mikkel Kaufmann, 32 Kasper Pedersen og U/19 Ligaspiller Malthe Højholt.

Oliver Abildgaard, Lukas Klitten og Søren Tengstedt er ukampdygtige.

Tidligt lørdag eftermiddag var der 11.851 billetter ude til morgendagens 3F Superligabrag på Aalborg Portland Park, hvilket betyder, at der blot er 1.022 pladser tilbage i AaB-afsnit på stadion. Herudover er der 651 ledige pladser i udebaneafsnittet.

Weber Tribunen og 3F Tribunen er udsolgt, så der er kun pladser tilbage på Spar Nord Tribunen og A. Enggaard Tribunen. På Spar Nord Tribunen koster billetter til denne kamp blot 19 kr. for børn og pensionister og 99 kr. for voksne. Køb i forsalg din billet her.

Der er kickoff kl. 16.00, og dørene åbnes en time før. Alle opfordres til at møde frem i god tid.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 29.240 kr.

Flere siddepladser frigivet til søndagens brag

31. august 2019 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

De netop frigivne pladser findes alle på A. Enggaard Tribunen og er tilgængelige i frit salg for alle.

Med frigivelsen af siddepladserne på A. Enggaard Tribunen er der netop nu i alt 1.259 billetter tilbage til AaB's fans og 680 tilbage til udebaneafsnittet. 

Weber Tribunen og 3F Tribunen er udsolgt, så der er kun pladser tilbage på Spar Nord Tribunen og A. Enggaard Tribunen. På Spar Nord Tribunen koster billetter til denne kamp kun 19 kr. for børn og pensionister og 99 kr. for voksne. 

Har du endnu ikke gjort som de 11.614 andre og sikret dig plads til søndagens kamp i 3F Superligaen mod FC København på Aalborg Portland Park, så køb dine billetter via linket herunder.

Husk også, at vi i morgen markerer 20-års jubilæet for det danske mesterskab i 1999, det sker med en række aktiviteter, som du kan læse mere om her.

På grund af den store interesse for kampen opfordres alle fans til at komme i god tid i morgen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i august

31. august 2019 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

Efter en meget tæt afstemning om månedens mål i august, er Patrick Olsens mål mod Brøndby I.F. 18. august af fansene blevet kåret til månedens AaB-mål i august. 

Frisparksmålet, der sejlede ind i fjerneste hjørne, fik 30 procent af stemmerne og vandt med blot fem stemmer over Patrick Olsens 4-0-scoring mod AC Horsens i mandags. Tredjepladsen var også en scoring fra Patrick Olsen, nemlig hans mål til 3-0 mod AC Horsens. 

AaB takker alle, der afgav en stemme og samtidig deltog i lodtrækningen om Lucas Andersens kampbrugte trøje fra sidste sæson. Vinderen af trøjen blev Peter, som kontaktes direkte af AaB over mail. 

Tags på denne nyhed

Flere end 11.000 billetter ude - kun 1.326 tilbage

30. august 2019 kl. 15:19 af Rasmus Estrup

Lige nu er der 11.145 billetter ude til AaB's 3F Superligakamp mod FC København på søndag kl. 16.00 på Aalborg Portland Park. Dermed er der kun 1.326 billetter tilbage til AaB-fans. Derudover er der 729 billetter tilbage i udebaneafsnittet. 

Alle tilskuere opfordres til at komme i god tid på søndag for at undgå massive køer til tribunerne i sidste øjeblik. 

3F Tribunen er allerede udsolgt, og på Weber Tribunen er der et fåtal af pladser tilbage. Derfor er størstedelen af de resterende pladser til AaB-fans at finde på Spar Nord Tribunen. Her koster billetter til børn og pensionister kun 19 kr., mens voksenbilletter koster 99 kr. Køb billetter til kampen her. 

Dette skyldes, at 20-års jubilæet for mesterskabet i 1999 markeres på søndag. Så foruden 3F Superligabraget mod FC København, kan tilskuere også se frem til at få et gensyn med flere af profilerne fra mesterholdet i 1999, heriblandt cheftræner Hans Backe, anfører Jens Jessen, topscorer Søren Frederiksen og klublegende Torben Boye. 

Læs mere om alle aktiviteterne på søndag her.

Tags på denne nyhed
'