Bliv klædt varmt på til OB-kampen for kun 150 kr.

29. september 2018 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

De kolde efterårsmåneder banker på døren, men for at du skal undgå fryse, når du besøger Aalborg Portland Park, er der i morgen til OB-kampen pakketilbud på en valgfri hue og et valgfrit halstørklæde for kun 150 kr. 

Tilbuddet gælder kun i morgen i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod ved Aalborg Portland Park fra kl. 15.00. 

Du kan købe billetter til søndagskampen her eller i billethusene ved Aalborg Portland Park, der i morgen åbner kl. 15.00. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og OB…

28. september 2018 kl. 12:18 af Brian Andersen

- at den forestående duel er Superligakamp nummer 81 mellem AaB og OB. Statistikken siger 29 sejre til AaB, 29 uafgjorte og 22 nederlag samt en målscore på 119-109 i AaB’s favør.

- at AaB ikke har besejret OB i de seks seneste indbyrdes Superligakampe, der er endt med fire nederlag og to uafgjorte. Endnu en kamp mod OB uden tre point, vil forværre AaB’s længste serie af Superligakampe mod OB uden sejr.

- at AaB er uden scoringer i de tre seneste Superligakampe mod OB, der samlet set er endt 0-6. Det er allerede AaB’s længste serie af kampe uden scoringer mod OB i Superligaen.

- at AaB ikke har besejret OB siden 24. august 2015, hvor det blev 5-1 på Aalborg Portland Park efter scoringer af Thomas Enevoldsen, Lukas Spalvis, Frederik Børsting og to gange Kasper Risgård.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Risgård (4 mål) og Frederik Børsting (1) også Patrick Kristensen (2 mål), Rasmus Würtz (2) og Lucas Andersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod OB.

- at AaB har holdt modstanderen fra at score i halvdelen af indeværende sæsons ti Superligakampe. De fem clean sheets er flest blandt de 14 Superligaklubber, hvor det i øvrigt er bemærkelsesværdigt, at hverken Vendsyssel F.F. eller Hobro I.K. endnu har formået at holde nullet.

- at AaB har fået point i 19 ud af 21 Superliga-hjemmekampe mod OB, hvor AaB har scoret kampens første mål (13V-6U-2T). Seneste nederlag til OB efter føring til AaB daterer sig til opgøret i Aalborg 19. august 2007, hvor OB vendte 0-1 til sejr på 3-2. Her scorede Michael Jakobsen og Andreas Johansson for AaB.

- at du med fordel kan købe sæsonkortabonnement til AaB’s hjemmekampe og dermed eksempelvis sikre dig adgang til opgørene mod OB, Brøndby I.F. og Vendsyssel F.F. for i alt kun 85 kr. Læs mere og køb sæsonkortabonnement her.

- at de 80 tidligere Superligakampe mellem AaB og OB har budt på ikke færre end 20 udvisninger svarende til et rødt kort for hver fjerde kamp. Det har dog ikke været nødvendigt for dommeren at trække det røde kort i de seneste 13 Superligakampe mellem AaB og OB.

- at AaB foruden i søndags mod Hobro I.K. har vundet med 5-0 på udebane i Superligaen ved to tidligere lejligheder; juli 1996 mod Viborg F.F. og august 2009 mod HB Køge. I begge tilfælde endte de tre efterfølgende Superligakampe med sejr til AaB.

- at AaB’s fire tidligere Superligakampe på datoen 30. september enten er endt med sejr eller nederlag. Hvis mønstret fra disse fire kampe fortsætter, vil det være AaB’s tur til at sejre.

- at søndagens dommer er Peter Kjærsgaard, der i sine 12 tidligere Superligakampe med AaB hverken har dømt et straffespark eller udvist en spiller. Tillige har disse 12 kampe været yderst målfattige med samlet set kun 16 scoringer, heriblandt fire målløse kampe.

- at Peter Kjærsgaard dog også var dommer, da AaB i onsdags vandt sekstendedelsfinalen i Sydbank Pokalen på udebane mod FC Roskilde med hele 5-0 efter to scoringer af Wessam Abou Ali, to mål af Kasper Risgård og et selvmål.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går ubeskåret til Ønskeland i Brovst, som efter efterårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 44.568 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod OB her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Kom til AaB-OB og de to næste hjemmekampe for 85 kr.

28. september 2018 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Efter to store udesejre på 5-0 i de seneste to kampe er Hele Nordjyllands Hold på søndag tilbage på Aalborg Portland Park. OB er modstanderen, der skal forsøge at holde Lucas Andersen, Kasper Kusk, Rasmus Thellufsen og de øvrige AaB-profiler fra fadet, når dommer Peter Kjærsgaard fløjter opgøret i gang kl. 16.00. 

Har du ikke billetter til opgøret, kan du med fordel tegne et sæsonkortabonnement før kampen. Gør du det, får du nemlig i den første måned billet til både AaB-OB på søndag, AaB-Brøndby I.F. søndag 7. oktober og og AaB-Vendyssel F.F. 28. oktober. 

Priserne for et sæsonkort starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn, så tegner du det inden søndagskampen mod OB, får du som voksen adgang til tre kampe i den første måned fra 85 kr.

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Af øvrige fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10% rabat.

Tags på denne nyhed

Ravn Jensen indskiftet i U/16-nederlag til Frankrig

27. september 2018 kl. 13:45 af Rasmus Estrup

Christoffer Ravn Jensen fra AaB Talent fik i dag sin anden landskamp for U/16-landsholdet, da Danmark tabte 2-0 på udebane mod Frankrig. 

Modsat tirsdagskampen startede Christoffer Ravn Jensen i dag på bænken, hvorfra han kunne værtsnationen score til 1-0 i 66. minut og 2-0 i 69. minut. 

Fem minutter efter 2-0-målet blev AaB-talentet sendt i aktion, men resultatet blev ikke ændret i slutminutterne. 

Tags på denne nyhed

AaB-OB kampinformation

27. september 2018 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 11

Spilledato: Søndag 30. september 2018

Kick-off: Kl. 16.00

Dørene åbner kl. 15.00

Dommer: Peter Kjærsgaard

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 15.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tegn sæsonkortabonnement - få tre kampe i første måned

Har du endnu ikke tegnet et sæsonkortabonnement, kan du med fordel gøre det nu. Priserne for et sæsonkort starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn, så tegner du det inden mandagens hjemmekamp, får du adgang til tre kampe i den første måned fra 85 kr.

Kampene er mod OB søndag 30. september, mod Brøndby I.F. søndag 7. oktober og mod Vendsyssel FF søndag 28. oktober.

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Læs mere om fordelene ved et sæsonkortabonnement her, og tegn dit sæsonkortabonnement her. 

Tilhængere fra OB 

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 14.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Pakketilbud på huer og halstørklæde

De kolde måneder nærmer sig, og derfor kan du nu blive klædt på til efterårets sidste kampe. Således vil der til kampen på søndag være et pakketilbud med en valgfri hue og et valgfrit halstørklæde for kun 150 kr. 

Tilbuddet gælder kun i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod, der åbner kl. 15.00 på søndag. 

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Der bliver fortsat solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park sælges frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBOB – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed