Den perfekte AaB-julegave

30. november 2018 kl. 12:07 af Rasmus Estrup

Mangler du at få styr på julegaverne? Så kan du købe gavekort til et sæsonkortabonnement. Du kan købe gavekort til 300 kr., 500 kr., 1000 kr., eller 2000 kr. Du har også muligheden for selv at bestemme beløbet, så det passer lige til den gave, du ønsker at give.  

Med et sæsonkortabonnement er der fri entré til alle AaB’s hjemmekampe samt de normale fordele for sæsonkortholdere.

Abonnementet har en bindingsperiode på seks måneder, hvorefter abonnementet er aktivt indtil man afmelder sig.

Køb et gavekort til et sæsonkortabonnement i dag.

Tags på denne nyhed

AaB-talenter indskiftet i U/16-sejr over Portugal

29. november 2018 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold fik en glimrende start på en miniturnering i Belgien, da danskerne her til eftermiddag vandt 3-0 over Portugal. 

Christoffer Ravn Jensen (foto) og Magnus Vognsen fra AaB Talent kunne fra bænken se deres landsmænd bringe sig foran med 2-0 inden pausen. 

Efter 57 minutter blev Christoffer Ravn Jensen sendt på banen til sin tredje landskamp, og syv minutter senere scorede Danmark til 3-0. Fem minutter før tid blev Magnus Vognsen skiftet ind til sin landsholdsdebut.

De to spillere fra AaB Talent har muligheden for at få endnu en landskamp på cv'et på lørdag kl. 16.00, hvor Danmark møder Belgien. 

Friis’ første kamp for AaB

29. november 2018 kl. 14:08 af Brian Andersen

Oprykkerne fra Esbjerg har gjort det strålende i denne sæson og er efter 17 spillerunder placeret på en tredjeplads i Superligaen – fire point foran AaB.

I det omvendte møde 27. august sejrede esbjergenserne 1-0 i Aalborg, og Jacob Friis anerkender Esbjerg-mandskabets foreløbige præstationer og resultater:

- Vi skal møde et stabilt Esbjerg-hold og har respekt for deres resultater, og de ligger som fortjent i tabellen.

- Det afholder os dog ikke fra, at vi kommer til Esbjerg for at vinde i morgen aften. Vi har såvel defensivt som offensivt forsøgt at skrue på nogle nuancer, så vi kan få tippet marginalerne over til vores side, og det vil man forhåbentlig kunne se og se resultatet af i morgen, siger Jacob Friis, der efter torsdagens træningspas har udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Wessam Abou Ali og 32 Kasper Pedersen.

Marco Ramkilde er eneste mand på skadeslisten hos AaB.

AaB TV: Tilbageblik på Esbjerg fB-AaB

29. november 2018 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

I morgen aften gæster AaB Esbjerg fB på Blue Water Arena kl. 19.00. I den anledning har AaB TV samlet syv af AaB's tidligere Superligascoringer i Esbjerg. 

Gense blandt andet to mål af Kasper Risgård, et langskud fra Kasper Kusk og et drømmemål af Frederik Børsting. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om Esbjerg fB og AaB...

28. november 2018 kl. 13:30 af Brian Andersen

- at det forestående møde er Superligakamp nummer 49 mellem Esbjerg fB og AaB. Statistikken siger 19 sejre til AaB, 15 uafgjorte og 14 nederlag samt en målscore på 57-50 i AaB’s favør.

- at AaB er ubesejret i de syv seneste udekampe i Superligaen, hvor det er blevet til to sejre og fem uafgjorte. Det er AaB’s bedste serie på udebane siden april-august 2014, hvor otte udekampe endte ligeligt i fire sejre og fire uafgjorte.

- at AaB i tilfælde af uafgjort mod Esbjerg fB vil opnå den fjerde uafgjorte Superligakamp i træk, hvilket senest skete i august 2017. Ender kampen endda 1-1, vil det være første gang i Danmarksturneringen, at AaB spiller uafgjort 1-1 i fire kampe i træk.

- at AaB har tabt de to seneste Superligakampe til Esbjerg fB, senest i august 2018. Hvis det igen bliver til nederlag mod Esbjerg fB, vil det være første gang, at AaB taber tre Superligakampe i træk til vestjyderne.

- at AaB’s seneste sejr i Esbjerg forekom 19. oktober 2015, hvor Kasper Risgård og Lukas Spalvis nettede i gevinsten på 2-1.

- at fra den nuværende trup har udover Kasper Risgård (5 mål) også Oliver Abildgaard (1 mål), Frederik Børsting (1) og Kasper Kusk (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod Esbjerg fB.

- at med blot 107 scoringer i de 48 tidligere indbyrdes Superligakampe mellem Esbjerg fB og AaB scores der blot 2,23 mål pr. kamp i gennemsnit, hvilket inkluderer hele syv målløse opgør. Dog ser det lidt bedre ud i Esbjerg, hvor der er scoret 61 mål i 24 kampe (gennemsnitligt 2,54 mål pr. kamp).

- at ud af de 48 tidligere indbyrdes Superligakampe har AaB scoret først i 19 tilfælde, hvilket har resulteret i 13 sejre, fem uafgjorte og et nederlag. Omvendt har Esbjerg fB scoret kampens første mål i 22 tilfælde, hvilket har givet AaB seks sejre, tre uafgjorte og 13 nederlag.

- at Jacob Friis fredag aften debuterer som træner for AaB. Dermed bliver han den 15. træner til at stå i spidsen for AaB i Superligaen.

- at AaB i tilfælde af tre point mod Esbjerg fB vil opnå sejr nummer 375 i Superligaen (ud af 927 Superligakampe). Denne milepæl har kun FC København og Brøndby I.F. tidligere passeret i Superligaen.

- at AaB ikke har tabt en Superligakamp med fredag aftens dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer siden 2016. I 2017 og 2018 er det blevet til i alt seks Superligakampe med Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer med to sejre og fire uafgjorte som resultat.

- at AaB i tilfælde af et dømt straffespark mod klubben vil passere 100 begåede straffespark i Superligaen. AaB vil i givet fald være den første klub i Superligaen til at passere den milepæl.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed
'