Træningsstart mandag

17. juni 2018 kl. 16:03 af Brian Andersen

Mens fodbold-VM i Rusland inklusive deltagelse af Edison Flores florerer i fuldt flor, begynder de danske klubber for alvor at gøre klar til den kommende sæson, hvilket for AaB’s vedkommende sker med træningsstart i morgen.

AaB’s cheftræner Morten Wieghorst, der selv er noteret for 30 A-landskampe for Danmark inklusive VM-slutrunden i Frankrig i 1998, erkender, at det er en særlig tid for fodboldfolket:

- Det er selvfølgelig lidt specielt at starte op, mens der kører en VM-slutrunde, som vi alle synes er spændende, men det gør naturligvis ikke vores fokus på vores egne forberedelser mindre vigtig.

- Spillerne har fået holdt noget tiltrængt ferie, hvor de dog også har holdt sig i gang, og i den første uge skal vi lige se, hvor vi står rent fysisk, fortæller Morten Wieghorst til aabsport.dk.

- Der vil op til den kommende sæson være færre nye spillere i vores trup, end det var tilfældet ved sidste sommers transfervindue, og den kontinuitet vil forhåbentlig komme os til gode senere hen, konstaterer Morten Wieghorst.

Første testkamp for AaB venter allerede på lørdag den 23. juni kl. 14.00 på Aalborg Portland Park mod Viborg F.F.

Premieren i Superligaen er fredag den 13. juli på udebane mod SønderjyskE.

Bronze i U/17 Ligaen

17. juni 2018 kl. 12:35 af Brian Andersen

En sejr var påkrævet for AaB, og allerede tidligt i opgøret bragte værterne sig i front, da Mathias Ross udnyttede et glimrende forarbejde fra Mikkel Kaufmann og Jonatan Flindt.

AaB fortsatte dominansen, og efter 20 minutters spil var Mikkel Kaufmann igen oplægger – denne gang til Casper Gedsted der eksekverede sikkert.

Længe gik der ikke, før stillingen også var 3-0, da Marcus Hannesbo fik gledet bolden over stregen.

I begyndelsen af anden halvleg fik HB Køge reduceret, men i slutminutterne fik U/17 Liga-topscorer Mikkel Kaufmann cementeret sejren med sin træffer til 4-1, hvorfor de velfortjente bronzemedaljer kunne blive overrakt.

U/17 Ligatræner David Olsen glæder sig naturligvis over sæsonens facit:

- Det har været en målsætning for os, at vi i sæsonens løb har skullet fremstå som en enhed og et hold, og den del er vi lykkedes med.

- Samtidig er det også et mål for os i U/17 at gøre vores spillere klar til fra dag et at kunne begå sig i U/19 Ligaen, og dette synes jeg også, tegner positivt, lyder det fra David Olsen til aabsport.dk.

- At det hele så udmønter sig i bronzemedaljer er en dejlig bonus for både spillere, ledere, trænere og klubben, siger David Olsen.

Danmarksserieholdet sluttede på femteplads
Også AaB’s mandskab i Danmarksserien sluttet sæsonen, hvilket skete med et 1-1 resultat på hjemmebane mod Randers Freja.

AaB kom bagud forholdsvis tidligt i kampen, men tre minutter før pausen udlignede Nikolaj Kjelder Sørensen.

Med det uafgjorte resultat slutter AaB på femtepladsen i Danmarksserien.

Tags på denne nyhed

Flores og Peru i uheldigt nederlag mod Danmark

16. juni 2018 kl. 23:55 af Brian Andersen

Peruvianerne var i store dele af opgøret bedst og tilspillede sig flere gode chancer, men målmand Kasper Schmeichel stod i vejen for det hele – blandt andet også da Edison Flores fik muligheden i anden halvleg.

Endda misbrugte Peru også et straffespark i første halvlegs sidste minut, hvor Christian Cueva fra brasilianske Sao Paulo FC tordnede bolden langt over mål.

I stedet afgjorde danskerne affæren efter en times spil, da Yussuf Poulsen effektivt udnyttede en pasning fra Christian Eriksen.

Efter ellers at have leveret en glimrende præstation blev Edison Flores i sin 31. A-landskamp udskiftet umiddelbart efter den danske scoring.

Næste opgave for Edison Flores og Peru ved VM-slutrunden i Rusland er opgøret mod Frankrig på torsdag den 21. juni.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Flores og Dalsgaard i crossbar-challenge

15. juni 2018 kl. 10:17 af Brian Andersen

I morgen begynder VM-slutrunden for både Danmark og Peru, når de to hold møder hinanden. AaB kan på sin vis være repræsenteret på begge mandskaber med Edison Flores hos Peru, mens den forhenværende AaB'er Henrik Dalsgaard repræsenterer Danmark, og det er ikke usandsynligt, at de to spillere lørdag aften står direkte over for hinanden på grønsværen på Mordovija Arena i Saransk

Da Henrik Dalsgaard i maj trænede med Hele Nordjyllands Hold på Hornevej, satte AaB TV de to landsholdsspillere op i mod hinanden i en crossbar-challenge. 

Se hvordan det gik i videoen ovenfor. 

Sæsonkortpladser er nu frigivet i åbent salg

14. juni 2018 kl. 09:50 af Brian Andersen

Nøjagtig 2.131 sæsonkort er i skrivende stund allerede solgt og dermed reserveret for den kommende sæson, og heraf har cirka halvdelen valgt vores nye løsning med sæsonkortabonnement.

Stadig er der masser af gode faste pladser ledige på Weber Tribunen, Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen, og som abonnent med fast månedlig betaling kan du sikre dig din plads på Aalborg Portland Park for livet.

Du kan læse mere om sæsonkortabonnement her, ligesom vi er klar ved telefonen på 9635 5900, så vi kan guide dig frem til lige præcis den plads og den løsning, du foretrækker.

Første hjemmekamp i den nye sæson er fredag den 20. juli kl. 19.00 mod FC Midtjylland.

'