Lesniak indskiftet i slovakisk sejr over Italien

7. september 2018 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

Ti minutter før tid i torsdagens U/21-landskamp mellem Slovakiet og Italien blev AaB's Filip Lesniak sendt på banen til sin ottende U/21-landskmap for Slovakiet. Dermed var han med i Slovakiets sejr på 3-0 over italienerne. 

Slovakiet kom foran tidligt i første halvleg og i løbet af de første ti minutter af anden halvleg blev sejren med to yderligere scoringer cementeret. 

Kampen torsdag aften var en venskabskamp, men tirsdag 11. september spiller Slovakiets U/21-landshold EM-kvalifikationskamp mod Island. 

Tags på denne nyhed

Oplev Abildgaard, Pohl og Mæhle for U/21-landsholdet fredag aften

6. september 2018 kl. 15:37 af Brian Andersen

Her gælder det i EM-kvalifikationsgruppe 3 besøget af Finland, som efter de første seks spillerunder af ti i alt er placeret på en tredjeplads – fire point efter danskerne, der har yderligere et point op til Polen.

AaB’s midtbanedynamo Oliver Abildgaard, der i søndags scorede til 2-2 i udekampen mod Randers FC, glæder sig til oplevelsen i de vante rammer:

- Det er fedt, at vi reelt er tre AaB’ere sammen med de bedste jævnaldrende landsmænd, og vi glæder os til kampen i morgen mod et stærkt, finsk mandskab. Ikke mindst fordi kampen spilles på Aalborg Portland Park, hvor vi altid mærker stor opbakning, lyder det fra Oliver Abildgaard til aabsport.dk.

Umiddelbart er kun Weber Tribunen åben til opgøret, hvor der er fri entré og kickoff kl. 18.00.

Tre AaB-talenter startede i U/18-landsholdsremis

6. september 2018 kl. 11:41 af Rasmus Estrup

Mens Malthe Højholt var eneste mand i startopstillingen, da Danmarks U/18-landshold i tirsdags mødte Israel, var alle tre danskere i U/18-landsholdstruppen at finde i startopstillingen her til formiddag. 

Thomas Albert Christiansen, Jeppe Pedersen og Malthe Højholt var således alle med fra start, da Danmark fik lidt oprejsening fra tirsdagens nederlag ved i dag at spille 3-3 på udebane mod Israel. 

Danskerne fik ellers en svær begyndelse på opgøret, da Israel allerede efter en halv times spil var foran 3-0. 

Ved pausen blev Malthe Højholt, der spillede hele kampen i tirsdags, skiftet ud, og efter 67 minutter kunne Jeppe Pedersen tage plads på bænken ved siden af holdkammeraten. Kort forinden havde AaB-spilleren sparket et flot frispark på træværket. 

Thomas Albert Christiansen blev på grønværen hele kampen, og han var dermed med til at sikre et godt, dansk comeback i slutminutterne. 

Fra 82. minut til 86. minut scorede Danmark nemlig hele tre gange, og fik dermed bragt balance på scoringstavlen, så kampen endte 3-3. 

Thomas Albert Christiansen har nu spillet 22 kampe for Danmarks ungdomslandshold, mens Jeppe Pedersen har båret nationaldragten 24 gange, og Malthe Højholt har optrådt på ungdomslandsholdet fire gange. 

Spar 50% på fankollektionen

6. september 2018 kl. 09:00

I denne uge og frem til onsdag i næste uge kl. 23.59 kan du spare op til 200 kr. på trøjerne i AaB's fankollektion.

Find din størrelse og bær AaB's logo i afslappet hverdagstøj.

Tags på denne nyhed

Fan-dialogmøde 19. september

5. september 2018 kl. 12:00

Dialogmødet finder sted onsdag den 19. september klokken 18.00-20.30 i Advokatfirmaet.dk loungen på Aalborg Portland Park.

- Dialogmødet har til formål at styrke båndet mellem vores fans og vores klub. Og dette kan bedst gøres gennem dialog, hvorfor vi også håber at se en stor opbakning til dialogmødet, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

På dialogmødet vil blandt andre administrerende direktør Thomas Bælum og sportsdirektør Allan Gaarde være til stede, hvor de vil komme med oplæg samt svare på spørgsmål fra de fremmødte.

Dagsorden til dialogmødet den 19. september er umiddelbart som følger:

  1. Velkomst - AaB er på dagen vært ved en øl eller sodavand
  2. Opdatering på den nuværende og strategiske situation i AaB ved Thomas Bælum
  3. Sportslig opdatering i AaB ved Allan Gaarde
  4. Opdatering på aktiviteter vedrørende fanscenen
  5. Spørgsmål

AaB håber at se mange AaB-fans til årets dialogmøde og modtager gerne på forhånd input og spørgsmål til de forskellige oplæg. Disse bedes sendt til AaB’s fankoordinator Simon Vangsgaard Jensen på svj@aab-as.dk senest mandag den 17. september.

Tags på denne nyhed
'