Søgning efter administrerende direktør i AaB pågår stadig

17. maj 2018 kl. 16:33 af Brian Andersen

Der er i de senere år foretaget store investeringer i den sportslige sektor – investeringer som bestyrelsen har store forventninger til. Som meddelt i forbindelse med Stephan Schors’ fratræden ultimo marts vil der fremover være øget fokus på udvikling af de kommercielle indtægter i AaB A/S, og derfor søges en ny administrerende direktør med sådanne kompetencer.

Efter at bestyrelsen har haft nogle indledende kontakter samt vurderet hvilke eksterne rådgivere, der skal bistå med at finde klubbens nye direktør, har AaB valgt den landsdækkende searchvirksomhed Unique Human Capital, som med kontor i bl.a. Aalborg har løst mange lignende opgaver i Nordjylland.

Analysen af kompetencekrav og personprofil er afsluttet, og processen fortsætter således som planlagt.

AaB forventer at kunne præsentere en ny administrerende direktør i tredje kvartal.

Ønsker man nærmere information om stillingen, kan den fås ved CEO og medejer Jørn Andersen, Unique Human Capital - ja@uhc.dk eller 4026 5036.

På vegne af AaB A/S
Bestyrelsesformand
Torben Fristrup

Tags på denne nyhed

AaB jagter god hjemmebaneafslutning

17. maj 2018 kl. 14:18 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 18.00 spiller AaB den sidste hjemmekamp i sæsonen, når medaljeaspiranterne FC Nordsjælland gæster Aalborg Portland Park.

Efter søndagens sejr over FC København kan AaB med tre point mod FC Nordsjælland sikre sig femtepladsen i Alka Superligaens Mesterskabsspil, og Hele Nordjyllands Hold ønsker, at præstationen i morgen har samme kvalitet som i seneste kamp.

- Det er anden bronzekandidat i træk, vi møder, og vi har intentioner om at følge op på præstationen og sejren mod FC København. Vi går selvfølgelig ind til kampen for at præstere så godt, som vi overhovedet kan. Får vi flere præstationer som den mod FC København, venter der os også flere sejre, udtaler cheftræner Morten Wieghorst.

- Reaktionen fra tilskuerne efter præstationen i søndags var noget, alle i spillertruppen og trænerstaben lagde mærke til, og den følelse vil vi selvfølgelig gerne skabe igen og igen. Derfor vil vi også slutte denne sæson godt af på vores hjemmebane i morgen aften, siger Morten Wieghorst, der har udtaget følgende 18 spillere til kampen:

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 14 Pavol Safranko, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 24 Nikolaj Lyngø, 25 Frederik Børsting og 28 Yann Rolim.

Patrick Kristensen, Kasper Pedersen, Oliver Abildgaard, Robert Kakeeto, Marco Ramkilde og Wessam Abou Ali er ukampdygtige.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2018 går ubeskåret til Foreningen Grønlandske Børn, som efter forårets otte første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 75.774 kr. Køb billet til AaB-FC Nordsjælland her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Nordsjælland

17. maj 2018 kl. 12:39 af Rasmus Estrup

Fredag aften kl. 18.00 spiller AaB sæsonens sidste hjemmekamp, når FC Nordsjælland gæster Aalborg Portland Park. 

Inden da kan du i denne video se nogle af AaB's tidligere hjemmebanescoringer mod fredagens modstander. 

Object reference not set to an instance of an object.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Dalsgaard forbereder VM-formen i AaB

17. maj 2018 kl. 09:29 af Rasmus Estrup

Den tidligere AaB-spiller - og nuværende danske landsholdspiller - Henrik Dalsgaard har i denne uge trænet på Hornevej sammen med Hele Nordjyllands Hold. Højrebacken skal nemlig vedligeholde formen, inden at han skal samles med den danske bruttotrup før VM-slutrunden i Rusland. 

Hør hvad Brentford FC-spilleren tænker om at være tilbage i vante rammer i dette indslag på AaB TV. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC Nordsjælland...

17. maj 2018 kl. 07:30 af Brian Andersen

- at den forestående duel er Alka Superligakamp nummer 48 mellem AaB og FC Nordsjælland. Statistikken siger 17 sejre til AaB, 14 uafgjorte og 16 nederlag samt en målscore på 60-61 set med AaB’s øjne.

- at AaB ikke har besejret FC Nordsjælland i de fire seneste Alka Superligakampe, der er endt med to uafgjorte og to nederlag. Det er imidlertid kun sket én gang tidligere, at AaB ikke har besejret FC Nordsjælland i fem Alka Superligakampe i træk; oktober 2010-november 2013.

- at hjemme på Aalborg Portland Park har AaB fået point, to sejre og to uafgjorte, i de fire seneste Alka Superligakampe mod FC Nordsjælland.

- at klubbernes seneste indbyrdes møde i Aalborg fandt sted 25. februar 2018, hvor det sluttede 1-1 efter en AaB-træffer af Jannik Pohl.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Jannik Pohl (2 mål) også Kasper Kusk (2 mål), Kasper Risgård (2), Rasmus Würtz (2), Edison Flores (1) og Kasper Pedersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod FC Nordsjælland.

- at ud af de 47 tidligere indbyrdes Alka Superligakampe klubberne imellem har AaB scoret først i 22 tilfælde, hvilket har resulteret i 13 sejre, fem uafgjorte og fire nederlag. Omvendt har FC Nordsjælland scoret kampens første mål i 23 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, syv uafgjorte og 12 nederlag.

- at AaB med en sejr fredag aften mod FC Nordsjælland kan tage to sejre i træk på Aalborg Portland Park for første gang siden september-oktober 2017. Hvis det samtidig skulle lykkes AaB at holde nullet, vil det være første gang siden december 2016-februar 2017, at AaB præsterer to clean sheets i træk på hjemmebane.

- at AaB i de otte seneste Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park en fredag aften blot har opnået to sejre, to uafgjorte og fire nederlag. Men de to gange, hvor modstanderen har været FC Nordsjælland, er begge endt med point til AaB; sejr og uafgjort.

- at AaB indtager Alka Superligaens førsteplads over flest clean sheets i indeværende sæson, idet det er lykkedes at holde nullet i 12 ud af de 34 foreløbige Alka Superligakampe. Det har AaB ikke præsteret bedre siden 2009/2010, hvor det blev til 14 clean sheets i 33 kampe.

- at AaB senest var i aktion i Alka Superligaen på datoen 18. maj, da det i 2014 blev 1-0 på Aalborg Portland Park over AGF efter et hovedstød af Kasper Pedersen.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2018 går ubeskåret til Foreningen Grønlandske Børn, som efter forårets otte første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 75.774 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod FC Nordsjælland her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed
'