7. november 2018 kl. 15:28 af Brian Andersen

AaB har i tredje kvartal realiseret et underskud på 1,7 mio. kr. før skat, hvilket svarer til forventningerne.

Pr. 30. september 2018 udgør egenkapitalen 97,1 mio. kr., den likvide beholding udgør 17,7 mio. kr. og obligations- og aktiebeholdningen udgør 36,7 mio. kr.
AaB har pr. 30. september et likvidt beredskab på 54,4 mio. kr.

I perioden 1. januar – 30. september 2018 har AaB realiseret et underskud på 15,3 mio. kr. før skat.

AaB forventer for 2018 et underskud i niveauet 19-23 mio. kr. mod tidligere udmeldte forventninger om et underskud i niveauet 18-28 mio. kr.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tre point i eSuperligaen efter to runder

7. november 2018 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Så er eSuperligaen skudt i gang, og AaB er fra start kommet på pointtavlen. Mandag aften vandt AaB nemlig et tæt lokalopgør mod Vendsyssel F.F. Tirsdag aften skulle AaB så forsøge at følge op på sejren, men det endte med et nederlag mod AGF. Dermed har AaB tre point efter de to første runder i eSuperligaen, hvilket rækker til en foreløbig ottendeplads.

eSuperligapremieren mod Vendsyssel F.F. endte efter en sejr og et nederlag med en samlet AaB-sejr på 5-4. I opgørets første kamp vandt AaB-kaptajn Daniel "Shoppen" Mogensen 3-1 på hjemmebane over Hedegaard9, selvom Vendsyssel F.F. kom foran 1-0 tidligt i opgøret.

Med sejren var uafgjort i næste opgør nok til at sikre en samlet sejr, men Anders "Hansi" Hansen kom hurtigt bagud 1-0. AaB-spilleren fik dog udlignet til pausestillingen 1-1, men i det andet minut af anden halvleg bragte Vendsyssel F.F.'s Keller sit hold foran 2-1.

Dermed var der lagt op til en spændende afgørelse. Anders "Hansi" Hansens udligning til 2-2 lukkede dog reelt den samlede kamp, da det tvang Vendsyssel til at skulle score yderligere tre gange på grund af reglen om udebanemål. Vendsyssel F.F. scorede kun en gang i tillægstiden til slutresultatet 3-2. Et slutresultat, der betyder, at AaB vandt det samlede opgør 5-4.

I eSuperligaens anden runde ventede et opgør mod AGF, der også gik ind til opgøret med en sejr i bagagen fra første runde.

AGF var på forhånd udnævnt som favorit, men den første duel mellem AaB og AGF endte 2-2. Anders "Hansi" Hansen fik på hjemmebane vendt 0-1 til 2-1, men et kvarter før tid udlignede AGF's Niklas til slutresultatet 2-2.

Dermed levede håbet om en overraskende AaB-sejr fortsat inden Daniel "Shoppen" Mogensens udekamp mod FifaÜstun. AaB-spilleren fulgte godt med i første halvleg og gik til pausen ved stillingen 2-2. Efter pausen trak AGF dog fra, og østjyderne vandt opgøret 5-2. Dermed tog AGF en samlet sejr på 7-4.

AaB's eSuperligahold spiller igen på mandag og tirsdag i næste uge. Mandag kl. 19.30 gælder det et opgør mod FC København, og tirsdag kl. 18.15 spiller AaB mod Vejle Boldklub.

Se sammendrag af kampene herunder.

Seks AaB’ere udtaget til U/18- og U/19-landsholdet

6. november 2018 kl. 14:20 af Brian Andersen

I U/18-sammenhæng er Thomas Christiansen, Jeppe Pedersen og Mikkel Kaufmann udtaget til to testkampe mod Ukraine, og begge opgør afvikles i spanske Huelva – henholdsvis 16. og 19. november.

På U/19-landsholdet er Anders Bærtelsen og tvillingerne Lukas Klitten og Oliver Klitten udvalgt til to møder med Schweiz. Også er Huelva rammen om den første kamp 16. november, hvorimod dysten tre dage senere er henlagt til Vila Real de Santo Antonio i Portugal.

Børsting i karantæne mod FCK

6. november 2018 kl. 10:14 af Brian Andersen

Til gengæld er Oliver Abildgaard igen til disposition for cheftræner Morten Wieghorst efter overstået karantæne.

Køb i forsalg billet til mødet mod FC København her.

Abildgaard atter udtaget til U/21-landsholdet

5. november 2018 kl. 14:30 af Rasmus Estrup

Midtbanespiller Oliver Abildgaard er blevet udtaget til Niels Frederiksens U/21-landsholdstrup, der står foran to venskabskampe i november.

14. november spiller Danmark på udebane mod Spanien, og 20. november gælder det et opgør mod England i Esbjerg.

Oliver Abildgaard har hidtil optrådt fem gange på U/21-landsholdet med et mål til følge. I alt har midtbanespilleren spillet seks ungdomslandskampe for Danmark.