Safranko udlejes til Dundee United F.C.

10. august 2018 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

Den 23-årige angriber, der sidste år skrev en fireårig kontrakt med AaB, skal resten af denne sæson tørne ud for Dundee United F.C., hvor han genforenes med sin tidligere træner, László Csaba.

Dundee United F.C. spiller i den næstbedste skotske række, Scottish Championship, men klubben har en rig historie med blandt andet et skotsk mesterskab i 1983 og en finaleplads i UEFA Cuppen i 1987. 

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler: 

- Indtil videre har Pavols tid i AaB ikke været den succes, som vi havde håbet på, men han har altid arbejdet 100 procent professionelt, og vi har stor tiltro til, at Pavol kan genvinde sin selvtillid og blive den målscorer, han har potentialet til at blive.

- Derfor har vi i fællesskab besluttet, at han i resten af sæsonen skal prøve kræfter i Dundee United F.C., der er et godt match for Pavol. Det er en stor skotsk klub, der skal forsøge at rykke op i Premiership igen, siger Allan Gaarde. 

Pavol Safranko skal hos Dundee United F.C. spille under manager László Csaba, som i 2016/17-sæsonen var Pavol Safrankos træner i FC DAC 1904 Dunajská Streda. 

- Jeg har ikke spillet så meget, som jeg gerne ville i AaB. Jeg har brug for spilletid, og i Dundee United F.C. kender manageren mig og mine kvaliteter, siger Pavol Safranko.

- Forhåbentlig bliver denne sæson rig på spilletid, mål og selvtillid, så jeg kan vende tilbage til AaB i en forbedret udgave om et år, udtaler den 23-årige slovakiske angriber.  

Pavol Safranko har hidtil opnået 33 kampe og scoret tre mål for AaB. Hans kontrakt med Hele Nordjyllands Hold fortsætter indtil 30. juni 2021.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Philipp Ochs - tysk AaB-angriber

9. august 2018 kl. 17:02 af Rasmus Estrup

På Hornevej i dag var der en ny angriber med til træningen. Den 21-årige ungdomslandsholdspiller fra Tyskland, Philipp Ochs, har nemlig lavet en lejeaftale med AaB for resten af denne sæson. 

Philipp Ochs, der får trøje nummer 11, har spillet 56 ungdomslandskampe i Tyskland og scoret 23 mål. Han han netop forlænget sin kontrakt med den tyske storklub TSG 1899 Hoffenheim. 

AaB TV var med, da underskriften blev sat og fulgte spilleren under sin første træning med Hele Nordjyllands Hold. Se indslaget i videoen ovenfor. 

Tags på denne nyhed

AaB lejer tysk U/21-landsholdsspiller

9. august 2018 kl. 10:00 af Brian Andersen

Philipp Ochs er angriber og har i 56 ungdomslandskampe for Tyskland scoret 23 mål.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Philipp Ochs har netop forlænget sin kontrakt med Hoffenheim, og i den forbindelse aftalte parterne, at et lejemål kunne være hensigtsmæssigt, hvilket har bragt os på banen.

- Philipp har altid været målscorer, og vi ser ham primært som angriber, men han kan også dække andre offensive positioner. På ungdomsniveau har han stor erfaring internationalt for en kæmpe fodboldnation med et af Europas allerbedste talentmiljøer, konstaterer Allan Gaarde.

- Det glæder os derfor, at vi har kunnet tiltrække Philipp, og vi har en klar forventning om, at han vil styrke vores hold rent offensivt – ikke mindst i afslutningsfasen, lyder det fra Allan Gaarde.

21-årige Philipp Ochs, der foreløbig er noteret for 26 officielle kampe for TSG 1899 Hoffenheim, ser frem til sit ophold i AaB:

- Jeg er glad for at være her, og det har betydet meget, at jeg har kunnet mærke, at klubben virkelig ønskede, at jeg skulle komme hertil.  

- Samtidig har jeg nu set, at klubben har fantastiske forhold til træningen i dagligdagen, og nu gælder det for mig om hurtigst muligt at falde til, så jeg både kan bidrage til holdet og fortsætte min personlige udvikling, siger Philipp Ochs.

Philipp Ochs vil i AaB bære trøjenummer 11 og har første træningsdag på Hornevej i dag. Ochs kan debutere for AaB, når FC Nordsjælland gæster Aalborg Portland Park søndag eftermiddag. Køb i forsalg din billet til kampen her.

Tags på denne nyhed

AaB-FC Nordsjælland kampinformation

9. august 2018 kl. 08:02 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 5

Spilledato: Søndag 12. august 2018

Kick-off: Kl. 14.00

Dørene åbner kl. 13.00

Dommer: Jakob Kehlet

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 13.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra FC Nordsjælland 

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Sejr giver gratis Sundae-is på McDonalds 

Vinder AaB på søndag giver alle McDonalds-restauranter i Nordjylland en gratis Sundae-is, hvis man ved disken kan fremvise sin billet fra kampen. 

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Som i den forgangne sæson vil der fortsat blive solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park bliver solgt frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBFCN – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

 

God kamp!

 

Tags på denne nyhed

Få dit navn på din egen faste plads

8. august 2018 kl. 08:45

Har du sikret dig et sæsonkort eller et sæsonkortabonnement inden hjemmekampen mod FC Nordsjælland d. 12. august, har du også sikret dig et navneskilt på din egen faste plads. Det betyder, at du til hjemmekampen mod Esbjerg fB d. 27. august, vil kunne se dit navn på dit sæde. Hvis du endnu ikke har sikret dig en fast plads, kan du gør det her.

Køber du først sæsonkort efter hjemmekampen mod FC Nordsjælland, vil du først få dit navn på din egen faste plads næste sommer.

Hvis du har flere sæsonkort i samme navn, kan du via billetsiden opdatere dine oplysninger. På den måde er du sikker på, at det netop er dit navn, som står på dit sæde. Opdater dine oplysninger her.

Som sæsonkortholdere får du blandt andet også gratis adgang til kampe i DBU Pokalen, rabat i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod. Læs mere om fordelene her.  

Har du spørgsmål til sæsonkort, kan du kontakte os på billet@aab-as.dk eller på telefon +45 96 35 59 00 – tast 1.

Tags på denne nyhed
'