AaB og Spar Nord forlænger engagement til juli 2022

2. maj 2018 kl. 14:34 af Brian Andersen

Bestyrelsesformand i AaB, Torben Fristrup, glæder sig over, at bevare Spar Nord som en vigtig kommerciel samarbejdspartner:

- Vi har gennem de seneste 13 år haft et fortrinligt samarbejde med Spar Nord, og vi ser frem til fortsættelsen.

- At både AaB og Spar Nord præsterer er til stor gavn for Aalborg og Nordjylland som helhed, og sponsoratet fra Spar Nord hjælper vores mission om igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag, tilføjer Torben Fristrup.

- AaB’s vision er som bekendt også at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold, og vi vil fortsat forfølge vores sportslige målsætninger og drømme, der i Spar Nord-perioden jo har kastet to danske mesterskaber af sig, konstaterer Torben Fristrup.

- Samtidig er der med den nye aftale åbnet op fra sommeren 2019 at tilføje yderligere én til tre hovedsponsorer, der i samarbejde med Spar Nord kan være med til at løfte AaB, og arbejdet med at tilknytte nye samarbejdspartnere er allerede igangsat, fortæller Torben Fristrup.

Også Spar Nord og bankdirektør John Lundsgaard glæder sig over forlængelsen af samarbejdet med AaB:

- Fra Spar Nords side er vi glade for vores mangeårige samarbejde med AaB – fordi det har været med til at styrke vores landsdækkende kendskab, og fordi det har været ramme om mange gode kundeoplevelser på hjemmebanen i Nordjylland.

- Vi glæder os til sammen med AaB at videreudvikle vores samarbejde og de oplevelser, vi med afsæt i sponsoratet kan give vores kunder, påpeger John Lundsgaard.

AaB’s tidligere udmeldte resultatforventninger for 2018, 2019 og 2020 er uændrede.

Tags på denne nyhed

AaB med forventet kvartalsregnskab

2. maj 2018 kl. 13:43 af Brian Andersen

AaB har i perioden realiseret et underskud på 6,5 mio. kr. hvilket svarer til forventningerne. AaB har i perioden investeret planmæssigt i spillere samt fortsatte strategiske tiltag, der skal styrke forretningen på sigt. 

Pr. 31. marts 2018 udgør egenkapitalen 105,9 mio. kr. Finansielle aktiver og likvid beholdning udgør 53 mio. kr.

AaB fastholder forventningerne for 2018 om et underskud i niveauet 18 - 28 mio. kr.

AaB har en overordnet økonomisk grundmålsætning om et 0-resultat med en top 6-placering, uden transfer- eller europæiske indtægter. Som følge af  realiserede spillersalg i 2016 og 2017 har AaB indgået yderligere forpligtelser for i alt 10 - 15 mio. kr. i årene 2019 og 2020. Der må således samlet forventes underskud i samme niveau disse år, såfremt der ikke realiseres transferindtægter eller europæisk turneringsdeltagelse.

Den samlede investerede sum med negativ effekt i de kommende regnskabsår er således baseret på midler, der i 2016 og 2017 har været ekstraindtjening for AaB. Disse investeringer ligger hermed udover det, der er indeholdt i grundmålsætningen om et 0-resultat. 

- Isoleret set er et underskud aldrig tilfredsstillende, men på baggrund af vores indtjening i 2016 og 2017 har vi foretaget såvel sportslige som strategiske investeringer, der skal være med til både at løfte og udvikle os som klub, udtaler AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AC Horsens-AaB

1. maj 2018 kl. 18:08 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Alle mand til Horsens!

1. maj 2018 kl. 09:17 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: CASA Arena

Kapacitet: 10.495

Kapacitet udebaneafsnit: 1.000

Placering udebaneafsnit: Nord tribunen

 

Billetpriser:

U/16: 60,-

Studerende: 60,-

Pensionist: 60,-

Voksne: 100,-

Køb billetter til kampen her

 

AC Horsens opfordrer til, at man køber sin billet på forhånd, så man undgår eventuel kø ved billetboderne. Scannerne ved indgangene kan scanne billetterne via mobil. 

 

Transport til og fra Horsens

Fælles:

ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil billetter her

Vesttribunen arrangerer bustur:

Se www.facebook.com/Vesttribunen for yderligere information

 

Kør selv:

Adresse: Langmarksvej 59, 8700 Horsens

Der er parkering på såvel den østlige som den vestlige side af CASA Arena Horsens samt villaveje omkring stadion – vær dog opmærksom på almindelige parkeringsregler, da der ofte er P-kontrol under kampene. Reserverede parkeringspladser findes på den østlige side.  

 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

 

AaB takker alle for støtten til drengene og Nordjylland på udebane.  

Tags på denne nyhed

AaB snuppede sejren over AC Horsens

15. april 2018 kl. 15:52 af Rasmus Estrup

Efter tre nederlag i streg fik AaB igen sejrens sødme at smage, da Hele Nordjyllands Hold søndag eftermiddag vandt 2-0 over AC Horsens på Aalborg Portland Park. Jakob Blåbjerg og Kasper Kusk scorede kampens mål.

