AaB-talenter i kamp for ungdomslandshold

15. februar 2018 kl. 11:55 af Rasmus Estrup

AaB's Casper Gedsted Hansen var med fra start, da U/16-landsholdet onsdag spillede sin første kamp ved UEFA Development-turneringen i England. Det danske ungdomslandshold mødte England, og det blev hjemmeholdet, der tog en sejr på 2-0 over danskerne. 

Casper Gedsted Hansen startede på venstrekanten og var på banen indtil fem minutter før tid, hvor han blev skiftet ud. U/16-landsholdet spiller igen fredag eftermiddag mod Skotland. 

U/17-landsholdet, der har været til træningssamling de seneste par dage, spillede onsdag to testkampe mod ungdomshold fra Malmö F.F. og Helsingborg FC.

I første opgør mod Malmö F.F. var tre danskere i startopstillingen. Jeppe Pedersen var at finde på midtbanen, mens Thomas Albert Christiansen og Mathias Ross Jensen udgjorde det centrale forsvar. Sidstnævnte kom endda på tavlen to gange i den danske sejr på 3-2. 

Allerede i kampens fjerde minut bragte Mathias Ross Jensen Danmark foran 1-0. Efter en svensk udligning kunne AaB-forsvarsspilleren igen i anden halvleg bringe danskerne i front. Denne gang med 2-1. Svenskerne kom igen tilbage i kampen, men kort før tid scorede Danmark sejrsmålet til 3-2 ved Andreas Kirkeby. 

U/17-landsholdets opgør mod Helsingborg FC endte med en dansk sejr på 6-0. Her spillede Malthe Højholt hele kampen, mens Mikkel Kaufmann fik 60 minutters spilletid. 

Lukas Klitten udtaget til U/19-landskamp

14. februar 2018 kl. 16:20 af Brian Andersen

Opgøret spilles tirsdag den 27. februar i spanske Lloret de Mar.

I forvejen er Lukas Klitten noteret for ti U-landskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB Fanshop genåbner i dag

14. februar 2018 kl. 14:58

Efter en kort vinterpause er AaB Fanshop på Aalborg Portland Park igen åben hver onsdag fra kl. 15.00 - 20.00.

Her kan du købe alt i AaB-merchandise til store og små, herunder huer, halstørklæder, spillertrøjer m.m.

Så kig forbi fanshoppen og blive klædt på til forårets spændende kampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen.

Har du ikke mulighed for at handle i fanshoppen, kan du naturligvis fortsat købe dit AaB-merchandise her på aabsport.dk.

U/19 og U/17 sluttede med sejre i Göteborg

12. februar 2018 kl. 14:31 af Rasmus Estrup

U/19: Et nederlag og en sejr

AaB’s U/19-ligahold var i aktion fredag eftermiddag i indendørsarenaen Prioritet Serneke Arena, da nordjyderne mødte IFK Göteborg. Niveauet hos AaB-spillerne var ikke i top. Spillet blev for individuelt, og mod et stærkt spillende svensk mandskab endte det derfor med et AaB-nederlag på 3-0.

Heldigvis fik AaB rettet op på præstationen, da holdet søndag spillede mod norske Sarpsborg 08. Her hang holdet sammen, og spillet var niveauer over fredagens indsats. Med scoringer i første halvleg af Rasmus Prangsgaard og Mathias K. Andersen kunne AaB sikre sig en sejr på 2-1, selvom danskerne havde adskillige chancer til at vinde større.

- Det var godt, at præstationerne kom i den rækkefølge, de gjorde, for vi sluttede af med et bedre og mere sammenhængende udtryk, end vi præsterede i første kamp, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard, der generelt er tilfreds med weekendens tur.

- Det er altid spændende at møde hold, man ikke kender på forhånd. Derudover er det også godt for spillerne at vænne sig til det kedelige hotelliv, der for professionelle fodboldspillere er i forbindelse med udekampe, siger U/19-ligatræneren.

