Lucas Andersen foran hjemmebanecomeback

29. september 2018 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

Søndag eftermiddag kl. 16.00 kommer OB på besøg på Aalborg Portland Park. Gæsterne kommer ind til opgøret med en sejr på 4-0 over AC Horsens i frisk erindring, mens Hele Nordjyllands Hold skal forsøge at følge op på to udesejre i træk på 5-0 over henholdsvis Hobro I.K. og FC Roskilde. 

- Nu er vi tilbage på hjemmebane, og med fansene i ryggen skal vi forsøge at fuldende en indtil videre rigtig god uge. Det kræver en rigtig god præstation fra vores side, for det er den sværeste kamp i denne uge, siger cheftræner Morten Wieghorst. 

- OB har et godt hold, og nu er deres resultater også begyndte at flugte med deres præstationer. De har ligesom os kun tabt en af deres seneste fem Superligakampe - i øvrigt mod Esbjerg fB ligesom os - og det er et hold, der er i stand til at kombinere sig igennem og skabe chancer, siger cheftræneren.

- Det er vi opmærksomme på, ligesom vi selvfølgelig også er bevidste om, at vi fortsat skal blive bedre på den sidste del af banen. I vores to seneste kampe har vi fået skruet op for antallet af chancer, og det skal vi forsøge at gøre igen i morgen, velvidende at det bliver sværere, siger cheftræner Morten Wieghorst, der har udtaget følgende 20 spillere til søndagskampen mod OB.

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Wessam Abou Ali, 32 Kasper Pedersen og 33 Bardhec Bytyqi. 

På skadelisten er kun Marco Ramkilde. 

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går ubeskåret til Ønskeland i Brovst, som efter efterårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 44.568 kr. Køb i forslag din billet til den vigtige kamp mod OB her. 

Tags på denne nyhed

Bliv klædt varmt på til OB-kampen for kun 150 kr.

29. september 2018 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

De kolde efterårsmåneder banker på døren, men for at du skal undgå fryse, når du besøger Aalborg Portland Park, er der i morgen til OB-kampen pakketilbud på en valgfri hue og et valgfrit halstørklæde for kun 150 kr. 

Tilbuddet gælder kun i morgen i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod ved Aalborg Portland Park fra kl. 15.00. 

Du kan købe billetter til søndagskampen her eller i billethusene ved Aalborg Portland Park, der i morgen åbner kl. 15.00. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og OB…

28. september 2018 kl. 12:18 af Brian Andersen

- at den forestående duel er Superligakamp nummer 81 mellem AaB og OB. Statistikken siger 29 sejre til AaB, 29 uafgjorte og 22 nederlag samt en målscore på 119-109 i AaB’s favør.

- at AaB ikke har besejret OB i de seks seneste indbyrdes Superligakampe, der er endt med fire nederlag og to uafgjorte. Endnu en kamp mod OB uden tre point, vil forværre AaB’s længste serie af Superligakampe mod OB uden sejr.

- at AaB er uden scoringer i de tre seneste Superligakampe mod OB, der samlet set er endt 0-6. Det er allerede AaB’s længste serie af kampe uden scoringer mod OB i Superligaen.

- at AaB ikke har besejret OB siden 24. august 2015, hvor det blev 5-1 på Aalborg Portland Park efter scoringer af Thomas Enevoldsen, Lukas Spalvis, Frederik Børsting og to gange Kasper Risgård.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Risgård (4 mål) og Frederik Børsting (1) også Patrick Kristensen (2 mål), Rasmus Würtz (2) og Lucas Andersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod OB.

- at AaB har holdt modstanderen fra at score i halvdelen af indeværende sæsons ti Superligakampe. De fem clean sheets er flest blandt de 14 Superligaklubber, hvor det i øvrigt er bemærkelsesværdigt, at hverken Vendsyssel F.F. eller Hobro I.K. endnu har formået at holde nullet.

