Tre AaB’ere i aktion for U/21-landshold

27. marts 2018 kl. 20:05 af Brian Andersen

Magnus Christensen spillede alle 90 minutter, da det tirsdag eftermiddag blev 2-2 i Georgien, hvor de danske gæster var bagud to gange, før Robert Skov fra FC København og Rasmus Nissen fra Ajax Amsterdam udlignede til henholdsvis 1-1 og 2-2.

Efter 87 minutter blev Jannik Pohl bragt i spil i jagten på en sejr, men det blev ved remis, hvilket betyder, at Polen overtager førstepladsen i gruppen, mens Danmark som to’er i øjeblikket indtager playoffpladsen.

I Slovakiet var Filip Lesniak ligesom Magnus Christensen på banen i alle 90 minutter, da slovakkerne besejrede Albanien med 4-1. Den til Skive I.K. i foråret udlejede Bardhec Bytyqi fik ikke spilletid for albanerne.

Sejren sender Slovakiet op på playoffpladsen i gruppen, der føres af favoritterne fra Spanien.

Magnus Christensen, Jannik Pohl og Filip Lesniak kan opleves på Aalborg Portland Park på mandag 2. påskedag, når AaB i Mesterskabsspillet får besøg af Brøndby I.F. Køb i forsalg din billet her.

9-0 over unge Lyngby-reserver

27. marts 2018 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

AaB fik en storsejr over et meget ungt reservehold fra Lyngby Boldklub i dagens kamp i Reserveholdsturneringen. På kunstgræsbanen på Hornevej vandt et stærkt besat AaB-hold 9-0 efter at have ført 4-0 ved pausen.

Selvom de unge spillere fra Lyngby Boldklub fik kampens første chance efter 10 sekunder, var der tydelig niveauforskel på de to hold hele vejen igennem, og inden for kampens første minut havde Pavol Safranko bragt AaB foran 1-0.

Efter fem minutter udbyggede Kasper Risgård føringen på straffespark, og et kvarter inde i kampen scorede Kasper Kusk til 3-0, da han med det øverste af lysken fik sendt et hårdt indlæg over stregen.

30 minutter inde i kampen kom Kasper Kusk på tavlen for anden gang, da han scorede efter flot oplæg fra Yann Rolim. Dermed kunne AaB gå til pausen foran 4-0.

Fire minutter efter anden halvlegs startfløjt fuldførte Kasper Kusk sit hattrick, da han sparkede et langskud i kassen til 5-0.

Pavol Safranko ville dog også på tavlen igen, og efter en times spil tacklede han 6-0-scoringen i mål. Kasper Risgård blev efter 70 minutter også dobbelt målscorer, da han headede et indlæg fra Robert Kakeeto i netmaskerne til 7-0.

Kort efter blev Pavol Safranko ligesom Kasper Kusk også hattrickmager med sin scoring til 8-0. Med 10 minutter igen sendte Nikolaj Lyngø en sukkerbold op til Oliver Abildgaard, der tog bolden flot ned med brystet og dernæst sparkede kampens sidste scoring i nettet til 9-0.

- Lyngby Boldklub stillede med en masse ungdomsspillere, mens vi stillede med et rigtig stærkt reservehold, og det er en stor del af forklaringen på, at resultatet ender, som det gør, siger assistenttræner Jacob Friis, der især kan glæde sig over den offensive indsats i kampen.

- Vi brugte muligheden på at teste vores offensive spil mod en kompakt modstander, og selvom vi var et niveau eller to bedre end dem, kræver det både koncentration og en god indsats at score ni mål, og at det lykkedes, kan vi jo kun være tilfreds med, siger Jacob Friis, der sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt startopstilling:

Michael Lansing
Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann
Kasper Kusk, Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Oliver Abildgaard
Pavol Safranko, Yann Rolim

Ved anden halvlegs start kom Robert Kakeeto og Kasper Pedersen ind i stedet for Yann Rolim og Jores Okore, og med en lille halv time igen blev Frederik Børsting og Nikolaj Lyngø sendt i aktion i stedet for Kasper Kusk og Jakob Ahlmann.

Sejren sender AaB op på fire point i Reserveholdsturneringen efter to kampe. Næste kamp i Reserveholdsturneringen spilles 30. april på udebane mod Lyngby Boldklub.

Reserveholdskamp mod Lyngby Boldklub kl. 14.00

27. marts 2018 kl. 09:47 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 på kunstgræsbanen på Hornevej spiller AaB mod Lyngby Boldklub i Reserveholdsturneringen.

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende startopstilling til kampen:

Kasper Kusk, Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Oliver Abildgaard, Yann Rolim
Pavol Safranko

På bænken sidder Kasper Pedersen, Nikolaj Lyngø, Robert Kakeeto og Frederik Børsting, samt U/19-ligaspillerne Oliver Klitten og Mathias Johannesen.

Der er som sædvanlig gratis at overvære reserveholdskampen.

Klitten indskiftet i U/18-landskamp

27. marts 2018 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

Ligesom i fredags mødte det danske U/18-landshold også i går Tjekkiet i en venskabskamp. Men hvor både Anders Bærtelsen og Lukas Klitten startede inde i fredags, var ingen af AaB-talenterne i startopstillingen mandag. Lukas Klitten blev dog skiftet ind til de sidste små ti minutter til kampen, der endte 2-2. Stillingen var den samme, da AaB-spilleren kom på grønsværen.

De to AaB-talenter vender hjem til Aalborg i dag, og efter denne landsholdssamling er Anders Bærtelsen oppe på 21 ungdomslandskampe, mens Lukas Klitten er noteret for i alt 12 ungdomslandskampe.

AaB lancerer sæsonkortabonnement

26. marts 2018 kl. 13:49 af Rasmus Estrup

Bliv klar til Mesterskabsspillet allerede fra i dag. Nu kan du nemlig få et sæsonkortabonnement. I stedet for at skulle betale for en hel sæson ad gangen op til sæsonstart en gang om året, får du nu mulighed for at blive en del af en abonnementstjeneste.

Dermed betaler du automatisk et mindre beløb en gang om måneden hele året rundt, og du får et sæsonkort med adgang til alle AaB’s kampe i perioden. Du får altså et sæsonkort, som du kender det; samme faste plads, et fysisk sæsonkort samt en række fordele som sæsonkortholder.

For en voksen koster et sæsonkortabonnement til en af endetribunerne kun 85 kr. om måneden. I april får du for en måneds abonnement for eksempel adgang til hjemmekampene mod Brøndby I.F., AC Horsens og FC Midtjylland.