U/17: Uafgjort og storsejr

U/17-holdet startede ligeledes med en kamp mod IFK Göteborg i fredags. AaB fik prøvet alle spillere af i opgøret, der endte 2-2 efter AaB-scoringer af Mikkel Kaufmann og Andreas Fruergaard.

Søndagens modstander for AaB var svenske Halmstads BK, og her gik næsten alt op i en højere enhed for danskerne, der vandt 8-0 efter at have først 3-0 ved pausen. Mikkel Kaufmann scorede tre mål, Mads Serup nettede to gange og ellers kom Valdemar Bjerre, Malthe Hannesbo og Andreas Fruergaard på tavlen.

- Det var en meget udbytterig tur, og vi udviklede os meget fra fredag til søndag. Ikke mindst i vores presspil, som vi fandt huller i under fredagens kamp, men fik arbejdet på lørdag og udført ekstremt godt søndag, siger U/17-ligatræner David Olsen.

- Vi fik også alle vores spillere i kamp, hvilket har bragt os nærmere et øjebliksbillede på en idealopstilling, samt gjort det klart, hvem der banker på for en plads på holdet, siger David Olsen.

Afstemning til Hele Nordjyllands Håndsrækning i gang

12. februar 2018 kl. 08:56

AaB og Spar Nord Fonden donerer således to kroner pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park til et godt formål. Pengene bliver halvårligt doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland.  

Efter gårsdagens afsløring af de tre udvalgte kandidater til forårets udgave af Hele Nordjyllands Håndsrækning, er afstemningen for at finde den endelige modtager nu i gang og vil køre til og med fredag 16. februar.

Kandidaterne til foråret 2018
De tre kandidater til Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018 er: 

Café Parasollen

Café Parasollen er et alkoholfrit være- og spisested, der giver tilbud om omsorg, samvær, samtaler på forskellige niveauer, hjælp til selvhjælp, billig og god mad, kreditorordninger på mad, bad og tøjvask samt mulighed for andet rent tøj.

Medarbejderne er både lønnede og frivillige der varetager de pædagogiske opgaver, samt driften af køkkenet og restauranten.

Målgruppen er primært:

- Hjemløse og udstødte

- Nuværende og tidligere misbrugere

- Pårørende til personer med misbrugsproblemer

- Sindslidende og udviklingshæmmede

- Personer med ensomhedsproblemer

 

Modtager Café Parasollen Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018 skal midlerne bruges til renovering af faciliteterne, samt nye køkkenmaskiner.

 

Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg

Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg er en stor forening med tilbud til børn, unge og voksne. Faktisk er foreningen Danmarks største idrætsforening for handicappede med hele 450 medlemmer, samt 20 forskellige tilbud til medlemmerne.

Foreningen har i 2017 startet en Kidz-gruppe med aktiviteter for børn og unge fra ca. 5 år, der ikke kan passe ind i ”det almindelige foreningsliv”.

Modtager IH Aalborg Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018, vil midlerne gå til Kidz-gruppen, der ofte har brug for ekstra støtte. Ligeledes ønsker man at at arrangere ture og oplevelser for denne gruppe på lige fod med andre unge i foreningslivet.

 

Foreningen Grønlandske Børn

Foreningen Grønlandske Børn er en politisk uafhængig NGO, der arbejder for at sikre, at alle grønlandske børn og unge bosiddende i enten Grønland eller Danmark, får en tryg barndom som grundlag for et godt voksenliv.

Foreningen Grønlandske Børn har eksisteret siden 1924 og har Hendes Majestæt dronning Margrethe 2. som protektor. Aalborg er den by i både Grønland og Danmark, hvor foreningen har flest aktiviteter.

Alligevel kan man ikke pt. give et tilbud til alle de grønlandske børn i Aalborg, der har brug for en ekstra hånd til at få et godt og værdigt liv i Danmark.

Modtager foreningen Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018 er det et stort ønske at lave en sommercamp i Grønland for en gruppe af grønlandske

børn, der er anbragt i danske plejefamilier her i Nordjylland og har haft en meget vanskelig opvækst med et særligt behov for at kende til deres grønlandske baggrund.

Tags på denne nyhed
'