AaB TV: Flores og Dalsgaard i crossbar-challenge

15. juni 2018 kl. 10:17 af Brian Andersen

I morgen begynder VM-slutrunden for både Danmark og Peru, når de to hold møder hinanden. AaB kan på sin vis være repræsenteret på begge mandskaber med Edison Flores hos Peru, mens den forhenværende AaB'er Henrik Dalsgaard repræsenterer Danmark, og det er ikke usandsynligt, at de to spillere lørdag aften står direkte over for hinanden på grønsværen på Mordovija Arena i Saransk

Da Henrik Dalsgaard i maj trænede med Hele Nordjyllands Hold på Hornevej, satte AaB TV de to landsholdsspillere op i mod hinanden i en crossbar-challenge. 

Se hvordan det gik i videoen ovenfor. 

Sæsonkortpladser er nu frigivet i åbent salg

14. juni 2018 kl. 09:50 af Brian Andersen

Nøjagtig 2.131 sæsonkort er i skrivende stund allerede solgt og dermed reserveret for den kommende sæson, og heraf har cirka halvdelen valgt vores nye løsning med sæsonkortabonnement.

Stadig er der masser af gode faste pladser ledige på Weber Tribunen, Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen, og som abonnent med fast månedlig betaling kan du sikre dig din plads på Aalborg Portland Park for livet.

Du kan læse mere om sæsonkortabonnement her, ligesom vi er klar ved telefonen på 9635 5900, så vi kan guide dig frem til lige præcis den plads og den løsning, du foretrækker.

Første hjemmekamp i den nye sæson er fredag den 20. juli kl. 19.00 mod FC Midtjylland.

Sejr i Silkeborg sikrer bronzekamp lørdag

13. juni 2018 kl. 22:01 af Brian Andersen

I aftenens udekamp på Jysk Park kom AaB ellers bagud efter en halv time, men to scoringer i anden halvleg af henholdsvis Gabriel Adriano Alves Christensen og Mathias Ross Jensen afgjorde tingene til AaB’s fordel.

Med de tre point avancerede AaB til tredjepladsen i U/17 Ligaen, hvor en sejr lørdag formiddag i sidste spillerunde på hjemmebane mod HB Køge således vil sikre bronzemedaljer.

I lørdags sluttede AaB’s hold i U/19 Ligaen sæsonen med at vinde sølv. 

Tags på denne nyhed

Gentegningsrabat: Sidste chance i morgen

12. juni 2018 kl. 08:15

Fra torsdag 14. juni frigøres alle ikke fornyede pladser, så de kan købes af andre fans. Derfor skal du inden 13. juni have fornyet dit sæsonkort, hvis du vil følge Hele Nordjyllands Hold fra din sædvanlige plads på Aalborg Portland Park. 

Som sæsonkortholder i den netop afsluttede sæson kan du nu gentegne din faste plads og slippe for den årlige engangsbetaling. Med et sæsonkortabonnement beholder du dit fysiske kort og din sædvanlige plads, men nøjes med en månedlig pris, som du kan se i prislisten her i artiklen.

Vi har reserveret din plads til og med 13. juni, og gentegner du inden denne dato, får du de to første måneder gratis i sæsonkortabonnementet. For en voksen siddeplads på Weber Tribunen kan du dermed spare 278 kr. Du skal blot bruge kampagnekoden "FORNY". - Se her hvordan du gentegner dit sæsonkort til et abonnement.

Ønsker du ikke at overgå til et sæsonkortabonnement, men derimod betale dit sæsonkort gennem en engangsbetaling, har du ligeledes indtil 13. juni til at gentegne dit sæsonkort. I dette tilfælde vil der være en gentegningsrabat på 10 procent, hvilket for en voksen siddeplads på Weber Tribunen svarer til en besparelse på 165 kr. - Se her hvordan du gentegner dit sæsonkort ved engangsbetaling

Fra 14. juni frigøres alle ikke fornyede pladser, så de kan købes af andre fans. Derfor skal du inden 13. juni have fornyet dit sæsonkort, hvis du vil følge Hele Nordjyllands Hold fra din sædvanlige plads på Aalborg Portland Park. 

  • Du slipper for en stor udbetaling hver sommer.
  • Prisen er den samme som altid, blot fordelt over 12 måneder.
  • Du binder dig maksimum for seks måneder.
  • Du skal aldrig gentegne dit kort for at sikre din plads.
  • Du bytte din faste plads året rundt.
  • Du har alle de samme fordele som almindelige sæsonkortholdere.
Tags på denne nyhed

DM-sølv til AaB i U/19 Ligaen

11. juni 2018 kl. 11:50 af Brian Andersen

Slutfacit blev en 5-3 sejr efter en nærmest nervepirrende og vanvittig slutfase, hvor AaB i tillægstiden smed en 3-1 føring, men alligevel i samme tillægstid formåede at gå fra 3-3 til 5-3!

