AaB-overskud for fjerde år i træk

7. marts 2018 kl. 15:53 af Brian Andersen

Bestyrelsen for Aalborg Boldspilklub A/S har i dag behandlet og godkendt årsrapporten for 2017.

AaB har i 2017 realiseret et overskud før skat på 13,1 mio. kr. mod 7,1 mio. kr. i 2016.

Likvide beholdninger og værdien af obligations- og aktiebeholdningen udgør i alt 64,8 mio. kr. pr. 31. december 2017 mod 73,8 mio. kr. pr. 31. december 2016.

Med undtagelse af leverandørgæld og andre gældsforpligtelser på 19,7 mio. kr. pr. 31. december 2017 er AaB gældfri og har således ingen rentebærende gæld.

Forventninger 2018
De realiserede spillersalg i 2016 og 2017 har muliggjort yderligere investeringer i spillertruppen. Primært som følge af dette forventer AaB at realisere et underskud i 2018 i niveauet 18-28 mio. kr. Heri er ikke indregnet europæisk deltagelse eller transferindtægter.

AaB vil aktivt søge at nedbringe det forventede underskud via spillersalg.

I forhold til AaB’s økonomiske grundmålsætning om et 0-resultat med en top 6-placering, uden transfer- eller europæiske indtægter, har AaB qua ovenstående indgået yderligere forpligtelser for i alt 10-15 mio. kr. i årene 2019-2020. Der må således samlet forventes underskud i samme niveau disse år, såfremt der ikke realiseres transferindtægter eller europæisk turneringsdeltagelse. 

Resultatet vil i væsentligt omfang være afhængig af AaB’s sportslige resultater.

AaB’s administrerende direktør Stephan Schors udtaler:

- Resultatet for 2017 er tilfredsstillende, men basisindtjeningen har været ramt negativt i form af færre TV-indtægter og faldende tilskuertal, hvilket vi skal forholde os til.

- Vores økonomiske fundament er dog stadig særdeles solidt, hvorfor vi fortsat investerer i forretningen, hvilket afspejler sig i forventningerne om underskud i 2018, 2019 og 2020, men det er vigtigt at pointere, at investeringerne er muliggjort via de seneste par års transferindtægter, siger Stephan Schors.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed

Kom til AaB-Randers FC til særpris

7. marts 2018 kl. 11:36

Tilbuddet gælder alle billetter på Spar Nord- og 3F Tribunerne på Aalborg Portland Park.

En sejr i søndagens kamp vil således betyde, at AaB kan fastholde pladsen i Alka Superligaens top-6, inden det i sidste spillerunde gælder kampen mod AGF på udebane.

For at sikre den største mulige opbakning til kampen er priserne på stemnings- og familietribunen således sænket til en flad pris på 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn.

Med den reducerede pris er der alle muligheder for at tage familie og venner med på Aalborg Portland Park, og støtte Hele Nordjyllands Hold i jagten på en plads i Alka Superligaens top-6.

Har man allerede købt billetter til kampen til en af de to endetribuner, refunderer AaB naturligvis differencen i prisen. Send en e-mail til billet@aab-as.dk hvis det er tilfældet.

Tags på denne nyhed

Flores og Lesniak indkaldt til landshold

7. marts 2018 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

Umiddelbart efter sidste grundspilskamp mod AGF søndag 18. marts er der landskampspause. Og to udenlandske AaB-spillere er blevet udtaget til hver sit landshold. 

Edison Flores er udtaget til Perus A-landshold, der mødes til venskabskampe forud for sommerens VM-slutrunde i Rusland. Fredag 23. marts spiller Peru mod Kroatien, og tirsdag 27. marts er modstanderen Island. 

Edison Flores har hidtil spillet 25 A-landskampe og scoret otte mål for Peru. 

Derudover er den slovakiske midtbanespiller Filip Lesniak i samme periode udtaget til kvalifikationskampe til U/21-EM. Der venter Slovakiet to kampe mod Albaniens U/21-landshold. Den første U/21-landskamp spilles i Albanien 23. marts, og 27. marts tørner de to landshold sammen i Slovakiet. 

Filip Lesniak har hidtil optrådt fem gange på Slovakiets U/21-landshold. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fans ryddede sne før AC Horsens-kampen

6. marts 2018 kl. 13:55 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Billige billetter til AGF-AaB

6. marts 2018 kl. 11:12

26. spillerunde i Alka Superligaen tegner til at blive særdeles spændende, så der bliver brug for al tænkelig opbakning når AaB på udebane møder AGF søndag 18. marts kl. 17.00.

Som en del af billetsamarbejdet mellem de to klubber kan AaB-fans købe billetter til udebaneafsnittet på Ceres Park for kun 50 kroner, mens prisen for børn er 25 kroner.

AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club, arrangerer naturligvis bustur til kampen.

Tags på denne nyhed