Sejr til Bærtelsen og Klitten

12. november 2017 kl. 17:19 af Rasmus Estrup

Danmarks U/18-landshold vandt 3-2 over Ukraine i søndagens venskabskamp. AaB-talenterne Lukas Klitten (nr. 5) og Anders Bærtelsen (nr. 17) spillede hele kampen for Danmark. 

Danskerne kom bagud efter 10 minutter, men inden pausen havde Danmark nettet to gange og bragt sig foran 2-1. I anden halvleg udlignede Ukraine, inden Anders Bærtelsen var med til at sikre sejren. Sejrsmålet til 3-2 kom efter et hårdt, fladt indlæg fra Anders Bærtelsen, som Ukraines målmand fik sendt i eget net med små ti minutter igen. 

Anders Bærtelsen har nu spillet tre kampe for det danske U/18-landshold, mens Lukas Klitten har spillet fem U/18-landskampe. 

Nulløsning i New Zealand

11. november 2017 kl. 08:16 af Brian Andersen

Dysten i Wellington blev hermed Flores’ 24. A-landsholdsoptræden for Peru, og nu venter der en gyserforestilling, når der natten til torsdag dansk tid er returkamp i Lima.

En sejr sender Peru til VM for første gang siden 1982, hvorimod eksempelvis 1-1 eller 2-2 betyder avancement for New Zealand.

Tags på denne nyhed

Bytyqi indskiftet i ærgerligt albansk remis

10. november 2017 kl. 21:01 af Brian Andersen

Bytyqi blev indskiftet i opgørets tillægstid mod Nordirland, som netop – i 89. minut – havde udlignet til det for albanerne ærgerlige slutresultat 1-1.

Udfaldet betyder, at Nordirland på førstepladsen holder en afstand på fire point til Albanien på tredjepladsen i EM-kvalifikationsgruppen, hvor også Slovakiet inklusive Filip Lesniak befinder sig.

Slovakiet møder på onsdag gruppefavoritterne fra Spanien på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Flores og Williams kæmper om VM-plads

10. november 2017 kl. 14:08 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Klitten-assist i dansk comeback

10. november 2017 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Det danske U/18-landshold med Lukas Klitten (nr. 5) på venstre back spillede torsdag 2-2 på udebane mod Ukraine i den første af to venskabskampe. 

Danskerne fik den værste start på kampen og var bagud 2-0 efter ni minutter. Efter 39 minutter var Lukas Klitten dog med til at starte danskernes comeback. 

AaB-talentet stod for oplægget til den danske reducering, da han sendte et indlæg ind til Christian Tue, som scorede til 2-1. 

I overtiden sikrede en scoring af Victor Jensen danskerne uafgjort i kampen. 

Lukas Klitten spillede hele kampen og har nu optrådt fire gange for U/18-landsholdet.

Anders Bærtelsen, der også er med i landsholdstruppen, fik ikke spilletid onsdag. Han har mulighed for at komme i kamp på søndag, hvor Ukraine og Danmark igen mødes i en venskabskamp.

Tags på denne nyhed
'