AaB begyndte kampen fint, og allerede i det 12. minut kunne Oliver Klitten bringe gæsterne foran på Right to Dream Park.

Resten af 1. halvleg foregik primært foran AaB’s straffesparksfelt, hvor nordsjællænderne havde enkelte nærgående forsøg, mens der omvendt blev slået nogle farlige kontraangreb den modsatte vej.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, og udligningen faldt i det 56. minut, men allerede seks minutter senere blev Oliver Klitten dobbelt målscorer til 2-1.

Herefter virkede AaB til at være i kontrol, og tingene syntes afgjort, da Lukas Klitten efter en flot solotur i det 88. minut gjorde det til 3-1 til AaB.

Med to hurtige scoringer fik FC Nordsjælland nemlig AaB’s sølvmedaljer til at smuldre, men på nærmest surrealistisk vis fik AaB igen bragt sig foran, da Oliver Klitten fuldendte sit hattrick med træfferen til 4-3, og inden slutfløjtet kom også Nicolai Barrett Laursen på måltavlen med en flot afslutning fra distancen.

Dermed blev slutstillingen guld til FC Midtjylland, sølv til AaB og bronze til FC København med OB, Brøndby I.F. og AGF på de næste pladser.

AaB’s U/19 Ligatræner Lasse Stensgaard glæder sig naturligvis over både sejren og sølvmedaljerne:

- Kampen mod FC Nordsjælland kom egentlig slet ikke til at forløbe, som vi havde håbet, da det trods fem scoringer fra vores side handlede meget om at forsvare, men vi var skarpe på omstillingerne, og det var fedt, at vi virkelig formåede at vinde som et kollektiv.

- Selve afslutningen var jo nærmest vanvittig, da vi følte os forholdsvis trygge ved 3-1, men pludselig skulle vi igen jagte en scoring, da uafgjort ikke havde været nok til sølv, konstaterer Lasse Stensgaard over for aabsport.dk.

- Vi er stolte af den udvikling, vi har skabt igennem foråret som hold og individuelt, og sølvmedaljerne er selvfølgelig en dejlig kulmination på det hele, siger Lasse Stensgaard.

Den flotte andenplads i U/19 Ligaen skal også ses i lyset af, at holdet midtvejs i turneringen ”mistede” sin topscorer Wessam Abou Ali, der nogle måneder før tid blev rykket op i Superligatruppen.

U/17 Ligaholdet fortsætter bronzejagt
Også AaB’s mandskab i U/17 Ligaen havde en god weekend, da det på samme bane i Farum blev til en 3-1 sejr.

Efter en forholdsvis dominerende 1. halvleg kunne Casper Gedsted i det 35. minut sende Mikkel Kaufmann i dybden, og afslutningen fra sidstnævnte medførte en returbold, som Gabriel Adriano udnyttede til 1-0.

Kort inde i anden halvleg blev føringen fordoblet, da Mikkel Kaufmann headede Valdemar Bjerres fine oplæg i netmaskerne.

FC Nordsjælland fik imidlertid reduceret, men Mikkel Kaufmann formåede med sin anden scoring at få lukket opgøret til 3-1.

U/17 Ligatræner David Olsen udtaler:

- Spillerne skal roses for en meget moden præstation, hvor vi formåede at dominere et godt FC Nordsjælland-hold, og også i vores defensive organisation var indsatsen helstøbt.

- Med sejren har vi givet os selv et godt udgangspunkt, og al fokus er nu på udekampen på onsdag mod Silkeborg I.F., konstaterer David Olsen.

I U/17 Ligaen kæmper FC København og AGF om guldmedaljerne, mens bronzen tilfalder enten FC Nordsjælland eller AaB, og AaB kan selv afgøre tingene med sejre i de to sidste kampe mod henholdsvis Silkeborg I.F. og HB Køge.

Danmarksserieholdet avancerede til femtepladsen
AaB’s hold i Danmarksserien krøb i den forgangne weekend med et 1-1 resultat på udebane mod FC Skanderborg op på rækkens femteplads.

Oliver Knudsen bragte AaB foran fem minutter inde i anden halvleg, men hjemmeholdet fik desværre udlignet i næstsidste minut.

AaB har sidste kamp i denne sæson på lørdag på hjemmebane mod Randers Freja.

Tags på denne nyhed
'