-
18. februar kl. 18:00
3 : 2
10. februar
2 : 0
3. februar
2 : 1
31. januar
2 : 3
26. januar
1 : 3
20. januar

Nulløsning i New Zealand

11. november 2017 kl. 08:16 af Brian Andersen

Edison Flores spillede alle 90 minutter, da Perus første VM-playoffopgør mod New Zealand natten til lørdag dansk tid sluttede uden scoringer.

Dysten i Wellington blev hermed Flores’ 24. A-landsholdsoptræden for Peru, og nu venter der en gyserforestilling, når der natten til torsdag dansk tid er returkamp i Lima.

En sejr sender Peru til VM for første gang siden 1982, hvorimod eksempelvis 1-1 eller 2-2 betyder avancement for New Zealand.

Tags på denne nyhed

Bytyqi indskiftet i ærgerligt albansk remis

10. november 2017 kl. 21:01 af Brian Andersen

Bardhec Bytyqi blev fredag aften noteret for sin tredje U/21-landskamp for Albanien.

Bytyqi blev indskiftet i opgørets tillægstid mod Nordirland, som netop – i 89. minut – havde udlignet til det for albanerne ærgerlige slutresultat 1-1.

Udfaldet betyder, at Nordirland på førstepladsen holder en afstand på fire point til Albanien på tredjepladsen i EM-kvalifikationsgruppen, hvor også Slovakiet inklusive Filip Lesniak befinder sig.

Slovakiet møder på onsdag gruppefavoritterne fra Spanien på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Flores og Williams kæmper om VM-plads

10. november 2017 kl. 14:08 af Rasmus Estrup

New Zealand og Peru møder hinanden i to playoffkampe om at komme til VM i Rusland. Første kamp spilles i New Zealand i nat. Men inden kampene har AaB's peruaner, Edison Flores, og AaB's newzealænder, Tamati Williams, forhåndsdystet om VM-pladsen. Se hvordan det gik i dette indslag.

Tags på denne nyhed

Klitten-assist i dansk comeback

10. november 2017 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Lukas Klitten havde en fod med i spillet, da Danmarks U/18-landshold fik vendt 2-0 til 2-2 mod Ukraine.

Det danske U/18-landshold med Lukas Klitten (nr. 5) på venstre back spillede torsdag 2-2 på udebane mod Ukraine i den første af to venskabskampe. 

Danskerne fik den værste start på kampen og var bagud 2-0 efter ni minutter. Efter 39 minutter var Lukas Klitten dog med til at starte danskernes comeback. 

AaB-talentet stod for oplægget til den danske reducering, da han sendte et indlæg ind til Christian Tue, som scorede til 2-1. 

I overtiden sikrede en scoring af Victor Jensen danskerne uafgjort i kampen. 

Lukas Klitten spillede hele kampen og har nu optrådt fire gange for U/18-landsholdet.

Anders Bærtelsen, der også er med i landsholdstruppen, fik ikke spilletid onsdag. Han har mulighed for at komme i kamp på søndag, hvor Ukraine og Danmark igen mødes i en venskabskamp.

Tags på denne nyhed

Safranko vandt trofæ med Slovakiets U/23-landshold

9. november 2017 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

Pavol Safranko startede inde for Slovakiets U/23-landshold der slog England C i International Challenge Trophy-finalen.

Pavol Safranko var med fra start, da Slovakiets U/23-landshold slog England C onsdag aften i finalen i International Challenge Trophy. En turnering, hvor Slovakiet stillede med U/23-spillere, mens England stillede med et hold bestående af englændere fra rækker lavere end League 2. 

Slovakiet vandt kampen 4-0. Pavol Safranko var på banen i de første 65 minutter og blev udskiftet, da der stod 3-0 til Slovakiet. 

Tags på denne nyhed