Ti AaB'ere på ungdomslandshold

14. december 2018 kl. 14:40 af Rasmus Estrup

AaB er velrepræsenteret på de danske ungdomslandshold. Til landsholdssamlingerne i januar er hele 10 AaB-spillere indkaldt til diverse landshold. 

På U/21-landsholdet er AaB-trekløveret Oliver Abildgaard, Magnus Christensen og Rasmus Thellufsen udtaget til to venskabskampe i Mexico i januar. Træningslejren med U/21-landsholdet varer fra 11. til 20. januar, og undervejs spiller Danmark mod Mexico både 16. januar og 18. januar. 

Inden turen har Oliver Abildgaard spillet syv U/21-landskampe og scoret et mål, Magnus Christensen har spillet fire U/21-landskampe og scoret en enkelt gang og Rasmus Thellufsen har én U/21-landskamp med i bagagen til Mexico. 

På U/19-landsholdet er hele seks AaB-spillere med i landsholdstruppen, der rejser til Cypern fra 11. januar til 18. januar. Anders Bærtelsen (9 kampe), Lukas Klitten (11), Mathias Ross (4), Oliver Klitten (7), Mikkel Kaufmann (4) og Jeppe Pedersen er således med i flyet, der sætter kurs mod Cypern til januar.

Kun Jeppe Pedersen har sin debut på U/19-landsholdet til gode, og han har tre muligheder for at få den til januar. Danmark spiller mod Israel 13. januar og Cypern både 15. januar og 17. januar. 

Som vi også skrev i går, er Christoffer Ravn Jensen udtaget til U/16-landsholdets træningslejr til Cypern i januar. Dermed er der i alt 10 AaB-spillere på de danske ungdomslandshold. 

AaB TV: Tilbageblik på OB-AaB

14. december 2018 kl. 14:13 af Rasmus Estrup

I aften kl. 19.00 spiller AaB årets sidste kamp på udebane mod OB. Op til kampen har AaB TV samlet 12 af AaB's tidligere scoringer på udebane mod fynboerne. 

I tilbageblikket finder du blandt andet en scoring af Lucas Andersen, et frisparksmål af Kasper Risgård og et frækt chip fra Patrick Kristensen. 

Se målene i tilbageblikket øverst. 

Tags på denne nyhed

Onsdag er sidste frist for julegaver

14. december 2018 kl. 08:21

Har du endnu ikke bestilt dine julegaver på AaB's webshop, så er onsdag 19. december kl. 12.00 sidste frist for at gøre dette, såfremt du gerne vil modtage din ordre inden 24. december.

Ordrer der indløber efter dette tidspunkt vil naturligvis også blive afsendt hurtigst muligt, men det kan ikke længere garanteres, at disse når frem inden jul.

Tags på denne nyhed

AaB slutter året i Odense

13. december 2018 kl. 16:32 af Brian Andersen

OB har efter en pointmæssig tøvende indledning på sæsonen spillet sig op på Superligaens fjerdeplads – to point foran AaB.

Til gengæld har AaB blot tabt en enkelt af sæsonens foreløbige ti udekampe, og en opfølgning på den seneste gevinst i Esbjerg er naturligvis målsætningen i morgen aften.

- Set over de seneste par måneder møder vi et særdeles formstærkt OB-hold, og den del har vi selvfølgelig respekt for, siger AaB-cheftræner Jacob Friis.

- Vores fokus er dog på vores egen præstation, og her har vi i ugen fortsat arbejdet med at blive mere angrebsivrige, hvilket allerede har udmøntet sig i mange skabte chancer og seks scoringer i vores to seneste kampe, konstaterer Jacob Friis.

- Samtidig arbejder vi med, at vi med fremadrettet forsvarsspil også gerne vil tage initiativet, når vi ikke er på bolden, så vi blandt andet ikke kommer til at stå så lavt, som vi gjorde med vores ti mand i anden halvleg af kampen i søndags mod AC Horsens.

- OB har et rigtig fint hold, men omvendt har vi også kvaliteterne, som med en sammenhængende og aggressiv indsats kan skaffe tre point, bedyrer Jacob Friis, der efter torsdagens træningspas har udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 24 Mathias Ross, 27 Oliver Abildgaard, 30 Wessam Abou Ali, 32 Kasper Pedersen samt U/19 Ligaspillerne Lukas Klitten, Oliver Klitten og Anders Bærtelsen.

Jakob Ahlmann og Jores Okore har karantæne, mens Jakob Blåbjerg, Kristoffer Pallesen, Frederik Børsting, Bardhec Bytyqi og Marco Ramkilde ligeledes alle er ukampdygtige.

Tags på denne nyhed

AaB-talent skal på træningslejr med U/16-landsholdet

13. december 2018 kl. 13:18 af Rasmus Estrup

Fra 11. januar til 18. januar skal Christoffer Ravn Jensen fra AaB Talent til Cypern med det danske U/16-landshold. På træningslejren venter to kampe mod det cypriotiske ungdomslandshold. 

Første kamp spilles 15. januar, og 17. januar følger endnu et opgør mod Cypern. 

Christoffer Ravn Jensen har indtil videre spillet fire ungdomslandskampe for Danmark. 

Tags på denne nyhed
'