Flot Flores-mål sendte Peru på sejrskurs

1. september 2017 kl. 07:20 af Rasmus Estrup

Et indlæg bliver slået ind fra højre. Det bolivianske forsvar forsøger i to omgange at cleare bolde, men lige uden for feltet fanger Edison Flores den. Med førsteberøringen lægger bolden bag om støttebenet og til rette for sit venstreben. I samme moment sparker han læderet helt op i krogen via undersiden af overliggeren.

Sådan så det ud i kampens 55. minut, da Edison Flores bragte Peru foran 1-0 mod Bolivia i VM-kvalifikationskampen natten til fredag. 

Kort efter kom Peru også på 2-0, inden Bolivia 18 minutter før tid scorede kampens sidste mål med deres reducering til 2-1. 

Dermed var Edison Flores med til at sikre Peru sejren, som betyder, at landsholdet nu ligger på sjettepladsen i VM-kvalifikationen. To point fra både femtepladsen, der sikrer playoff-kampe, og fjerdepladsen, der sikrer direkte kvalifikation til VM. 

Edison Flores, der spillede hele kampen for sit hjemland, har nu scoret syv gange i sine 20 optrædener for Perus landshold.

Perus næste kamp spilles tirsdag aften kl. 23.00 dansk tid, når holdet på udebane møder Ecuador. 

Tags på denne nyhed

Pohl debuterede i U/21-sejr over Færøerne

31. august 2017 kl. 19:15 af Rasmus Estrup

Det danske U/21-landshold kom godt fra land i EM-kvalifikationen. Danmarks første kamp bød nemlig på en udesejr over Færøerne på 3-0 i en kamp, hvor Jannik Pohl blev skiftet ind til sin debut. 

Marcus Ingvartsen bragte Danmark på sejrskurs efter 13 minutter, mens Rasmus Nissen Kristensen og Martin Jensen øgede Danmarks føring i anden halvleg. 

Rasmus Thellufsen og Jannik Pohl sad på bænken fra start, og mens førstnævnte så til fra bænken under hele kampen, blev Jannik Pohl skiftet ind et lille kvarter før tid. 

Det var Jannik Pohls debut på U/21-landsholdet, og han er nu oppe på 30 officielle ungdomskampe for Danmark. 

Magnus Christensen, der så kampen fra tribunen, og Rasmus Thellufsen har begge mulighed for at få deres U/21-landsholdsdebut på tirsdag, når Danmark på Aalborg Portland Park tager imod Litauen i det andet opgør i EM-kvalifikationen. Litauen og Danmark deler i skrivende stund førstepladsen i EM-kvalifikationspuljen, da begge hold har besejret Færøerne med 3-0. 

Det er kl. 18.00 på tirsdag, at U/21-landsholdet spiller på Aalborg Portland Park. Der er fri adgang for alle interesserede. 

Tags på denne nyhed

AaB'er udtaget til U/16-landsholdet

31. august 2017 kl. 15:33 af Rasmus Estrup

U/16-landsholdet skal mødes til en træningssamling i Tilst 12. og 13. september, og der er et AaB-talent med i truppen. Mads Serup er således udtaget til landsholdssamlingen.

Det er tredje gang, at Mads Serup skal mødes med U/16-landsholdet. Første gang var i juni, hvor spilleren klarede sig videre til bruttotruppen, der siden mødtes i august, og nu er han altså med i truppen sammen med 24 andre danske talenter, når landsholdet samles til træning i midten af september. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Tamati Williams

31. august 2017 kl. 13:43 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB skriver kort kontrakt med rutineret målmand

31. august 2017 kl. 11:31 af Brian Andersen

33-årige Tamati Williams opnåede 45 officielle kampe for den hollandske klub, ligesom spilleren også er noteret for en enkelt A-landskamp for sit hjemland New Zealand.

Tamati Williams har ligeledes hollandsk pas og er derfor spillebrettiget med det samme for AaB.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Michael Lansings rygskade og salget af Nicolai Larsen har betydet, at vi inden for relativ kort tid har skulle finde en kvalificeret back up til Jacob Rinne, og det er heldigvis faldet på plads med aftalen med Tamati Williams.

- Tamati er bevidst om, at han først og fremmest er tilknyttet som reserve, men han er også selv meget målrettet omkring med professionalisme og sin rutine at bidrage positivt til vores træningsmiljø, siger Allan Gaarde, der i samme åndedrag erklærer transfervinduet lukket for AaB’s vedkommende:

- Med mindre der sker noget meget overraskende i de kommede timer, så er vi der, hvor vi skal være. Vi er lykkedes med at tiltrække en række førsteprioriteter i alle tre kæder, og vi mener alt i alt, at vores trup er blevet styrket og fremstår absolut konkurrencedygtig.

AaB har i dette transfervindue tilknyttet Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Filip Lesniak, Pavol Safranko, Yann Rolim, Michael Lansing og Tamati Williams, ligesom U/19-spillerne Marco Ramkilde, Nikolaj Lyngø og Mathias Andersen er rykket op i Superligatruppen.

Næste opgave for AaB er opgøret i DBU Pokalen på udebane mod Viborg F.F. torsdag den 7. september.

Tags på denne nyhed