-
25. februar kl. 14:00
1 : 1
18. februar
3 : 2
10. februar
2 : 0
3. februar
2 : 1
31. januar
2 : 3
26. januar

AaB kan møde Middelfart i DBU Pokalen

4. september 2017 kl. 12:24 af Brian Andersen

Vinderen af torsdag aftens duel mellem Viborg F.F. og AaB skal i 3. runde af DBU Pokalen møde Middelfart Boldklub fra 2. division på udebane.

Samlet ser 3. runde af DBU Pokalen således ud:

Middelfart Boldklub-Viborg F.F./AaB
FC Fredericia-AGF
Fredensborg/HIK-Kjellerup I.F./Silkeborg I.F.
Fremad Amager-OB
Greve-FC Midtjylland
Hedensted-Lyngby Boldklub
Holbæk-AC Horsens
Hvidovre I.F.-Husum/FC Helsingør
Ledøje Smørum-Brøndby I.F.
Næstved Boldklub-HB Køge
Otterup-Randers FC
Skive I.K.-FC København
Slagelse-Hobro I.K.
VB 68-Jammerbugt FC
Vejgaard Boldspilklub-FC Nordsjælland
Vendsyssel F.F./Brabrand-SønderjyskE

3. runde afvikles 19., 20. eller 21. september alternativt 26., 27. eller 28. september.

AaB’s spændende opgør mod Viborg F.F. afvikles førstkommende torsdag kl. 19.30 på Energi Viborg Arena.

Tags på denne nyhed

Mere Alka Superliga om søndagen

4. september 2017 kl. 10:34 af Brian Andersen

Når Alka Superliga programmet for resten af 2017 offentliggøres senere i denne uge, så er det med ændringer i spilletidspunkterne. Fremover spilles der fast fire kampe om søndagen.

Den nye struktur, der blev indført i 2016/2017-sæsonen, gav en ekstra Alka Superliga-kamp pr. runde og dermed et ekstra spilletidspunkt. Efter at have kørt med to fredagskampe, en lørdagskamp, tre søndagskampe og en mandagskamp i den seneste sæson har klubberne evalueret på tidspunkterne.

Udover analyse af bl.a. tilskuertal er der lyttet til fans og fodboldinteresserede, og det er nu endt med, at den ene fredagskamp flyttes til søndag. Der vil være fire kampe søndag, og spilletidspunkterne vil (med de undtagelser andre nødvendige hensyn forårsager) fremover ser således ud:

Fredag kl. 19.00,
Lørdag kl. 16.00,
Søndag kl. 12.00, 14.00, 16.00 & 18.00,
Mandag kl. 19.00

- Den samlede vurdering er, at en kamp mere søndag er en fordel. Fans og fodboldinteresserede har efterspurgt det – og samtidig har der også været et ønske om at ændre fredagstidspunktet, hvor klubber har ment, at kl. 18 var for tidligt, mens 20.15 var for sent. Vi glæder os over, at søndag nu endnu tydeligere bliver primær dag for Alka Superligaen, og jeg vil gerne sende en stor tak til TV, som har taget positivt imod ændringen, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Der vil ligesom tidligere stadig være runder med alternative spilletidspunkter. Det er blandt andet på grund af landsholdsterminer, danske klubbers deltagelse i europæiske turneringer og så selvfølgelig sportslige hensyn i forbindelse med afvikling af slutspillet.

AaB’s næste opgave i Alka Superligaen er hjemme på Aalborg Portland Park mandag den 11. september kl. 19.00 mod Silkeborg I.F. Køb i forsalg din billet her.

Tags på denne nyhed

Hele Nordjyllands Hold kommer til Nibe

3. september 2017 kl. 09:15 af Martin Stigaard Skammelsen

Mandag eftermiddag kan du møde Hele Nordjyllands Hold, når AaB’s spillere træner hos samarbejdsklubben Nibe Boldklub. Se spillerne træne, få autografer og meget mere.

Der er naturligvis gratis adgang for alle interesserede på mandag 4. september, når hele AaB's Alka Superligatrup besøger samarbejdsklubben Nibe Boldklub for at træne og efterfølgende skrive autografer og uddele de populære goodiebags til de fremmødte børn. 

Programmet for søndag ser således ud:

Kl. 14.30: Alka Superliga-truppen træner på banerne ved Nibe Boldklub, Hobrovej 38, 9240 Nibe

Kl. 16.30: Autografskrivning og uddeling af AaB goodie-bags.

Kl. 17.15: Tak for i dag og på gensyn på Aalborg Portland Park

AaB glæder sig til at se rigtig mange børn og voksne i Nibe på mandag.

Tags på denne nyhed

To AaB'ere startede i U/18-landsholdsnederlag

2. september 2017 kl. 08:02 af Rasmus Estrup

Lukas Klitten og Anders Bærtelsen var med i startopstillingen, da Danmarks U/18-landshold fredag tabte til Holland.

To AaB-talenter startede inde i forsvaret, da det danske U/18-landshold fredag spillede venskabskamp mod Holland i Nyborg. Lukas Klitten (nr. 15 på billedet) startede på venstre back, mens Anders Bærtelsen (nr. 4 på billedet) spillede i midterforsvaret. 

Danskerne kom bedst ud af starthullerne og kom foran 1-0 efter kun tre minutter. Men lige før pausen scorede gæsterne til både 1-1 og 2-1, som blev kampens slutresultat. 

For Anders Bærtelsen, der blev skiftet ud efter 62 minutter, var det hans debut på U/18-landsholdet, og han er nu oppe på 16 ungdomslandskampe. Efter 74 minutter blev Lukas Klitten skiftet ud, og han er nu oppe på to U/18-landskampe og fem ungdomslandskampe i alt. 

U/18-landsholdet spiller en ny venskabskamp mod Holland igen på mandag kl. 12.00. 

Flot Flores-mål sendte Peru på sejrskurs

1. september 2017 kl. 07:20 af Rasmus Estrup

Edison Flores scorede et fremragende mål, da Peru natten til fredag slog Bolivia i VM-kvalifikationen.

Et indlæg bliver slået ind fra højre. Det bolivianske forsvar forsøger i to omgange at cleare bolde, men lige uden for feltet fanger Edison Flores den. Med førsteberøringen lægger bolden bag om støttebenet og til rette for sit venstreben. I samme moment sparker han læderet helt op i krogen via undersiden af overliggeren.

Sådan så det ud i kampens 55. minut, da Edison Flores bragte Peru foran 1-0 mod Bolivia i VM-kvalifikationskampen natten til fredag. 

Kort efter kom Peru også på 2-0, inden Bolivia 18 minutter før tid scorede kampens sidste mål med deres reducering til 2-1. 

Dermed var Edison Flores med til at sikre Peru sejren, som betyder, at landsholdet nu ligger på sjettepladsen i VM-kvalifikationen. To point fra både femtepladsen, der sikrer playoff-kampe, og fjerdepladsen, der sikrer direkte kvalifikation til VM. 

Edison Flores, der spillede hele kampen for sit hjemland, har nu scoret syv gange i sine 20 optrædener for Perus landshold.

Perus næste kamp spilles tirsdag aften kl. 23.00 dansk tid, når holdet på udebane møder Ecuador. 

Se Edison Flores' mål her
Tags på denne nyhed