Også tre AaB'ere på U/18-landsholdet

23. august 2018 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

I tirsdags blev tre AaB-talenter fra U/19-ligaholdet udtaget til U/19-landsholdet. Nu er tre øvrige AaB-talenter fra U/19-ligatruppen blevet udtaget til U/18-landsholdet. 

Angriber Mikkel Kaufmann (foto), forsvarsspiller Thomas Albert Christiansen og midtbanespiller Jeppe Pedersen har alle mulighed for at få U/18-landsholdsdebut, når Danmarks spiller venskabskampe mod Israel i Tel Aviv 4. september og 6. september. 

Selvom de tre spillere fortsat har deres første U/18-landskamp til gode, har de hver især tidligere optrådt på yngre ungdomslandshold. Jeppe Pedersen har således 22 ungdomslandskampe og to mål bag sig, Thomas Albert Christiansen har optrådt 20 gange på ungdomslandsholdene og Mikkel Kaufmann står noteret for seks optrædener i landsholdsdragten. 

AaB’s halvårsregnskab følger forventningerne

22. august 2018 kl. 14:41 af Brian Andersen

Resultatet før skat for AaB viser i perioden et underskud på 13,6 mio. kr. mod et overskud på 24,3 mio. kr. for samme periode i 2017.
Resultat af transferaktiviteter viser i første halvår et underskud på i alt 5,7 mio. kr., som kan henføres til afskrivninger på kontraktrettigheder. Resultatet af transferaktiviteterne for samme periode sidste år var et overskud på 38,6 mio. kr. blandt andet efter salget af Christian Bassogog og Joakim Mæhle.

AaB’s egenkapital udgør 98,8 mio. kr. pr. 30. juni 2018.

Resultatet for første halvår 2018 er inden for forventningerne i forhold til AaB’s strategi, der indebærer en geninvestering af overskuddet fra tidligere transferaktiviteter.

Der har i første halvår 2018 været en faldende tendens i tilskuertallet i dansk fodbold, hvilket ligeledes har gjort sig gældende for AaB med en negativ effekt på resultatet til følge.

Resultatforventningerne for regnskabsåret 2018 fastholdes, og der forventes således fortsat et underskud før skat på mellem 18 og 28 mio. kr. Heri er indeholdt yderligere strategiske investeringer i både kommerciel udvikling, faciliteter og spillere som følge af tidligere realiseret overskud. Investeringer der vil fortsætte i 2019.

Der er i resultatforventningen ikke indeholdt transferindtægter.

- I princippet er et underskud ikke tilfredsstillende, men som vi tidligere har meldt ud, så har vi på baggrund af vores indtjening i 2016 og 2017 foretaget såvel sportslige som strategiske investeringer, der skal være med til samlet at styrke os som klub, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, der tiltrådte 1. august.

- Jeg er glad for at have påbegyndt arbejdet, der også vil indeholde en strategiproces, hvor vores fokus vil være i samlet flok at højne oplevelsen for tilskuere og fans og højne værdien for vores sponsorer, så vi kan fortsætte med et bæredygtigt AaB og derigennem opfylde vores sportslige målsætninger, siger Thomas Bælum. 

AaB er efter seks spillerunder af indeværende Superligasæson placeret på en andenplads. Senest blev der i kampen mod AC Horsens benyttet 11 spillere ud af 14, som har spillet ungdomsfodbold i AaB. 

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag. 

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed

Mød AaB på Nytorv i dag og få billetter til mandag

22. august 2018 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

I eftermiddag fra kl. 14.00 til 18.00 har AaB en stand på Nytorv i Aalborg i nærheden af Spar Nord. Theodor kommer og der vil være aktiviteter for børn, samt mulighed for løbende at møde fire AaB-spillere og få billetter til AaB-Esbjerg fB på mandag.  

Der er blandt andet en photobooth, hvor man ved at poste et billede på Facebook kan få billet til opgøret mellem AaB og Esbjerg fB på Aalborg Portland Park 27. august. 

Fra kl. 15.00 til 17.00 er der mulighed for få selfies og autografer af fire AaB-spillere. Fra kl. 15.00 til kl. 16.00 er Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting på plads, og fra kl. 16.00 til kl. 17.00 står angriberne Philipp Ochs og Wessam Abou Ali klar. 

Så kig endelig forbi AaB's event på Nytorv i Aalborg på i dag mellem 14.00 og 18.00. 

Tags på denne nyhed

Tre AaB-talenter på U/19-landsholdet

21. august 2018 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

Når det danske U/19-landshold drager til Sverige for at spille en miniturnering fra 3. september til 11. september, bliver det med tre AaB-talenter i truppen. Lukas Klitten, Anders Bærtelsen og Mathias Ross Jensen (foto) er nemlig netop blevet udtaget til turneringen. 

Mens Lukas Klitten fire gange tidligere har optrådt på U/19-landsholdet og Anders Bærtelsen har to U/19-landsholdsoptrædener med sig, er der mulighed for U/19-landsholdsdebut for Mathias Ross Jensen. Sidstnævnte har spillet 11 U/17-landskampe og er stadig ung nok til at optræde på U/18-landsholdet, men er altså for første gang med i U/19-landsholdstruppen. 

U/19-landsholdet spiller 7. september mod Norge. 10. september møder Danmark så enten Sverige eller Østrig afhængig af resultatet i første kamp. 

Anders Bærtelsen har i alt spillet 21 ungdomslandskampe og scoret ét mål, mens Lukas Klitten har scoret et mål i sine i alt 14 ungdomslandskampe. Mathias Ross Jensen har fortsat sin første scoring i landsholdsdragten til gode. 

AaB TV: Sammendrag af AC Horsens-AaB

21. august 2018 kl. 08:32 af Rasmus Estrup

AaB og AC Horsens spillede 0-0 i går på CASA ARena Horsens. Et resultat der betyder, at AaB indtager en delt førsteplads med FC København. 

Undervejs i opgøret havde AaB stor kontrol på kampen, og tidligt havde Wessam Abou Ali et giftigt langskud, som dykkede lige over mål. 

Senere i værste halvleg tvang Rasmus Thellufsen efter oplæg fra Wessam Abou Ali en stor redning ud af Matej Delac i AC Horsens' mål. 

For AC Horsens fik Mikkel Qvist i løbet af kampen et par muligheder, men sigtekornet var ikke indstillet rigtigt. 

Mod slutningen pressede AaB på for et sejrsmål, men det udeblev og kampe endte uden mål. 

Opgørets forskellige muligheder kan du se i det fyldige sammendrag ovenfor. 

Tags på denne nyhed
'