AaB TV: Tre Superliga-debutanter hyldet

29. maj 2018 kl. 09:51 af Rasmus Estrup

Som noget nyt er Børge Bach Huset en væg i Børge Bach Huset prydet med en liste over alle de spillere, der har været i gennem AaB's talentafdeling og har fået spilletid for AaB i Superligaen. 

I dette forår har Wessam Abou Ali, Nikolaj Lyngø og U/19-ligaspiller Anders Bærtelsen fået debut i en Superligakamp. Det blev markeret på spillernes sidste dag inden sommerferien, hvor sportsdirektør Allan Gaarde samlede hele spillertruppen. 

Se det i tv-indslaget fra AaB TV, hvor du også kan høre, hvad det betyder for Anders Bærtelsen at være kommet på tavlen i Børge Bach Huset.

Stærk og vigtig sejr til U/19 Ligaholdet mod Brøndby I.F.

28. maj 2018 kl. 11:33 af Brian Andersen

Dermed er holdet med to spillerunder igen placeret på en andenplads i U/19 Ligaen, hvorfor medaljer i sagens natur er inden for rækkevidde.

Lørdagens duel havde i første halvleg chancer i begge ender af banen, men efter 12 minutters spil var det Anders Bærtelsen, oprindeligt fra partnerklubben Støvring I.F., der bragte AaB foran ved fra en position ved den bageste stolpe at læderet i nettet. Anders Bærtelsen fik jo i øvrigt sin Superligadebut med sit indhop 29. april på udebane mod FC Midtjylland.

Anden halvleg mere chancefattig, og efter en disciplineret indsats blev de tre vigtige point kørt hjem.

U/19 Ligatræner Lasse Steensgaard udtaler:

- Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med resultatet, men også præstationen – især i første halvleg – hvor vi var gode begge veje, mens vi anden halvleg bedst lykkedes med at forsvare.

- Vi kan konstatere, at vi nu har bragt os i en gunstig position, og vi glæder os helt vildt til to megafede kampe, tilføjer Lasse Steensgaard.

Næste opgave for U/19 Ligaholdet er hjemmekampen på lørdag mod Randers Freja.

U/17 tabte
For AaB’s U/17 Ligahold blev turen til Brøndby en mindre god oplevelse, da værterne her sejrede med de komfortable cifre 4-1.

Hjemmeholdet bragte sig fortjent i front midtvejs i første halvleg, og i det 33. minut blev føringen fordoblet.

Efterfølgende havde AaB et hovedstød på overliggeren fra Andreas Fruergaard, oprindeligt fra partnerklubben Hadsund Boldklub, men i stedet for en reducering fik Brøndby I.F. kort før pausefløjtet øget til 3-0.

Straks efter pausen blev det også 4-0, inden Mikkel Kaufmann – oprindeligt fra partnerklubben Hjørring I.F. – kunne heade et fint oplæg fra Valdemar Bjerre (oprindeligt fra partnerklubben Jetsmark I.F.) i mål.

- Det var egentlig en surrealistisk kamp med stor overvægt til os i både spil og chancer, men vi var simpelthen ikke grundige nok i de afgørende sekvenser, konstaterede U/17 Ligatræner David Olsen efter kampen. 

AaB er med fire spillerunder igen placeret på en femteplads U/17 Ligaen, hvor næste udfordring er en hjemmekamp på lørdag mod Randers Freja.

Remis for Danmarksserien
AaB’s hold i Danmarksserien i fredags 1-1 på udebane mod Viby I.F.

AaB kom bagud i begyndelsen af anden halvleg, men debutant Andreas Horskjærs scoring 11 minutter før tid sikrede et point i et opgør, som AaB chancemæssigt dominerede.

AaB er inden næstsidste spillerunde – på hjemmebane fredag aften mod Viborg F.F. – placeret på en sjetteplads i tabellen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Alle sæsonens mål

27. maj 2018 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

45 gange fandt AaB vej til netmaskerne i den seneste sæson i DBU Pokalen og Superligaen. 

Her har vi samlet alle målene i kronologisk rækkefølge, så du kan genopleve den netop overståede sæson. 

AaB vil høre DIN mening om kampoplevelsen

26. maj 2018 kl. 13:04

For syvende år i træk gennemføres den store tilskuerundersøgelse blandt alle Alka Superliga-klubbers tilskuere.

I 2017 deltog over 1.000 AaB-fans i undersøgelsen, men AaB vil i år gerne have endnu flere besvarelser, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilhængeres besøg på Aalborg Portland Park.

Undersøgelsens resultater skal først og fremmest bruges til at se, hvor man evt. kan forbedre oplevelsen for dig og andre tilskuere. Desuden skal undersøgelsen give et billede af, hvor Alka Superligaen som helhed kan forbedres.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fire AaB-talenter til U/17 EM

26. maj 2018 kl. 06:37 af Rasmus Estrup

U/19-ligaspiller Jeppe Pedersen og U/17-ligaspillerne Mathias Ross Jensen, Mikkel Kaufmann og Thomas Albert Christiansen udgjorde AaB's repræsentanter ved U/17 EM i England tidligere i maj. 

Og med fire spillere i truppen var AaB den danske klub, der havde flest spillere med ved slutrunden. Alle fire fik ovenikøbet spilletid, og to af dem fik lov til at bære anførerbindet. 

Hør om oplevelsen fra alle fire spillere samt U/17-ligatræner David Olsen og talentchef Anders Damgaard, som fortæller, hvad deltagelse ved sådan en EM-slutrunde kan give på træningsbanen på Hornevej. 

Tags på denne nyhed
'