1. oktober 2018 kl. 11:47 af Brian Andersen

47-årige Lotte Hedegaard kommer til AaB fra et job som salgschef i Fjord Line Danmark i Hirtshals.

Lotte Hedegaard indtræder ved sin ansættelse 1. november i ledelsen i AaB A/S. Det samme gør oplevelseschef Martin Stigaard Skammelsen, der tiltrådte 1. september.

Udover Lotte Hedegaard og Martin Stigaard Skammelsen består AaB’s ledergruppe af presse- og kommunikationschef Brian Andersen, administrerende direktør Thomas Bælum og sportsdirektør Allan Gaarde.

AaB’s direktion udgøres fortsat af Thomas Bælum og Allan Gaarde.

Reserveholdskamp ude mod Hobro I.K. kl. 14.00

1. oktober 2018 kl. 11:23 af Rasmus Estrup

AaB's reservehold skal i dag kl. 14.00 i aktion på udebane mod Hobro I.K. i Reserveligaen. De bolsjestribede nordjyder er ubesejret i Reserveligaen efter sejre over FC Midtjylland og Hobro I.K. i de to første kampe.

Til dagens kamp har assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen valgt følgende startopstilling:

Michael Lansing
Kristoffer Pallesen, Mathias Ross (U/19 Liga), Jakob Blåbjerg, Patrick Kristensen
Mamady Diarra (gæstespiller), Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Bardhec Bytyqi
Philipp Ochs, Wessam Abou Ali

På bænken sidder U/19-ligaspillerne Anders Bærtelsen, Mikkel Kaufmann, Malthe Højholt, Jeppe Pedersen og Nicolai Bech Laursen.

Kampen spilles ved DS Arena, Amerikavej 9A, 9500 Hobro.

To ungdomsnederlag mod FC Midtjylland

1. oktober 2018 kl. 11:05 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC Midtjylland 4-2 AaB

Der var dømt topkamp i U/19 Ligaen hvor nummer et og nummer to mødtes, men desværre for AaB blev det FC Midtjylland, der tog en sejr på 4-2.

AaB kunne ikke få styr på spillet i første halvleg, og efter 13 minutter kom hjemmeholdet foran 1-0 på et hjørnespark. To minutter senere blev det også 2-0 til FC Midtjylland, da det sortklædte hjemmehold udnyttede en friløber i AaB-forsvarets bagrum.

Efter pausen kom AaB bedre ind i opgøret, og et hovedstød fra Anders Bærtelsen efter 73 minutter blev afrettet af en af hjemmeholdets egne spillere, som sendte bolden i eget net til 2-1.

Kort efter fik midtjyderne dog igen bragt sig foran med to mål, da et langt udspark fra FC Midtjyllands målmand var assist til en scoring som følge af uoverenstemmelse i AaB’s defensiv.

Nordjyderne svarede dog kort efter igen. Efter fint spil lavede Mikkel Kaufmann en brystaflevering til Oliver Klitten, som sparkede reduceringen til 3-2 i mål.

Desværre scorede FC Midtjylland kort før tid til slutresultatet 4-2 på et kantfrispark, der højst besynderligt fandt vej til mål ved at gå gennem muren, fortsætte forbi en misset clearing og passere AaB-målmanden.

- For vores vedkommende var det en rodet forestilling i første halvleg, hvor vi havde svært ved at få greb om spillet. Efter pausen var spillet langt hen ad vejen fint, men når vi lukker fire mål ind mod FC Midtjylland, er det svært at hente point, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard.

AaB ligger nu på tredjepladsen i U/19 Ligaen og spiller allerede igen på onsdag på udebane mod SønderjyskE.

U/17 Ligaen: FC Midtjylland 4-3 AaB

Også i U/17 Ligaen tabte AaB til FC Midtjylland, men U/17-ligaholdet var tæt på at få point i kampen, der endte med et nederlag på 4-3.

Hjemmeholdet kom foran allerede efter fem minutter, da AaB-forsvaret blev snydt af en bagrumsbold, der gav et midtjysk føringsmål. Efter et kvarters tid fik AaB dog udlignet, da Oliver Børsting fuldendte en god omstilling.

