AaB TV: Klubbesøg i Støvring I.F.

19. juni 2018 kl. 20:45 af Rasmus Estrup

Flere hundrede fremmødte lagde tirsdag eftermiddag vejen forbi AaB's partnerklub Støvring I.F., hvor Hele Nordjyllands Hold trænede.

Efter træningen skrev Superligaspillerne autografer til alle børnene, som også fik en goodiebag med hjem. 

I dette indslag fra AaB TV kan du blandt andet høre om klubbesøget fra flere af børnene, Rasmus Gissel, der er sportchef i Støvring I.F. og AaB-anfører Rasmus Würtz. 

Tags på denne nyhed

FNF runder 100 partnerklubber

19. juni 2018 kl. 11:29 af Rasmus Estrup

Talentsamarbejdet mellem AaB, Hobro I.K. og Hjørring I.F., som går under navnet Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde (FNF), er nu oppe på over 100 partnerklubber. Således er der nu 106 partnerklubber i FNF. 

- Det, synes vi, er mange partnerklubber på et halvt års tid, og der skal lyde den største tak til alle vores partnerklubber, som har gjort denne proces nem og problemfri, udtaler Anders Damgaard, talentchef i AaB. 

AaB, Hobro I.K. og Hjørring I.F. gik i efteråret 2017 sammen om at lave Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde, og i februar startede træningen op i topcentrene i de tre byer. 

Tags på denne nyhed

Hele Nordjyllands Hold besøger Støvring tirsdag

18. juni 2018 kl. 16:48 af Rasmus Estrup

Tirsdag eftermiddag er der mulighed for at se Hele Nordjyllands Hold i Støvring. I morgen kl. 15.00 træner AaB's Superligahold således i partnerklubben Støvring I.F.

Træningen begynder kl. 15.00, og fra omkring kl. 16.15 vil spillerne skrive autografer, og de første 300 børn får desuden en gratis AaB-goodiebag. Autografskrivningen fortsætter indtil kl. 17.00, hvor AaB-bussen kører Superligaholdet tilbage til Aalborg. 

Alle er derfor velkomne til at kigge forbi Støvring I.F. i morgen eftermiddag. Adressen er Kr. Østergårdsvej 2, 9530 Støvring. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens første træning

18. juni 2018 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

Efter tre ugers sommerferie var Hele Nordjyllands Hold tilbage på træningsanlægget på Hornevej, da sæsonens første træning løb af stablen. 

I dette indslag med AaB TV kan du følge spillerne fra ankomsten og frem til efter træningen, hvor Jakob Blåbjerg og Kasper Risgård talte om deres ferier og glæden ved at være tilbage på grønsværen. 

Tags på denne nyhed

Træningsstart mandag

17. juni 2018 kl. 16:03 af Brian Andersen

Mens fodbold-VM i Rusland inklusive deltagelse af Edison Flores florerer i fuldt flor, begynder de danske klubber for alvor at gøre klar til den kommende sæson, hvilket for AaB’s vedkommende sker med træningsstart i morgen.

AaB’s cheftræner Morten Wieghorst, der selv er noteret for 30 A-landskampe for Danmark inklusive VM-slutrunden i Frankrig i 1998, erkender, at det er en særlig tid for fodboldfolket:

- Det er selvfølgelig lidt specielt at starte op, mens der kører en VM-slutrunde, som vi alle synes er spændende, men det gør naturligvis ikke vores fokus på vores egne forberedelser mindre vigtig.

- Spillerne har fået holdt noget tiltrængt ferie, hvor de dog også har holdt sig i gang, og i den første uge skal vi lige se, hvor vi står rent fysisk, fortæller Morten Wieghorst til aabsport.dk.

- Der vil op til den kommende sæson være færre nye spillere i vores trup, end det var tilfældet ved sidste sommers transfervindue, og den kontinuitet vil forhåbentlig komme os til gode senere hen, konstaterer Morten Wieghorst.

Første testkamp for AaB venter allerede på lørdag den 23. juni kl. 14.00 på Aalborg Portland Park mod Viborg F.F.

Premieren i Superligaen er fredag den 13. juli på udebane mod SønderjyskE.

'