Dialogmødet finder sted onsdag den 19. september klokken 18.00-20.30 i Advokatfirmaet.dk loungen på Aalborg Portland Park.

- Dialogmødet har til formål at styrke båndet mellem vores fans og vores klub. Og dette kan bedst gøres gennem dialog, hvorfor vi også håber at se en stor opbakning til dialogmødet, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

På dialogmødet vil blandt andre administrerende direktør Thomas Bælum og sportsdirektør Allan Gaarde være til stede, hvor de vil komme med oplæg samt svare på spørgsmål fra de fremmødte.

5. Spørgsmål

AaB håber at se mange AaB-fans til årets dialogmøde og modtager gerne på forhånd input og spørgsmål til de forskellige oplæg. Disse bedes sendt til AaB’s fankoordinator Simon Vangsgaard Jensen på svj@aab-as.dk senest mandag den 17. september.

Tre AaB-talenter i nederlag til Israel

5. september 2018 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Alle tre AaB-talenter på det danske U/18-landshold var i går i aktion, da Danmark på udebane tabte 2-0 til Israel i en venskabskamp.

Malthe Højholt spillede hele kampen, mens Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen begge startede på bænken, og i løbet af kampen blev indskiftet. Først kunne Jeppe Pedersen betræde grønsværen, da han efter en halv times spil blev kastet ind i kampen ved stillingen 0-0.

Den stilling holdt indtil lidt over en times spil, hvorefter hjemmeholdet bragte sig i front 1-0.

Efter 72 minutter blev Thomas Albert Christiansen sendt på banen, men fem minutter før slutfløjt lukkede israelerne kampen med scoringen til 2-0.

For både Malthe Højholt, Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen var tirsdagens opgør deres debut på U/18-landsholdet. De har dog allerede en række ungdomslandskampe bag sig. Kampen var således Jeppe Pedersen 23. i landsholdsdragten, mens det var 21. landsholdsoptræden for Thomas Albert Christiansen og tredje landsholdsoptræden for Malthe Højholt.

De tre AaB-talenter har mulighed for at komme i kamp igen i morgen. Danmark spiller nemlig igen mod Israel i morgen formiddag kl. 10.00.

Oprindeligt var Mikkel Kaufmann også udtaget til U/18-landsholdet, men han er siden udtagelsen blevet forfremmet til U/19-landsholdstuppen.

AaB-talent indkaldt til U/16 Future

4. september 2018 kl. 10:40 af Rasmus Estrup

Jeppe Røge fra AaB Talent er indkaldt til træningssamling med DBU's U&16 Future-hold onsdag 12. september i Nyborg.

DBU's Futurelandshold er for talentfulde spillere, der ikke er så langt i deres fysiske udvikling som deres jævnaldrende og derfor kan være fysisk overmatchet mod større jævnaldrende spillere.

Første nederlag i U/19 Ligaen

3. september 2018 kl. 17:23 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB 2-4 Esbjerg fB

AaB's U/19-ligahold led sæsonens første nederlag, da holdet i weekenden tabte på hjemmebane til Esbjerg fB med 4-2.

Nordjyderne kom ellers i front efter tre minutter, da Jonathan Flindt chippede bolden forbi en modspiller og resolut flugtede bolden op i nærmeste målhjørne til 1-0.

Cirka en halv times tid senere gjorde Oliver Klitten det til 2-0. Efter et indlæg fra Jeppe Pedersen spillede Lukas Klitten sin tvillingebror fri midt for mål, hvorfra han sikkert udplacerede Esbjerg-målmanden.

Efter pausen faldt AaB's energiniveau, og et lille kvarter inde i anden halvleg reducerede Esbjerg fB til 2-1 direkte på et frispark.

20 minutter før tid blev AaB's defensiv snydt af en dybdebold ind i AaB-feltet, som førte til den udlignende 2-2-scoring, og få minutter senere sparkede gæsterne sig foran med 3-2 på et langskud efter en omstilling.

