Vigtigt Peru-point i argentinsk heksekeddel

6. oktober 2017 kl. 08:23 af Brian Andersen

Som forventet kom peruvianerne under hårdt pres fra kampens indledning og tidens måske bedste spiller i verden Lionel Messi havde en god mulighed i det 14. minut.

Også Angel Di Maria fra Paris Saint-Germain forsøgte sig, men efterhånden fik Peru med en iøjnefaldende og som altid kløgtigt spillende Edison Flores flere og længere perioder i boldbesiddelse.

Faktisk blev der for en kort stund meget stille på et proppet La Bombonera, til daglig hjemmebane for Boca Juniors, da gæsternes Jefferson Farfan fra Lokomotiv Moskva efter 34 minutter fik en kæmpe mulighed, men bolden gik tæt forbi opstanderen.

Værterne svarede hurtigt igen med en signaturafslutning med venstrebenet fra Lionel Messi, mens den hjemmevante Boca Juniors-topscorer Dario Benedetto i halvlegens tillægstid headede over fra tæt hold.

Straks fra anden halvlegs indledning intensiverede Argentina presset, og øjeblikkeligt opstod der en dobbeltchance til først Dario Benedetto, hvis forsøg blev afværget af den storspillende Peru-keeper Pedro Gallese fra meicanske Veracruz, inden returbolden blev sendt på stolpen af Lionel Messi.

Kontinuerligt fulgte store argentinske tilbud til Alejandro Gomez fra Atalanta, Emiliano Rigoni fra Zenit Saint Petersborg og endnu engang Dario Benedetto, men ingen kunne passere Pedro Gallese.

I sin 22. A-landskamp for Peru havde Edison Flores og holdkammeraterne svært ved spillemæssigt at sætte noget sammen i anden halvleg, men der blev fightet forbilledligt, og den sidste trussel fra Argentina kom reelt i det 77. minut på et giftigt langskud fra FC Barcelonas Javier Mascherano.

I stedet var Peru i tillægstiden meget tæt på at stjæle alle tre point, da argentinernes målmand Sergio Romero fra Manchester United helt oppe i målhjørnet fik forhindret et fremragende frisparksdrøn fra Paolo Guerrero fra brasilianske Corinthians i at passere mållinjen.

Med nattens resultater er spændingen i den sydamerikanske VM-kvalifikationsgruppe nærmest uudholdelig med følgende stilling inden sidste spillerunde:

1. Brasilien 17 kampe 37 point +27 i målscore
2. Uruguay 17 28 +10
3. Chile 17 26 +2
4. Colombia 17 26 +2
5. Peru 17 25 +1
6. Argentina 17 25 +1
7. Paraguay 17 24 -5
8. Ecuador 17 20 -1
9. Bolivia 17 14 -20
10. Venezuela 17 9 -17

Fire hold kvalificerer sig direkte til næste sommers VM-slutrunde i Rusland, mens femtepladsen giver playoffkampe mod New Zealand.

Peru kan natten til onsdag hjemme i Lima sikre sig minimum en femteplads med en sejr i gyseren mod Colombia, hvorimod uafgjort sandsynligvis vil betyde et farvel til VM-drømmen.

Sådan mødes holdene i sidste spillerunde:
Peru-Colombia
Brasilien-Chile
Ecuador-Argentina
Uruguay-Bolivia
Paraguay-Venezuela

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde

5. oktober 2017 kl. 15:14

Derfor er alle samarbejdsklubber inviteret til møde om topcentrene på tirsdag 10. oktober kl. 18.30 på Aalborg Portland Park. 

Se nærmere i videoen ovenfor. 

Tags på denne nyhed

Dødsfald

5. oktober 2017 kl. 11:25 af Brian Andersen

Bjarne Lund Pedersen var en - måske den mest - alsidige sportsmand i Nordjylland i 1960'erne.

Han spillede flere end 100 kampe på AaB's førstehold og scorede flere end 50 mål. Desuden var han i en periode med på det legendariske crickethold, som vandt 14 danske mesterskaber i træk. Ligeledes spillede Bjarne flere end 50 førsteholdskampe for Aalborg Håndboldklub.

Bjarne deltog til det sidste i AaB's Venners komsammen sidste tirsdag i hver måned, og i en årrække var han medlem af AaB's tennisudvalg.

Bjarne Lund Pedersen bisættes lørdag den 7. oktober 2017 kl 11.00 fra Sdr. Kirkegårds kapel.

Æret være Bjarne Lund Pedersens minde.

Bestyrelsen af 1885

Tags på denne nyhed

Hvad er dit klareste AaB-minde? Kasper Risgård er ikke i tvivl

4. oktober 2017 kl. 08:33

I løbet af det kommende år vil der løbende blive lavet T-shirts i et stærkt begrænset antal, der hver især markerer en af de store kampe eller øjeblikke i AaB’s nyere historie.

Alle T-shirts vil blive sat til salg på selvsamme dato, som trøjerne markerer. Første T-shirt, der kommer på gaden, lanceres i dag 4. oktober for at markere 10-året for et af de største europæiske opgør på Aalborg Portland Park, da AaB med en forrygende opbakning fra tribunerne spillede 0-0 mod italienske Sampdoria og kvalificerede sig til gruppespillet i UEFA Cup’en.

I alt produceres der kun 30 T-shirts, der vil blive solgt efter først-til-mølle princippet. Når trøjerne er solgt, vil der ikke blive produceret nye.

 

Køb nu

Tags på denne nyhed

AaB-talent udtaget til U/16-landsholdet

3. oktober 2017 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Ungdomslandsholdet for spillere af årgang 2002 skal snart spille sine første to landskampe. Derfor er truppen til U/16-landsholdet blevet udtaget, og der er en AaB-spiller med i truppen. 

Casper Gedsted Hansen er således med i U/16-landstræner Søren Hermansens trup til de to kommende venskabskampe mod Schweiz. Kampene spilles 17. oktober og 19. oktober i henholdsvis Ringkøbing og Vildbjerg. 

Da dette U/16-landshold ikke tidligere har været i kamp, kan Casper Gedsted Hansen selvsagt få debut på ungdomslandsholdet. 

Tags på denne nyhed
'