AaB lancerer sæsonkortabonnement

26. marts 2018 kl. 13:49 af Rasmus Estrup

Bliv klar til Mesterskabsspillet allerede fra i dag. Nu kan du nemlig få et sæsonkortabonnement. I stedet for at skulle betale for en hel sæson ad gangen op til sæsonstart en gang om året, får du nu mulighed for at blive en del af en abonnementstjeneste.

Dermed betaler du automatisk et mindre beløb en gang om måneden hele året rundt, og du får et sæsonkort med adgang til alle AaB’s kampe i perioden. Du får altså et sæsonkort, som du kender det; samme faste plads, et fysisk sæsonkort samt en række fordele som sæsonkortholder.

For en voksen koster et sæsonkortabonnement til en af endetribunerne kun 85 kr. om måneden. I april får du for en måneds abonnement for eksempel adgang til hjemmekampene mod Brøndby I.F., AC Horsens og FC Midtjylland.

Læs om priser, fordele og meget mere her

Er du på nuværende tidspunkt sæsonkortholder, har du først mulighed for at tilmelde dig abonnementstjenesten, når dit sæsonkort udløber efter sæsonens afslutning.

Til sommer vil det fortsat være muligt at betale sæsonkortet på én gang, for én sæson enten som nykøb eller fornyelse.

Danmarksserien startede med sejr

26. marts 2018 kl. 11:44 af Rasmus Estrup

Mens U/19 Ligaen og U/17 Ligaen i weekenden lå stille på grund af diverse landsholdssamlinger, skød AaB gang i forårssæsonen i Danmarksserien. Og nordjyderne fik den bedste tænkelige start med en hjemmesejr på 4-2 over Viby I.F.

Trods en stor chance til gæsterne tidligt i kampen kom AaB foran 1-0 efter et lille kvarter, hvor Nicolai Rask Lassens indlæg sejlede direkte i mål, da Nikolaj Kjelder Sørensen fik generet målmands udsyn tilpas meget.

Senere i første halvleg var 1-0-målscoreren i oplæggerens rolle, da han fandt Kasper Emil Kristensen, som udbyggede føringen med en scoring til 2-0.

Efter pausen gjorde Johan Ejsing det flot til 3-0, da han fra 20 meter sparkede bolden ind ved nærmeste stolpe. Johan Ejsing var også manden bag målet til 4-0, da han denne gang sparkede kuglen ind ved fjerneste stolpe.

Kort før tid fik Viby I.F. reduceret til først 4-1 og dernæst til slutresultatet 4-2.

- For os var det et drømmescenarie, at vi kunne komme i gang med en sejr i første kamp. Nu kom vi længere væk fra nedrykningsstregen og tættere på toppen, og det er vigtigt, at vi ikke skal kigge så meget ned ad, når vi som hold gerne vil udvikle os spillemæssigt, siger danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup, der havde debut i trænersædet på AaB's danmarksseriehold.

- Spillerne er faldet hurtigt og trygt ind i måden, jeg gerne vil træne på, og de arbejder godt med de ting, jeg gerne vil arbejde med. Og så er det jo også positivt, at flere af vores scoringer kommer på braggrund af noget af det, vi øver på træningsbanen, siger Nickolaj Jonstrup.

AaB indtager med weekendens sejr fjerdepladsen i Danmarksserien, og holdets næste kamp spilles på lørdag på udebane mod Viborg F.F., der ligger på tredjepladsen.

AaB TV: Stem på månedens mål i marts

26. marts 2018 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

Jores Okore, Kasper Pedersen, Kasper Kusk, Yann Rolim og Jannik Pohl står bag de seks AaB-scoringer, der konkurrerer om månedens mål.

Stem på din favorit via linket nedenfor, så deltager du samtidig i lodtrækningen om to billetter til samtlige kampe i Mesterskabsspillet, der starter på mandag med hjemmekampen mod Brøndby I.F.

Fem AaB'ere i kamp for ungdomslandshold

26. marts 2018 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold spillede sig et stort skridt tættere på en plads i EM-slutrunden, da holdet lørdag besejrede Frankrig 2-1 i anden kamp ved Elite Round.

Med i startopstillingen var AaB's Mathias Ross Jensen og Jeppe Pedersen. Sidstnævnte bar igen anførerbindet, indtil han i pausen blev skiftet ud ved stillingen 1-0 til Danmark.

I anden halvleg udlignede franskmændene, inden danskerne kort før tid scorede sejrsmålet. Umiddelbart efter scoringen kom AaB-angriber Mikkel Kaufmann også på banen. Han fik dermed sin fjerde U/17-landskamp. Kampen var Jeppe Pedersens 10. U/17-landskamp, og Mathias Ross Jensen, der spillede hele kampen, blev noteret for sin sjette U/17-landskamp.

U/17-landsholdet vil med et point mod Bosnien-Hercegovina i morgen aften være kvalificeret til EM-slutrunden.

Fredag var U/18-landsholdet desuden i aktion i en venskabskamp mod Tjekkiet, som endte med en tjekkisk sejr på 3-0. AaB's Lukas Klitten og Anders Bærtelsen var med i startopstillingen, og de blev begge skiftet ud efter 71 minutter, hvor Danmark allerede var bagud 3-0.

U/18-landsholdet møder Tjekkiet i en ny venskabskamp senere i dag.

AaB TV: Håndsrækning til Foreningen Grønlandske Børn

25. marts 2018 kl. 11:15 af Rasmus Estrup