Vidste du om AaB og FC Midtjylland...

12. marts 2017 kl. 09:49 af Brian Andersen

- at den forestående dyst er Alka Superligakamp nummer 50 mellem AaB og FC Midtjylland. Statistikken siger 21 sejre til AaB, seks uafgjorte og 22 nederlag samt en målscore på 64-68 set med AaB’s øjne.

- at AaB med en sejr over FC Midtjylland mandag aften vil tage sin fjerde Alka Superligasejr i træk på Aalborg Portland Park. Det vil i givet fald være AaB’s bedste serie på hjemmebane siden de fem sejre i træk i perioden september-december 2015.

- hvis AaB kan holde FC Midtjylland fra at score, vil det være tredje Alka Superliga-hjemmekamp i træk med clean sheet. Det præsterede AaB senest i perioden december 2013-marts 2014, hvor det tredje clean sheet kom mod… FC Midtjylland.

- at med en scoring mod FC Midtjylland vil AaB have scoret i hver af de seks seneste Alka Superliga-hjemmekampe. Det vil i givet fald være første gang i knap fem år, maj-september 2012, at AaB ikke går målløse fra banen i seks Alka Superliga-hjemmekampe i træk.

- at AaB er uden sejr i de tre seneste Alka Superliga-hjemmekampe mod FC Midtjylland, der er endt med to nederlag og en uafgjort. Hvis det ikke bliver til tre point mod FC Midtjylland, vil de fire kampe uden fuld gevinst være AaB’s længste serie på hjemmebane uden sejr mod FC Midtjylland.

- at ud af de 49 tidligere Alka Superligakampe mod FC Midtjylland har AaB scoret først i 22 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, to uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 26 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, tre uafgjorte og 19 nederlag.

- at AaB er uden scoring i de to seneste Alka Superligaopgør mod FC Midtjylland. Det har AaB prøvet én gang tidligere, august 2006-april 2007, men det er aldrig blevet til tre Alka Superligakampe i træk mod FC Midtjylland uden scoring.

- at Jakob Kehlet mandag aften dømmer sin første Alka Superligakamp mellem AaB og FC Midtjylland. Han har tidligere været dommer i 14 Alka Superligakampe i Aalborg, hvoraf de tre pudsigt nok er endt med fem scoringer til AaB; 5-0 mod Viborg F.F. og SønderjyskE samt 5-1 mod OB.

- at AaB tidligere har spillet to Alka Superligakampe på datoen 13. marts. Ingen af dem er endt med sejr til AaB.

- at AaB er uden nederlag i de seks seneste Alka Superligakampe afviklet i Aalborg på en mandag (5V-1U-0T). Seneste mandagsnederlag på hjemmebane daterer sig til august 2015, hvor modstanderen var… FC Midtjylland (0-2).

- at AaB ikke har besejret FC Midtjylland i de seneste seks indbyrdes opgør eller siden 26. juli 2014, hvor scoringer af Anders K. Jacobsen og Nicklas Helenius sørgede for en 2-0 gevinst til Hele Nordjyllands Hold.

- at fra den nuværende AaB-trup har blot Kasper Risgård (2 mål) og Thomas Enevoldsen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod FC Midtjylland.

- at klubbernes seneste indbyrdes kamp i Aalborg 26. maj 2016 sluttede uden scoringer.

- at AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2017 går ubeskåret til Kildehuset Fountain House i Nørresundby, som efter forårets første hjemmekamp allerede er sikret en donation på 5.310 kr.

- at der til mandag aftens opgør mellem AaB og FC Midtjylland allerede er flere end 7.800 billetter ude. Køb i forsalg din billet her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

AaB TV: Optakt til FC Midtjylland

12. marts 2017 kl. 08:52 af Rasmus Estrup

FC Midtjylland gæster mandag aften klokken 19.00 Aalborg Portland Park i Alka Superligaen. 

Før kampen har Magnus Christensen fået testet sin paratviden, og han ser samtidig frem mod mandagens kamp. 

Se indslaget fra AaB TV herover.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

11. marts 2017 kl. 12:57

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i henhold til vedtægternes § 10 i Aalborg Boldspilklub A/S tirsdag 4. april 2017 kl. 16.00 på Aalborg Portland Park, Harald Jensens Vej 9, 9000 Aalborg.

Klik her for at læse mere.

AaB TV: AaB får hjemmebane på Aalborg Portland Park

10. marts 2017 kl. 11:45 af Rasmus Estrup

Se AaB's administrerende direktør, Stephan Schors, og Aalborg Portlands Managing Director, Michael Lundgaard Thomsen, fortælle AaB TV om det nye navnesponsorat på Aalborg Portland Park.

Se indslaget ovenfor.

Flores udtaget til Perus landshold

10. marts 2017 kl. 11:06 af Rasmus Estrup

Edison Flores er blevet udtaget til Perus trup forud for to landskampe i kvalifikationen til VM. 

Perus første landskamp i denne omgang er på udebane mod Venezuela den 23. marts. 

28. marts møder Peru så Uruguay på hjemmebane. 

Edison Flores har hidtil i kvalifikationen scoret to gange for sit hjemland. 

Tags på denne nyhed