AaB vandt topduellen i U/19 Ligaen

15. april 2019 kl. 09:22 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-FC Midtjylland 2-1

AaB vandt lørdag topkampen i U/19 Ligaen, da rækkens førsteplads, FC Midtjylland, gæstede Hornevej, og nu ligger de to klubber side om side øverst i tabellen. 

Kampen bød på tempofyldt spil, hvor FC Midtjylland i første halvleg var toneangivende på bolden, mens AaB lurede på omstillinger. 

Det var dog gæsterne, der efter 13 minutter kom foran 1-0. Et frispark blev afrettet af muren, hvilket skabte et klumpspil foran AaB-målet, og klumpspillet endte ud til fordel for gæsterne, som fik prikket bolden over stregen. 

Fra anden halvlegs start var AaB mere dominerende på bolden og skabte også flere store muligheder. Efter 60 minutter lykkedes de med at finde vej til rusen, da Oliver Klitten slog et indlæg ind i feltet, hvor Mikkel Kaufmann steg til vejrs og pandede udligningen i mål. 

I 89. minut var de to spillere også involveret i sejrsmålet. Oliver Klitten blev efter driblinger i udkanten af FC Midtjylland-feltet nedlagt og tilkendt et straffespark. Dette eksekverede Mikkel Kaufmann stensikkert til 2-1. 

- Efter en jævnbyrdig første halvleg spiller vi en rigtig, rigtig god anden halvleg, og at vi igen kommer tilbage efter at have været bagud viser endnu engang, at holdet har en overtruffen vindermentalitet, siger U/19-ligatræner David Olsen. 

Sejren betyder, at FC Midtjylland og AaB begge har 39 point i toppen af U/19 Ligaen. FC Midtjylland ligger dog øverst, da de er bedst indbyrdes. Der resterer seks kampe i U/19 Ligaen, og for AaB venter næste opgave først igen 30. april på udebane mod Esbjerg fB. 

Danmarksserien: Viby I.F.-AaB 7-2

I Danmarksserien led AaB et stort nederlag, da nordjyderne gæstede Viby I.F. 

Hjemmeholdet kom tidligt foran 1-0, og efter 18 minutter blev AaB's Mohammad Darvishani udvist. En mand i undertal lykkedes det dog AaB at udligne til 1-1 og siden bringe sig foran 2-1, inden kampuret havde rundet den første halve time. Begge mål blev scoret af Mads Bruun Davidsen. 

Viby I.F. slog tilbage, og med to scoringer inden pausen var hjemmeholdet tilbage i spidsen med en pauseføring på 3-2. 

I starten af anden halvleg fulgte AaB fortsat godt med spillemæssigt og havde et par store chancer, men efter en times spil faldt AaB i kadence, og med hele fire mål i opgørets sidste halve time snuppede Viby I.F. sejren på 7-2. 

- Vi mister pusten og aggressiviteten efter en time, og så falder vi helt igennem. Selvom vi er en mand i undertal, må vi aldrig lukke så mange mål ind. Omvendt kan vi glæde os over indsatsen i den første time, og det er de takter, vi skal tage med videre til næste kamp, der kan blive afgørende for sæsonen, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

Nederlaget betyder, at AaB rykker ned under den stiplede nedrykningsstreg efter Aarhus Fremad, der har en bedre målscore. Næste kamp spilles på lørdag på hjemmebane mod Holstebro Boldklub, der har to point flere end AaB. 

Tags på denne nyhed

Støt AaB i kampen for revanche på onsdag

14. april 2019 kl. 08:55 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 30
Spilledato: Onsdag 17. april 2019
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner kl. 17.00

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 17.00 på onsdag. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tegn sæsonkortabonnement

Tegner du et sæsonkortabonnement inden på onsdag, får du adgang til alle AaB's tre næste hjemmekampe i første måned. Altså både kampen på onsdag mod Vendsyssel F.F. samt fredagskampen mod Hobro I.K. 26. april og hjemmekampen i første runde af Europa Playoff.

Priser for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn. 

Læs mere om fordelene ved et sæsonkortabonnement her. 

Tilhængere fra Vendsyssel F.F.

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.    

Specialøl i boden på Spar Nord Tribunen

Igen på onsdag kan der ligesom i seneste hjemmekamp mod AGF købes specialøl i Bod 10, som ligger i Spar Nord Tribunen i det sydvestlige hjørne. 

Specialøllene koster 50 kr. 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Inden kampen koster øl i fanzonen kun 35 kr. på onsdag. 

Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for onsdagens kamp er #AaBVEN – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af Vendsyssel F.F.-AaB

14. april 2019 kl. 07:34 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se sammendrag af AaB's nederlag på 1-0 til Vendsyssel F.F. lørdag eftermiddag på Nord Energi Arena i Hjørring. 

AaB havde blandt andet en friløber og et brændt straffespark i begyndelsen af kampen, men Vendsyssel F.F.'s sejrsmål blev lavet i 40. minut, da Al-Hadji Kamara headede hjemmeholdets sejrsmål i kassen. 

AaB har mulighed for revanche allerede på onsdag, hvor Vendsyssel F.F. gæster Aalborg Portland Park. Du kan købe billetter til den kamp her. 

Tags på denne nyhed

Brændt straffespark i nederlag til Vendsyssel F.F.

