AaB TV: Optakt til FC Midtjylland

12. marts 2017 kl. 08:52 af Rasmus Estrup

FC Midtjylland gæster mandag aften klokken 19.00 Aalborg Portland Park i Alka Superligaen. 

Før kampen har Magnus Christensen fået testet sin paratviden, og han ser samtidig frem mod mandagens kamp. 

Se indslaget fra AaB TV herover.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

11. marts 2017 kl. 12:57

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i henhold til vedtægternes § 10 i Aalborg Boldspilklub A/S tirsdag 4. april 2017 kl. 16.00 på Aalborg Portland Park, Harald Jensens Vej 9, 9000 Aalborg.

Klik her for at læse mere.

AaB TV: AaB får hjemmebane på Aalborg Portland Park

10. marts 2017 kl. 11:45 af Rasmus Estrup

Se AaB's administrerende direktør, Stephan Schors, og Aalborg Portlands Managing Director, Michael Lundgaard Thomsen, fortælle AaB TV om det nye navnesponsorat på Aalborg Portland Park.

Se indslaget ovenfor.

Flores udtaget til Perus landshold

10. marts 2017 kl. 11:06 af Rasmus Estrup

Edison Flores er blevet udtaget til Perus trup forud for to landskampe i kvalifikationen til VM. 

Perus første landskamp i denne omgang er på udebane mod Venezuela den 23. marts. 

28. marts møder Peru så Uruguay på hjemmebane. 

Edison Flores har hidtil i kvalifikationen scoret to gange for sit hjemland. 

Tags på denne nyhed

AaB får hjemmebane på Aalborg Portland Park

10. marts 2017 kl. 08:00 af Brian Andersen

Hos AaB er der glæde over den nye aftale:

- Vi er stolte over at have indgået en aftale omkring navnesponsoratet med Aalborg Portland, der er en traditionsrig virksomhed med dybe nordjyske rødder, lige som vi selv, udtaler administrerende direktør i AaB Stephan Schors.

- Vi har flere fælles værdier og er overbevist om, at vi via et tæt samarbejde i de kommende tre år kan løfte og gavne hinanden på flere forskellige områder, siger Stephan Schors.

- Dette gælder blandt andet omkring aktivering af sponsoratet, hvor vi sammen med Aalborg Portland har mange spændende tiltag undervejs, tilføjer AaB’s salgschef Lars Glinvad.

Også hos Aalborg Portland er man glade for det nye samarbejde, der på flere områder passer godt ind i virksomhedens strategi.

- Selvom Aalborg Portlands aktiviteter i dag er spredt over hele verden, har vi en meget stor forkærlighed for vores fødeby og lokalområde her i Aalborg. Her har vi jo stadig en meget stor del af vores produktion, og derfor har vi gennem mange år støttet en lang række lokale aktiviteter inden for sport og kultur i Aalborg og Nordjylland, fortæller Managing Director Michael Lundgaard Thomsen og fortsætter:

- Konkret har vi i en årrække været Supersponsor i AaB, hvilket vi har haft stor gavn af. Nu er stadionsponsoratet blevet ledigt, og det ser vi som et naturligt næste skridt i vores samarbejde med AaB.

Michael Lundgaard Thomsen fremhæver desuden, at sponsoratet vil øge Aalborg Portlands synlighed både lokalt og nationalt, og at det vil styrke virksomhedens mulighed for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Her arbejder både AaB og Aalborg Portland intenst med talentudvikling. AaB i relation til at udvikle nye spillere med potentiale til Alka Superligaen, mens Aalborg Portland aktuelt blandt andet har igangsat et nyt graduate-program for unge nyuddannede ingeniører, økonomer med flere.

- Alle virksomheder bør arbejde med talentudvikling, uanset om der er tale om en fodboldklub eller en industrivirksomhed. Vi har eksempelvis konstant flere end 20 lærlinge og elever på fabrikken i Aalborg, og vores samarbejde med AaB skal blandt andet være med til at øge vores tiltrækningskraft hos de yngre målgrupper, fortsætter han.

Aalborg Portland Park
Både AaB og Aalborg Portland er stiftet i 1880’erne, mens stadion, der nu skifter navn til Aalborg Portland Park, fik sin nuværende placering på Harald Jensens Vej i Aalborgs vestby for knap 100 år siden.

- Stadion er hele Nordjyllands fodboldhøjborg. Her står et meget stort og trofast hjemmepublikum for at bakke op om AaB, og som virksomhed har vi stor gavn af at invitere medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere med til kampe og andre arrangementer på stadion. Det får vi nu endnu bedre mulighed for på Aalborg Portland Park, fortsætter Michael Lundgaard Thomsen, der har en overraskelse i ærmet i forbindelse med mandagens kamp i Alka Superligaen mod FC Midtjylland.

- Vi vil gerne markere det nye samarbejde ved at give noget tilbage til de mange trofaste tilskuere og fans, der kamp efter kamp møder op og støtter AaB. Derfor har vi forberedt en overraskelse, som vil blive afsløret ved fanområdet foran Weber Tribunen på Aalborg Portland Park kl. 18.30 mandag aften, hvor vi naturligvis håber, at mange vil kigge forbi og se hvad der sker, slutter Michael Lundgaard Thomsen.

Sponsoratet omfatter også Aalborg Portlands søstervirksomhed Unicon A/S, der er Danmarks største leverandør af færdigbeton. Unicon kommer blandt andet til at lægge navn til en af Aalborg Portland Parks lounger.

Køb billet til mandag aftens vigtige opgør på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland her.