Tre AaB'ere udtaget til U/20- og U/21-landshold

3. oktober 2018 kl. 12:12 af Rasmus Estrup

De to midtbanespillere Filip Lesniak og Oliver Abildgaard er udtaget til hver sit U/21-landshold, mens angriber Wessam Abou Ali er på det danske U/20-landshold.  

Slovakiske Filip Lesniak er udtaget til de to sidste EM-kvalifikationskampe for det slovakiske U/21-landshold. Første opgør spilles i Slovakiet 12. oktober mod Estland, mens den følgende EM-kvalifikationskamp spilles på udebane mod Nordirland 16. oktober. Slovakiet indtager inden de to kampe andenpladsen i sin pulje. De fire bedste andenpladser kvalificerer sig til EM, og lige nu er Slovakiet ottendebedste toer. 

For Oliver Abildgaard gælder det også de to afgørende EM-kvalifikationskampe. 12. oktober møder Danmark Polen i en direkte duel om puljens førsteplads, som Danmark lige nu indtager med et point ned til polakkerne. 16. oktober spiller Danmark så mod Færøerne i den sidste EM-kvalifikationskamp. Begge Danmarks kampe spilles på Aalborg Portland Park. 

Wessam Abou Ali er udtaget til U/20-landsholdet, som spiller to venskabskampe i spanske Marbella. 10 oktober gælder det en kamp mod Rusland, og 13. oktober skal Danmark møde Sverige. 

Mens Filip Lesniak har optrådt otte gange på Slovakiets U/21-landshold, har Oliver Abildgaard spillet tre U/21-landskampe for Danmark. Wessam Abou Ali har endnu ikke debuteret på U/20-landsholdet. 

I den danske U/21-landsholdstrup er desuden også de to tidligere AaB-spillere Joakim Mæhle og Jannik Pohl. 

Casper Gedsted Hansen på U/17-landsholdet

3. oktober 2018 kl. 08:21 af Rasmus Estrup

AaB-talentet Casper Gedsted Hansen er udtaget til U/17-landsholdet, der står foran fem kampe i denne måned. Først venter der to venskabskampe på udebane mod Tyskland 13. oktober og 15. oktober. 

Derefter følger tre EM-kvalifikationskampe i Danmark. Den første spilles 24. oktober mod Georgien i Hobro, dernæst mod Estland i Viborg 27. oktober og endelig spiller Danmark mod Rusland i Skive 30. oktober. 

Casper Gedsted Hansen har optrådt syv gange på Danmarks U/16-landshold, men har endnu en debut på U/17-landsholdet til gode. 

Tags på denne nyhed

Kaufmann støder til U/19-landsholdet

2. oktober 2018 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Mikkel Kaufmann er også blevet indkaldt til den U/19-landsholdstrup, der i midten af oktober står foran tre EM-kvalifikationskampe. Dermed er der nu fem AaB-talenter med i landsholdstruppen. 

Ud over Mikkel Kaufmann er også Anders Bærtelsen, Mathias Ross, Lukas Klitten og Oliver Klitten udtaget til de tre kampe. Første kamp spilles onsdag 10. oktober mod Finland, anden kamp følger lørdag 13. oktober, hvor modstanderen er Estland og 16. oktober gælder det et opgør mod Italien. Alle kampe spilles i Estland.

Mikkel Kaufmann har hidtil spillet 25 ungdomslandskampe og scoret ti mål. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i september

2. oktober 2018 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Kalenderen siger nu oktober, og derfor er det tid til at kåre månedens mål for september. I videoen ovenfor og via linket nedenfor kan du se de 11 kandidater, AaB TV har samlet til månedens afstemning. 

Tom van Weert, Rasmus Thellufsen, Kasper Risgård og Wessam Abou Ali står alle hver især for to kandidater i afstemningen, der også omfatter scoringer af Kasper Pedersen, Lucas Andersen og Oliver Abildgaard

Ved at afgive din stemme i konkurrencen deltager du automatisk i lodtrækningen om en signeret AaB-udebanetrøje. Vinderen trækkes senere på fredag. 

Tags på denne nyhed

AaB sejrede klart mod Hobro

1. oktober 2018 kl. 17:24 af Brian Andersen

Også 13. august mødtes klubberne i den omvendte duel i Reserveholdsturneringen, og her blev det til en 5-0 gevinst på Hornevej.

I dagens dyst dominerede AaB igen fra første til sidste fløjt, men det var værternes Djiby Fall, der i det femte minut fik opgørets første mulighed. Også Hobros Mathies Skjellerup var efter godt en halv time nærgående efter en udmærket dribletur, men i begge tilfælde fik AaB-defensiven afværget situationen.

I de ellers generelt chancefattige første 35 minutter var AaB’s farligste forsøg et blokeret skud fra Kasper Risgård, men føringsmålet kom fem minutter før pausen, da Kasper Risgård sikkert eksekverede et straffespark begået mod Wessam Abou Ali.

Blot minuttet senere var Wessam Abou Ali på ny i en hovedrolle, da den unge angriber lagde bolden til rette for Bardhec Bytyqi, der scorede med en præcis indersideafslutning.

I anden halvleg var AaB’s sejr ikke på noget tidspunkt i fare, og det blev 3-0 12 minutter før tid, da den pågående U/19-spiller Mikkel Kaufmann udnyttede et oplæg fra U/19-holdkammerat Nicolai Bech Laursen.

Nicolai Bech Laursen stod fire minutter senere også for forarbejdet til 4-0 scoringen, som blev sat ind fra tæt hold af Jakob Blåbjerg.

Næste modstander for AaB er hjemmekampen mod Vendsyssel F.F. 22. oktober.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 4, 3. spillerunde
Hobro I.K.-AaB  0-4 (0-2)
40. min 0-1 Kasper Risgård, 41. min 0-2 Bardhec Bytyqi, 78. min 0-3 Mikkel Kaufmann, 82. min 0-4 Jakob Blåbjerg.

Tags på denne nyhed
'