Børsting er tilbage for AaB

19. juli 2018 kl. 16:53 af Brian Andersen

Ganske vist går AaB ind til sæsonens første hjemmekamp med en premieresejr i bagagen, men AaB’s cheftræner Morten Wieghorst har fokus på at forbedre præstationen fra i fredags:

- Vi er tilfredse med, at vi ved at holde nullet og med en god detalje fra Kasper Kusk kunne tage fra Haderslev med tre point. Nu skal vi bevare ærgerrigheden og ønske at levere en bedre præstation i morgen. Det er der plads til, og det er også påkrævet.

- FC Midtjylland kommer som regerende danske mestre, og de vil gøre alt for at få deres første sejr i sæsonen. De har sikkert også set, at vi et par gange blev presset i omstillinger i fredags, og det vores opgave at sikre, at det ikke gentager sig, påpeger Morten Wieghorst, der ser frem til at mærke opbakningen fra hjemmepublikummet i Aalborg:

- Vi havde flot opbakning i Haderslev, men det er altid noget særligt med sæsonens første hjemmekamp. Ikke mindst når FC Midtjylland er modstanderen, for der er altid en særlig tænding både på og uden for banen. Det så vi også i Mesterskabsspillet i april, hvor vi spillede 3-3 på Aalborg Portland Park. Så vi glæder os helt vildt til i morgen, lyder det fra Morten Wieghorst, der har udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 14 Pavol Safranko, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 24 Nikolaj Lyngø, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Wessam Abou Ali og 33 Bardhec Bytyqi.

Edsion Flores er endnu ikke returneret fra ferie oven på VM-slutrunden, og Kasper Pedersen, Patrick Kristensen og Marco Ramkilde er ligeledes ukampdygtige.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går ubeskåret til Ønskeland i Brovst.

Børn under 15 år har adgang for blot ti kr. til fredag aftens duel mod FC Midtjylland – billet til opgøret kan købes her.

Tags på denne nyhed

Ønskeland i Brovst får Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2018

19. juli 2018 kl. 14:01 af Brian Andersen

Hele Nordjyllands Håndsrækning doneres ubeskåret af AaB til gode formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at støtte op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til alle Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen og teamleder hos Foreningen Grønlandske Børn (den seneste modtager af HNH, red.) Jeppe Bülow Sørensen vurderede i fællesskab de indkomne ansøgninger, og siden søndag har de tre udvalgte kandidater Hjerteven, Café Parasollen og Ønskeland været til afstemning.

Inden sin afslutning ved midnat mellem onsdag og torsdag har 2.153 personer afgivet deres stemme, og heraf modtog Ønskeland 859 stemmer (39,9 procent), mens Hjerteven og Café Parasollen fik fordelt de resterende stemmer nogenlunde ligeligt imellem sig.

- Der har endnu engang været tæt løb og stor interesse for at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning, og vi ser frem til at Ønskeland i Brovst kan få glæde af donationen, hvis størrelse  vil være afhængig af fremmødet til vores ti Superligahjemmekampe i efteråret, fortæller AaB’s presse- og kommunikationschef Brian Andersen.

Ønskeland er etableret for at give sårbare børn, unge og deres familier en håndsrækning i form af et ophold eller et længerevarende forløb.
Ønskeland styrker børn og unge med udgangspunkt i værdierne: bevægelse, sund kost, mental styrketræning og natur. For at kunne hjælpe flest muligt til et aktivt og sundt liv opretter Ønskeland lejre, hvorfra der arbejdes ud fra værdierne.

Centerleder hos Ønskeland Anne Madsen Tabor udtaler:

- At modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning betyder enormt meget for alle os i Ønskeland. Vores ønske er at skabe rammer for forandring og fællesskab for sårbare børn og unge, og med denne håndsrækning kan vi gøre endnu mere for vores målgruppe.

- Mange af vores besøgende hepper på AaB, så det er skønt at vide, at AaB også hepper på os. Vi tror på, at viljen viser vejen, og hos Ønskeland forsøger vi at skabe projekter og lejre, som hjælper sårbare børn og unge til et sundt, aktivt og godt liv, og vi ser disse værdier spejlet i AaB’s arbejde, siger Anne Madsen Tabor og tilføjer:

- Derfor er vi spændte og glade for det kommende samarbejde og kan slet ikke vente med at komme i gang. Helt konkret skal pengene bruges til vores kommende lejre for børn og unge og til at udvikle nye projekter i Ønskeland. Af hjertet tak til alle der har stemt på os.

Donationen til Ønskeland i Brovst vil blive opgjort og overrakt, når efterårets kampe er spillet, og du kan købe din billet til fredag aftens hjemmekamp mod FC Midtjylland her

Læs mere om Ønskeland her.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Facit for velgørenhedstrøjen 2018 opgøres ved årets udgang, og her går donationen denne gang til AaB Support Club.

Man kan allerede nu søge om at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019 – se ansøgningsskemaet her.

Tidligere AaB-spiller Jørgen Christensen er død

19. juli 2018 kl. 13:29 af Brian Andersen

Jørgen var en af de markante spillere i 1960’erne og opnåede 258 officielle kampe for AaB i perioden 1963-1970.

Jørgen Christensen deltog i pokalfinalerne i 1966, 1967 og 1970 og var dermed med til at vinde de to første pokaltitler til AaB i 1966 og 1970.

Jørgen Christensen var tilmed anfører for holdet i 1970 og var efter den aktive karriere en kort overgang medlem af spillerudvalget i AaB.

Herudover opnåede Jørgen Christensen 1 A-landskamp og 1 B-landskamp for Danmark.

Jørgen Christensen bisættes fra Lindholm Kirke i morgen fredag den 20. juli kl. 11.00.

Æret være Jørgen Christensens minde.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Nyt fanhalstørklæde til salg i AaB Fanshop

19. juli 2018 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Når Aalborg Portland Park i morgen slår dørene op til den nye Superligasæson ved sæsonens første hjemmekamp, vil der være et nyt halstørklæde på hylderne. Halstørklædet er designet og udvalgt af AaB's fans, og det koster 99 kr. Køb fanhalstørklædet i AaB Webshop her.

Tidligere i år var AaB's merchandise-fanpanel samlet, og udvalgte tre halstørklædekandidater, der skulle til afstemning om at blive AaB's nye fanhalstørklæde. AaB TV var med ved mødet, som du kan se mere om i tv-indslaget øverst.

Ved afstemingen på aabsport.dk vandt designet, som du ser ved siden af, og det sælges i morgen i AaB Fanshop i forbindelse med sæsonens første hjemmekamp mod FC Midtjylland. 

Til det opgør kan børn under 15 år i øvrigt komme ind til kampen for kun 10 kr. Køb dine billetter til kampen her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Midtjylland

18. juli 2018 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Kan du huske Filip Lesniaks mål i vores seneste hjemmekamp mod FC Midtjylland på Aalborg Portland Park? Eller husker du bedre Wessam Abou Alis første Superligascoring i samme kamp? Eller hvad med Kasper Risgårds hovedstødscoring efter oplæg fra Jakob Ahlmann i foråret 2014?

Hvis ikke, kan du få genopfrisket hukommelsen med tilbageblikket ovenfor, hvor der er samlet fem tidligere hjemmebanescoringer mod FC Midtjylland, der fredag kl. 19.00 igen gæster Aalborg Portland Park. 

Kampen er sæsonens første hjemmekamp, og børnebilletter til opgøret koster kun 10 kr. Køb dine billetter her. 

Desuden vil spillerne umiddelbart efter slutfløjt skrive autografer på uddelte autografkort langs banderne ved hver tribune på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed
'