Ti minutter før tid lukkede Esbjerg fB kampen med endnu et langskudsmål til slutresultatet 4-2.

- Vi spiller en godkendt første halvleg, men efter pausen blev spillerne trætte, og især da Esbjerg får udlignet, er det svært at se, hvordan vi skal forsøge at vinde kampen, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard og peger på, at den internationale kamp i onsdags mod MKS Pogon Stettin kan have sat sine spor.

- Til de kommende kampe i Baltic Sea Cup skal vi forsøge at fordele spilletiden endnu mere, for det var tydeligt, at spillerne ikke havde energien til en hel kamp i lørdags, hvorfor det også var en fortjent sejr til Esbjerg fB, siger han.

AaB ligger stadig på førstepladsen i U/19 Ligaen og spiller sin næste kamp i U/19 Ligaen 22. september på hjemmebane mod Brøndby I.F.

U/17 Ligaen: AaB 1-2 Esbjerg fB

For tredje gang i løbet af sæsonens første tre kampe tabte AaB med 2-1 i U/17 Ligaen. I lørdags var det Esbjerg fB, der tog de tre point på Hornevej.

AaB var ellers i teten, både hvad angår spil og chancer, men gæsterne var mest effektive.

Efter cirka ti minutter kom Esbjerg fB foran 1-0, da en lang bold sejlede bag AaB's forsvarskæde, og en af gæsternes angribere fik fat i bolden. Efter et par træk sparkede angriberen flot bolden op i målhjørnet fra en spids vinkel.

Kort efter fik AaB dog bragt balance i stillingen, da et kantfrispark blev sendt over i bagerste område og headet på tværs til Oliver Børsting, som prikkede bolden over stregen til 1-1.

En halv time inde i opgøret kunne Esbjerg fB så bringe sig på 2-1, da et frispark blev slået ind mid i feltet, hvorfra Esbjerg-angriberen frit kunne heade bolden i nettet.

Selvom AaB havde flere store chancer i første halvleg, måtte holdet gå til pause bagud.

I anden halvleg var spillet mere jævnbyrdigt - dog stadig med AaB som mest dominerende, men nordjyderne formåede ikke at få bolden over stregen igen, og derfor endte det med et nederlag på 2-1.

- Det var en surrealistisk kamp, for Esbjerg fB scorer på to af deres tre afslutninger i første halvleg, mens vi få flere gode offensive gennembrud og et par kæmpestore chancer, som vi desværre ikke får udnyttet, siger U/17-ligatræner David Olsen.

- Vi gør mange ting rigtigt, og vi ser godt ud i vores struktur og i vores offensive udtryk. Det skal vi fortsætte med. Men vi mangler kvaliteten i felterne, og det skal vi have forbedret, siger han.

U/17-ligaholdet ligger på sidstepladsen i U/17 Ligaen efter tre kampe, og spiller igen på lørdag på hjemmebane mod AGF.

Danmarksserien: AaB 2-4 Aarhus Fremad

Søndag tabte AaB's Danmarksseriehold 4-2 på hjemmebane til Aarhus Fremad. Gæsterne kom allerede foran i kampens første minut, men ti minutter senere havde Ebrima Ceesay udlignet til 1-1.

Efter en lille halv times spil kunne gæsterne så igen komme på måltavlen, da de bragte sig foran med 2-1, hvilket også var opgørets pausestilling.

Tre minutter efter pausen blev mulighederne for et comeback svækket for nordjyderne, da Søren Støttrup blev udvist.

Med en halv times tid igen gjorde Aarhus Fremad det så til 3-1, og ti minutter før tid blev det også 4-1 til gæsterne.

I tillægstiden fik gæsterne en mand vist ud og AaB fik tildelt et straffespark. Dette eksekverede Oliver Knudsen, der dermed reducerede til slutresultatet.

AaB ligger på ottendepladsen i Danmarksserien og spiller sin næste kamp på lørdag på udebane mod Nørresundby FB, der topper Danmarksserien.