13. april 2019 kl. 17:51 af Rasmus Estrup

Lokalopgøret i Hjørring lørdag eftermiddag endte med et nederlag til AaB, der tabte 1-0 til Vendsyssel F.F. Undervejs brændte Kasper Kusk et straffespark, inden Al-Hadji Kamara scorede opgørets enlige mål kort inden pausen. 

AaB, der var iklædt sin nye velgørenhedsdragt, satte sig ellers på spillet fra første fløjt, men trods spilovertaget blev det ikke til de store muligheder i indledningen. 

Første reelle chance tilfaldt hjemmeholdet i en omstilling efter 11 minutter. Et indlæg fra venstre sad lige i panden på en helt fri Al-Hadji Kamara midt for mål, men angriberens hovedstød ramte læderet helt skævt. 

AaB fortsatte boldovertaget, og efter 18 minutter fik Rasmus Thellufsen en stor mulighed. Kasper Kusk leverede en fremragende bold ned bag hjemmeholdets forsvarskæde, og for enden af afleveringen var Rasmus Thellufsen i en friløber med Nicolai Flø. Vendsyssel-keeperen kom dog bedst ud af duellen med en flot fodparade på AaB-kantspillerens afslutning. 

Efter 26 minutter fandt Kasper Kusk Wessam Abou Ali på endnu en perfekt stikning. Wessam Abou Ali fik lige nøjagtig prikket bolden forbi en fremadstormende Nicolai Flø, som nedlagde AaB-angriberen, og dommer Michael Tykgaard pegede resolut på straffesparkspletten. 

Kasper Kusk tog sig af sparket fra 11-meterpletten, men Vendsyssel-keeperen sprang til den rigtige side og fik med sin øvre hånd reddet straffesparket. 

Med syv minutter til pausefløjtet fik hjemmeholdet en god mulighed efter et dobbelt AaB-boldtab på egen banehalvdel. Omstillingsmuligheden førte til et indlæg, hvor Al-Hadji Kamara kom i vejen for sin holdkammerat, hvilket fik læderet til at fortsætte ud til Søren Henriksen, der fra en spids vinkel sparkede forbi fjerneste hjørne. 

Minuttet senere kom Vendsyssel F.F. foran 1-0. Benjamin Källman slap igennem på kanten og slog et præcist indlæg ind til Al-Hadji Kamara, der helt fri og tæt under mål sendte bolden over stregen. 

Vendsyssel F.F. fik med scoringen yderligere blod på tanden inden pausen. Først måtte Jacob Rinne redde en flad afslutning fra Benjamin Källman fra ca. 20 meter. 

Umiddelbart efter var Benjamin Källman på spil igen, da han blev spillet i dybden og var alene med Jacob Rinne, men denne gang sendte finnen kuglen forbi. 

AaB's første afslutning siden det brændte straffespark faldt 10 minutter efter pausen. I kølvandet på et dårligt kantfrispark fik Rasmus Würtz en afslutningsmulighed fra distancen. AaB-anføreren forsøgte sig med en flugter, men han flugtede bolden forbi mål. 

En time inde i lørdagskampen var Vendsyssel F.F. igen farlige, da en bold blev slået fladt på tværs til Francisco Junior, der i udkanten af AaB-feltet sparkede bolden tæt forbi den ene opstander. 

Midt i anden halvleg tabte Mathias Ross bolden til Al-Hadji Kamara, som fik en friløber over en hel banehalvdel, men den unge forsvarsspiller fik rettet op på fejlen, da han i sidste øjeblik nåede tilbage med en glidende tackling.

AaB jagtede en udligning, men havde svært ved at spille sig frem til de store chancer. Efter 78 minutter måtte Lucas Andersen forsøge sig med et fladt langskud, som gik forbi. 

Kort efter havde Kasper Risgård et nærgående indlæg, men indlægget gik forbi venner og fjender og fortsatte ud af feltet. 

Jagten på udligningen mislykkedes, og med nederlaget ligger AaB fortsat på andenpladsen i gruppen med et point op til Randers FC.

AaB og Vendsyssel F.F. møder hinanden igen allerede på onsdag kl. 18.00 på Aalborg Portland Park. Køb billetter til den kamp her. 

Matchfacts - Superligaen, 29. spillerunde

Vendsyssel F.F.-AaB 1-0 (1-0)
40. min 1-0 Al-Hadji Kamara
Advarsler Vendsyssel F.F.: Nicolai Flø (26), Matti Steinmann (72)
Advarsler AaB: Magnus Christensen (88)
3.088 tilskuere på Nord Energi Arena

Vendsyssel F.F. (3-5-2): Nicolai Flø, Alexander Juel Andersen, Sander Fischer, Jakob Hjorth (81: Andreas Kaltoft), Tiémoko Konaté, Matti Steinmann (76: Mikkel Frankoch), Mikkel Wohlgemuth, Francisco Junior, Søren Henriksen, Al-Hadji Kamara (90: Emmanuel Ogude), Benjamin Källman.

AaB (4-4-2): Jacob Rinne, Patrick Kristensen, Jores Okore, Mathias Ross, Jakob Ahlmann, Kasper Kusk (81: Frederik Børsting), Rasmus Würtz (67: Kasper Risgård), Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen (88: Kristoffer Pallesen), Wessam Abou Ali, Lucas Andersen. 

Dommer: Michael Tykgaard.

Tags på denne nyhed
'