Opgøret startede chancefattigt, og eneste drama i løbet af det første kvarter kom, da sæsonens AaB-topscorer Jannik Pohl måtte forlade banen efter cirka ti minutter på grund af en skade i baglåret. Han blev erstattet af Wessam Abou Ali, der dermed kom ind til sin anden officielle kamp for Hele Nordjyllands Hold. 

Efter små 20 minutter var der optræk til en mulighed, da godt kombinationsspil mellem Kasper Kusk og Wessam Abou Ali sendte førstnævnte afsted, men Kasper Kusk blev stoppet, inden han kunne komme til afslutning. 

Minuttet senere fik Kasper Kusk dog sendt kampens første afslutning mod mål, da han fra distancen sparkede lige på Jesse Joronen. 

24 minutter inde i opgøret tabte Pavol Safranko bolden på midten, og det satte gang i en kontrachance til gæsterne. Oliver Drost blev spillet til afslutning i AaB-feltet, men angriberen sendte sit skud til indkast. 

En lille halv time inde i opgøret kom Kasper Kusk igen til en skudmulighed. Frederik Børsting brød igennem over venstresiden og lagde bolden på tværs til Kasper Kusk, der afsluttede første gang. Men afslutningen blev blokeret af AC Horsens-forsvaret omkring straffesparkspletten. 

AC Horsens var i løbet af kampens første halvleg mest nærgående ved indlæg, men det førte ikke farlige afslutninger med sig. 

Anden halvleg var kun få sekunder gammel, før gæsterne fik en stor mulighed, hvor Oliver Drost kom til en god afslutning, men svenske Jacob Rinne leverede en stærk redning i målet. 

To minutter senre blev et AC Horsens-indlæg farligt, da Simon Okosun fik bolden omkring det lille felt, men AaB-forsvaret fik clearet, inden han kunne komme til afslutning. 

Kort efter faldt AaB's anden afslutning på mål. Wessam Abou Alis indlæg endte hos Frederik Børsting, der lagde læderet til rette for Oliver Abildgaard som afsluttede lige på Jesse Joronen fra cirka 20 meter. 

En time inde i opgøret forsøgte Kjartan Finnbogason sig med et meget opportunistisk forsøg fra en spids vinkel uden for feltet. Afslutningen sad lige på Jacob Rinne. 

Midt i anden halvleg forsøgte AC Horsens sig med et nyt skud fra distancen, men Bjarke Jacobsens forsøg gik over mål. 

Få øjeblikke senere var det Jonas Borrings tur til at trykke på kassen, men hans afslutning fra kanten af feltet blev reddet af AaB's svenske målmand. 

Efter 69 minutter pressede AaB så gevaldigt på for en scoring. Kasper Risgårds nærgående indlæg gav et nordjysk hjørnespark. Her steg Jakob Blåbjerg til vejrs og headede bolden over stregen. 

Umiddelbart efter scoringen lavede gæsterne en dobbeltudskiftning. Ind kom blandt andet Mikkel Qvist, som straks sendte et langt indkast ind i AaB-feltet. Herfra headede Simon Okosun bolden mod mål, men læderet prellede af på overliggeren. 

Tre minutter senere var AC Horsens igen yderst tæt på en udligning. Et hjørnespark førte til en stor skudmulighed til Delphin Tshiembe i det lille felt. Men inde på stregen leverede Jacob Rinne en mirakelredning, der holdt bolden fra at gå ind. 

Med ti minutter igen prøvede Kasper Kuks sig igen fra distancen. Men han sendte læderet over mål. Fire minutter senere forsøgte Kasper Kusk sig igen, men denne gang blev afslutningen fra venstrepoten blokeret. 

I tillægstiden lukkede Kasper Kusk kampen, da AC Horsens smed målmanden frem, men tabte bolden. Tæt på midterlinjen trykkede Kasper Kusk derfor på kassen og scorede til 2-0.

Med sejren ligger AaB fortsat på femtepladsen i Alka Superligaen. Hele Nordjyllands Hold har nu 39 point - fire mere end AC Horsens på sjettepladsen. 

Næste opgave venter på onsdag på udebane mod FC København. 

Matchfacts - Alka Superligaen, 29. spillerunde

AaB-AC Horsens 2-0 (0-0)
70. min 1-0 Jakob Blåbjerg, 90. min 2-0 Kasper Kusk.
Advarsler AaB: Wessam Abou Ali (47), Oliver Abildgaard (87)
Advarsler AC Horsens: Hallur Hansson (68)
3.175 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-4-2): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann, Kasper Kusk, Oliver Abildgaard, Rasmus Würtz (46: Kasper Risgård), Frederik Børsting (65: Edison Flores), Pavol Safranko, Jannik Pohl (12: Wessam Abou Ali). 

AC Horsens (4-4-2): Jesse Joronen, Rune Frantsen, Alexander Ludwig, Delphin Tshiembe, Thomas Kortegaard (72: Mikkel Qvist), Hallur Hansson (86: Tobias Arndal), Ayo Simon Okosun, Bjarke Jacobsen, Jonas Borring, Oliver Drost, Kjartan Finnbogason (72: Mathias Nielsen).  

Dommer: Peter Kjærsgaard

Tags på denne nyhed