27 minutter inde i opgøret kom FC Midtjylland igen foran, da et gennembrud i AaB's venstre forsvarsside gav et indlæg, som blev sparket ind.

Minuttet senere svarede AaB resolut igen, da Christoffer Ravn Jensen med et fremragende spark med højrebenet krøllede læderet helt op i fjerneste målhjørne fra kanten af feltet til 2-2.

Efter pausen blev det for tredje gang i kampen til en midtjysk føring, da et indlæg blev headet i eget net af Oliver Overgaard, men for tredje gang i kampen bragte AaB igen balance i stillingen, da Marcus Serup Hannesbo kanonerede bolden i nettet efter et hjørnespark.

Desværre for de gæstende nordjyder tog hjemmeholdet sejren med en scoring til 4-3 kort før tid, da et fladt indlæg endte med et midtjysk sejrsmål.

- Vi spiller egentlig en rigtig fin kamp, og det er stærkt at score tre mål på udebane mod FC Midtjylland. Når man gør det, skal man også have point, men sådan gik det desværre ikke, for som vi også så i starten af sæsonen, traf vi ikke de rigtige beslutninger i de afgørende situationer, siger U/17-ligatræner David Olsen.

AaB ligger på 10. pladsen i U/17 Ligaen og spiller på onsdag på udebane mod SønderjyskE.

Danmarksserien: AaB 2-3 Viby I.F.

I Danmarksserien stod AaB søndag over for en vigtig kamp mod Viby I.F., hvor AaB med en sejr kunne lægge afstand til bunden. Det lykkedes ikke, da AaB tabte 3-2.

AaB lagde fint fra land, men på en dødbold efter en halv times spil, kom gæsterne i front, da opdækningen i AaB-feltet fejlede.

Nordjyderne fik dog hurtigt rettet op på fejlen med to gode omstillingsmål kort før pausen. Først mundede en omstillingsmulighed ud i en friløber til Christian Høgh Sørensen, som scorede til 1-1.

Lige før pausefløjtet fik målscoreren en ny stor mulighed efter en omstilling, men alene med keeperen viste AaB-spilleren stort overblik og spillede bolden på tværs til en helt fri Ebrima Ceesay, som kunne sende bolden i et tomt net til 2-1.

AaB havde kontrol på opgøret i anden halvleg, men midtvejs i halvlegen fik gæsterne et straffespark efter et indlæg fra 25 meter. Straffesparket førte til udligningen til 2-2.

18 minutter før tid tog Viby I.F. så alle tre point, da en dødbold tæt under mål endte med et selvmål af Oliver Knudsen.

Kampen blev spillet med høj tænding på, og kort før tid endte det med en udvisning til begge hold, hvor Aske McKernan blev sendt tidligt i bad for hjemmeholdet.

- Det var et nederlag, der gjorde rigtig ondt, for vi mødte et hold, som vi skulle have point mod for at holde snor i dem. Nu er vi i stedet lidt isoleret i den tunge ende af tabellen, fordi vi igen viser svaghed omkring dødbolde, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup.

AaB spiller sin næste kamp i Danmarksserien på søndag ude mod Holstebro Boldklub.

AaB TV: Sammendrag af AaB-OB 0-1

1. oktober 2018 kl. 07:19 af Rasmus Estrup

I går eftermiddags tabte Hele Nordjyllands Hold på hjemmebane mod OB, der kunne forlade Aalborg Portland Park med en sejr på 1-0.

Casper Nielsen bragte gæsterne i foran efter 17 minutter, mens AaB's bedste tilbud i første halvleg tilfaldt Filip Lesniak, der sparkede bolden tæt forbi stolpen på et langskud.

AaB pressede højere i anden halvleg for at jagte en scoring, men de store chancer udeblev for hjemmeholdet. I stedet fik fynboerne flere gode omstillingsmuligheder, men stolpen, Jacob Rinne og nogle uskarpe afslutninger kom i vejen for gæsterne.

Trods et AaB-pres til sidst endte det med 1-0 til OB.

Se opgørets muligheder i sammendraget øverst.