Lyngø udlejes til Jammerbugt FC

3. august 2018 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Midterforsvaren kom til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM som 12-årig, og efter ungdomsophold i Aabybro I.F., Jetsmark I.F. og Vejle Boldklub kom han tilbage til AaB som U/17-spiller.

Siden sommeren 2017 har den 20-årige midterforsvarer været en del af AaB’s Superligatrup.

-   Vi har været rigtig glade for at have Nikolaj Lyngø i truppen, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, udtaler sportsdirektør Allan Gaarde. 

-   Desværre havde han ikke udsigt til meget spilletid her, så nu får han mulighed for at spille en masse i Jammerbugt FC, og vi ved af erfaring, at det er en god klub at udvikle sig i, siger Allan Gaarde. 

Nikolaj Lyngø fik i maj Superligadebut for AaB i en udekamp mod AC Horsens. 

-   Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg fik min debut i Superligaen. AaB er den klub, jeg har været i det meste af min ungdom, så jeg er stolt over, at jeg opnåede at få debut, siger Nikolaj Lyngø. 

-   Nu glæder jeg mig til at få mere spilletid på et godt 2. divisionshold, hvor jeg forhåbentlig kan udvikle mig yderligere. Jeg har også tidligere spillet deroppe (i Jetsmark I.F., red), så jeg kender mange i og omkring klubben, udtaler den 20-årige forsvarsspiller.

Nikolaj Lyngø opnåede én officiel kamp for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Thomas Bælum - ny administrerende direktør

2. august 2018 kl. 12:10 af Rasmus Estrup

Thomas Bælum havde i går første dag som administrerende direktør. AaB TV har fulgt den tidligere midterforsvarer, der har 182 AaB-kampe i bagagen, tæt det seneste døgn. 

I indslaget ovenfor fra AaB TV kan du komme tættere på den nye mand bag roret og høre om hans professionelle baggrund og hans ambitioner med Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

Tidligere AaB-spiller Jørgen Christensen er død

19. juli 2018 kl. 13:29 af Brian Andersen

Jørgen var en af de markante spillere i 1960’erne og opnåede 258 officielle kampe for AaB i perioden 1963-1970.

Jørgen Christensen deltog i pokalfinalerne i 1966, 1967 og 1970 og var dermed med til at vinde de to første pokaltitler til AaB i 1966 og 1970.

Jørgen Christensen var tilmed anfører for holdet i 1970 og var efter den aktive karriere en kort overgang medlem af spillerudvalget i AaB.

Herudover opnåede Jørgen Christensen 1 A-landskamp og 1 B-landskamp for Danmark.

Jørgen Christensen bisættes fra Lindholm Kirke i morgen fredag den 20. juli kl. 11.00.

Æret være Jørgen Christensens minde.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Nyt fanhalstørklæde til salg i AaB Fanshop

19. juli 2018 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Når Aalborg Portland Park i morgen slår dørene op til den nye Superligasæson ved sæsonens første hjemmekamp, vil der være et nyt halstørklæde på hylderne. Halstørklædet er designet og udvalgt af AaB's fans, og det koster 99 kr. Køb fanhalstørklædet i AaB Webshop her.

Tidligere i år var AaB's merchandise-fanpanel samlet, og udvalgte tre halstørklædekandidater, der skulle til afstemning om at blive AaB's nye fanhalstørklæde. AaB TV var med ved mødet, som du kan se mere om i tv-indslaget øverst.

Ved afstemingen på aabsport.dk vandt designet, som du ser ved siden af, og det sælges i morgen i AaB Fanshop i forbindelse med sæsonens første hjemmekamp mod FC Midtjylland. 

Til det opgør kan børn under 15 år i øvrigt komme ind til kampen for kun 10 kr. Køb dine billetter til kampen her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Midtjylland

18. juli 2018 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Kan du huske Filip Lesniaks mål i vores seneste hjemmekamp mod FC Midtjylland på Aalborg Portland Park? Eller husker du bedre Wessam Abou Alis første Superligascoring i samme kamp? Eller hvad med Kasper Risgårds hovedstødscoring efter oplæg fra Jakob Ahlmann i foråret 2014?

Hvis ikke, kan du få genopfrisket hukommelsen med tilbageblikket ovenfor, hvor der er samlet fem tidligere hjemmebanescoringer mod FC Midtjylland, der fredag kl. 19.00 igen gæster Aalborg Portland Park. 

Kampen er sæsonens første hjemmekamp, og børnebilletter til opgøret koster kun 10 kr. Køb dine billetter her. 

Desuden vil spillerne umiddelbart efter slutfløjt skrive autografer på uddelte autografkort langs banderne ved hver tribune på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed