AaB TV: Afskedsreception for Poul Erik Andreasen

2. august 2019 kl. 11:33 af Rasmus Estrup

Torsdag eftermiddag var der i Unicon Lounge på Aalborg Portland Park afskedsreception for Poul Erik Andreasen, der stoppede efter 25 års ansættelse i AaB. 

Et par hundrede gæster var mødt op til receptionen for at ære AaB's nu tidligere udviklingschef, og adskillige talere trådte op på talerstolen og fangede mikrofonen. 

AaB TV fulgte med fra start til slut, og du kan se indslag fra gårsdagens reception i videoen øverst. 

Til kampen mod Esbjerg fB 11. august tages der officiel afsked med Poul Erik Andreasen på grønsværen. 

Tags på denne nyhed

Køb sæsonkort inden Esbjerg-kampen og få navn på dit sæde

2. august 2019 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

Gør som 2589 andre AaB-fans og køb et sæsonkort til Aalborg Portland Park. Gør du det inden næste hjemmekamp mod Esbjerg fB får du endda også dit eget navn på din egen faste plads, såfremt du køber sæsonkort til Weber Tribunen.

Du kan tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for ståpladser og 139 kr. for siddepladser. Et sæsonkortabonnement til børn koster kun 45 kr. om måneden uanset tribune. Bliv sæsonkortabonnent her. 

Læs mere om fordelene ved et sæsonkortabonnement her. 

Får du ikke tegnet et sæsonkortabonnement inden kampen mod Esbjerg fB 11. august, har du først mulighed for at få navn på dit faste sæde næste sommer. 

Hvis du har flere sæsonkort i samme navn, kan du via billetsiden opdatere dine oplysninger og på den måde sikre, at det er netop dit navn, der står på dit sæde. Opdater dine oplysninger her. 

Har du spørgsmål vedrørende sæsonkort, kan du kontakte os på billet@aab-as.dk.

Tags på denne nyhed

Safranko solgt til Sepsi

1. august 2019 kl. 21:13 af Brian Andersen

Den slovakiske angriber blev hentet til AaB for to år siden fra FC DAC 1904 Dunajska Streda, og efterfølgende blev det til 33 officielle kampe og tre scoringer i AaB-dragten.

I sidste sæson var Pavol Safranko udlejet til skotske Dundee United FC, hvor Safranko i 40 officielle kampe nettede 15 gange.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi må konstatere, at Pavols ophold i AaB aldrig udviklede sig, som både vi og han havde håbet på.

- Men kendetegnende for Pavol er, at han hele tiden har været hårdtarbejdende og professionel, og vi ønsker ham held og lykke i sin videre karriere, siger Allan Gaarde.

24-årige Pavol Safranko har spillet to A-landskampe for Slovakiet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i juli

1. august 2019 kl. 12:10 af Rasmus Estrup

Da Tom van Weert modtog bolden på egen banehalvdel efter et hurtigt indkast fra Lucas Andersen og med en fodfinte snød Svenn Crone, inden han sprintede ned mod Silkeborg-målet og chippede bolden over målmand Oscar Hedvall og ind i målet, bragte han ikke blot AaB foran 2-0 mod Silkeborg I.F. Han scorede også månedens bedste AaB-mål i juli. 

Det har AaB's fans besluttet, for med hele 76 procent af de samlede stemmer vandt Tom van Weerts 2-0-scoring afstemningen om månedens mål. På andenpladsen var Mikkel Kaufmanns scoring til 3-0 mod Silkeborg I.F., som fik 15 procent af stemmerne. 

Alle fans, der afgav en stemme i konkurrencen, deltog også i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret Superligabold fra Select. Vinderen af lodtrækningen blev Nikolai, som kontaktes direkte af AaB over mail. 

AaB takker alle, der har stemt i konkurrencen. 

Tags på denne nyhed

Over 500 AaB-fans har købt billet til søndag

1. august 2019 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

AaB-fans har vist stor interesse for udekampen mod FC Midtjylland i 3F Superligaen på søndag kl. 18.00. Således er der solgt over halvdelen af billetterne til afsnittet for udebanefans på Sportmaster Tribunen på MCH Arena. 

545 AaB-fans har allerede købt billet, så der er kun 505 billetter tilbage, som kan købes her. 

Hvis du er hurtig, kan du også nå at tilmelde dig AaB Support Clubs bustur via dette link. Der er tilmeldingsfrist i aften kl. 20.00. 

Vesttribunen arrangerer også en bustur, som du kan læse mere om her. 

Læs flere praktiske information om, hvordan du på søndag kan støtte Hele Nordjyllands Hold i Herning her.

Tags på denne nyhed