- at AaB har fået point i 19 ud af 21 Superliga-hjemmekampe mod OB, hvor AaB har scoret kampens første mål (13V-6U-2T). Seneste nederlag til OB efter føring til AaB daterer sig til opgøret i Aalborg 19. august 2007, hvor OB vendte 0-1 til sejr på 3-2. Her scorede Michael Jakobsen og Andreas Johansson for AaB.

- at du med fordel kan købe sæsonkortabonnement til AaB’s hjemmekampe og dermed eksempelvis sikre dig adgang til opgørene mod OB, Brøndby I.F. og Vendsyssel F.F. for i alt kun 85 kr. Læs mere og køb sæsonkortabonnement her.

- at de 80 tidligere Superligakampe mellem AaB og OB har budt på ikke færre end 20 udvisninger svarende til et rødt kort for hver fjerde kamp. Det har dog ikke været nødvendigt for dommeren at trække det røde kort i de seneste 13 Superligakampe mellem AaB og OB.

- at AaB foruden i søndags mod Hobro I.K. har vundet med 5-0 på udebane i Superligaen ved to tidligere lejligheder; juli 1996 mod Viborg F.F. og august 2009 mod HB Køge. I begge tilfælde endte de tre efterfølgende Superligakampe med sejr til AaB.

- at AaB’s fire tidligere Superligakampe på datoen 30. september enten er endt med sejr eller nederlag. Hvis mønstret fra disse fire kampe fortsætter, vil det være AaB’s tur til at sejre.

- at søndagens dommer er Peter Kjærsgaard, der i sine 12 tidligere Superligakampe med AaB hverken har dømt et straffespark eller udvist en spiller. Tillige har disse 12 kampe været yderst målfattige med samlet set kun 16 scoringer, heriblandt fire målløse kampe.

- at Peter Kjærsgaard dog også var dommer, da AaB i onsdags vandt sekstendedelsfinalen i Sydbank Pokalen på udebane mod FC Roskilde med hele 5-0 efter to scoringer af Wessam Abou Ali, to mål af Kasper Risgård og et selvmål.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går ubeskåret til Ønskeland i Brovst, som efter efterårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 44.568 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod OB her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Kom til AaB-OB og de to næste hjemmekampe for 85 kr.

28. september 2018 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Efter to store udesejre på 5-0 i de seneste to kampe er Hele Nordjyllands Hold på søndag tilbage på Aalborg Portland Park. OB er modstanderen, der skal forsøge at holde Lucas Andersen, Kasper Kusk, Rasmus Thellufsen og de øvrige AaB-profiler fra fadet, når dommer Peter Kjærsgaard fløjter opgøret i gang kl. 16.00. 

Har du ikke billetter til opgøret, kan du med fordel tegne et sæsonkortabonnement før kampen. Gør du det, får du nemlig i den første måned billet til både AaB-OB på søndag, AaB-Brøndby I.F. søndag 7. oktober og og AaB-Vendyssel F.F. 28. oktober. 

Priserne for et sæsonkort starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn, så tegner du det inden søndagskampen mod OB, får du som voksen adgang til tre kampe i den første måned fra 85 kr.

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Af øvrige fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10% rabat.

Tags på denne nyhed

Ravn Jensen indskiftet i U/16-nederlag til Frankrig

27. september 2018 kl. 13:45 af Rasmus Estrup

Christoffer Ravn Jensen fra AaB Talent fik i dag sin anden landskamp for U/16-landsholdet, da Danmark tabte 2-0 på udebane mod Frankrig. 

Modsat tirsdagskampen startede Christoffer Ravn Jensen i dag på bænken, hvorfra han kunne værtsnationen score til 1-0 i 66. minut og 2-0 i 69. minut. 

Fem minutter efter 2-0-målet blev AaB-talentet sendt i aktion, men resultatet blev ikke ændret i slutminutterne. 

Tags på denne nyhed
'