AaB og Spar Nord forlænger engagement til juli 2022

2. maj 2018 kl. 14:34 af Brian Andersen

Bestyrelsesformand i AaB, Torben Fristrup, glæder sig over, at bevare Spar Nord som en vigtig kommerciel samarbejdspartner:

- Vi har gennem de seneste 13 år haft et fortrinligt samarbejde med Spar Nord, og vi ser frem til fortsættelsen.

- At både AaB og Spar Nord præsterer er til stor gavn for Aalborg og Nordjylland som helhed, og sponsoratet fra Spar Nord hjælper vores mission om igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag, tilføjer Torben Fristrup.

- AaB’s vision er som bekendt også at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold, og vi vil fortsat forfølge vores sportslige målsætninger og drømme, der i Spar Nord-perioden jo har kastet to danske mesterskaber af sig, konstaterer Torben Fristrup.

- Samtidig er der med den nye aftale åbnet op fra sommeren 2019 at tilføje yderligere én til tre hovedsponsorer, der i samarbejde med Spar Nord kan være med til at løfte AaB, og arbejdet med at tilknytte nye samarbejdspartnere er allerede igangsat, fortæller Torben Fristrup.

Også Spar Nord og bankdirektør John Lundsgaard glæder sig over forlængelsen af samarbejdet med AaB:

- Fra Spar Nords side er vi glade for vores mangeårige samarbejde med AaB – fordi det har været med til at styrke vores landsdækkende kendskab, og fordi det har været ramme om mange gode kundeoplevelser på hjemmebanen i Nordjylland.

- Vi glæder os til sammen med AaB at videreudvikle vores samarbejde og de oplevelser, vi med afsæt i sponsoratet kan give vores kunder, påpeger John Lundsgaard.

AaB’s tidligere udmeldte resultatforventninger for 2018, 2019 og 2020 er uændrede.

Tags på denne nyhed

AaB med forventet kvartalsregnskab

2. maj 2018 kl. 13:43 af Brian Andersen

AaB har i perioden realiseret et underskud på 6,5 mio. kr. hvilket svarer til forventningerne. AaB har i perioden investeret planmæssigt i spillere samt fortsatte strategiske tiltag, der skal styrke forretningen på sigt. 

Pr. 31. marts 2018 udgør egenkapitalen 105,9 mio. kr. Finansielle aktiver og likvid beholdning udgør 53 mio. kr.

AaB fastholder forventningerne for 2018 om et underskud i niveauet 18 - 28 mio. kr.

AaB har en overordnet økonomisk grundmålsætning om et 0-resultat med en top 6-placering, uden transfer- eller europæiske indtægter. Som følge af  realiserede spillersalg i 2016 og 2017 har AaB indgået yderligere forpligtelser for i alt 10 - 15 mio. kr. i årene 2019 og 2020. Der må således samlet forventes underskud i samme niveau disse år, såfremt der ikke realiseres transferindtægter eller europæisk turneringsdeltagelse.

Den samlede investerede sum med negativ effekt i de kommende regnskabsår er således baseret på midler, der i 2016 og 2017 har været ekstraindtjening for AaB. Disse investeringer ligger hermed udover det, der er indeholdt i grundmålsætningen om et 0-resultat. 

- Isoleret set er et underskud aldrig tilfredsstillende, men på baggrund af vores indtjening i 2016 og 2017 har vi foretaget såvel sportslige som strategiske investeringer, der skal være med til både at løfte og udvikle os som klub, udtaler AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AC Horsens-AaB

1. maj 2018 kl. 18:08 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Alle mand til Horsens!

1. maj 2018 kl. 09:17

Navn: CASA Arena

Kapacitet: 10.495

Kapacitet udebaneafsnit: 1.000

Placering udebaneafsnit: Nord tribunen

 

Billetpriser:

U/16: 60,-

Studerende: 60,-

Pensionist: 60,-

Voksne: 100,-

Køb billetter til kampen her

 

AC Horsens opfordrer til, at man køber sin billet på forhånd, så man undgår eventuel kø ved billetboderne. Scannerne ved indgangene kan scanne billetterne via mobil. 

 

Transport til og fra Horsens

Fælles:

ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil billetter her

Vesttribunen arrangerer bustur:

Se www.facebook.com/Vesttribunen for yderligere information

 

Kør selv:

Adresse: Langmarksvej 59, 8700 Horsens

Der er parkering på såvel den østlige som den vestlige side af CASA Arena Horsens samt villaveje omkring stadion – vær dog opmærksom på almindelige parkeringsregler, da der ofte er P-kontrol under kampene. Reserverede parkeringspladser findes på den østlige side.  

 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

 

AaB takker alle for støtten til drengene og Nordjylland på udebane.  

Tags på denne nyhed

Børsting ude af Horsens-kamp

30. april 2018 kl. 18:02 af Brian Andersen

Frederik Børsting opnåede karantænen med sin advarsel i gårsdagens opgør mod FC Midtjylland.

Også Jores Okore har karantæne fredag aften mod AC Horsens, hvorimod Jakob Ahlmann og Nikolaj Lyngø er til disposition efter overstået karantæne.

Tags på denne nyhed
'